Opublikowano 24 lutego 200817 l Nie oszukujmy sie - juz to widze jak wszyscy na PS3 zasysaja te mody. Na pewno na serverliscie same zmodowane mecze wyskakuja :F
Opublikowano 24 lutego 200817 l Jeżeli mowa o modach http://kotaku.com/360050/ps3-unreal-tournament-3-lego-mod
Opublikowano 18 kwietnia 200816 l Jest takze trailer dla x360 ---> http://xboxsite.pl/News/Trailer-Unreal-Tournamen-III.html Premiera: Lato 2008
Opublikowano 18 kwietnia 200816 l smieszna sprawa z tym trailerem... kiedys mowilo sie, ze Gears of War gra od tworcow Unreala... a teraz Unreal gra od tworcow GoW
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Ktoś się może orientuje czy gra będzie region free? Jak tak to spokojnie łykam, no i czekam kto kupi tą grę, to będzie kogo brać do multi :>.
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Jeśli wierzyć Play-Asia to nie jest region free Edytowane 25 czerwca 200816 l przez marcin0903
Opublikowano 25 czerwca 200816 l No i porażka znowu... Ultima zmieniła datę premiery na 11.07. Pozostaje mieć nadzieję, że na allegro będzie do kupienia 4.07
Opublikowano 28 czerwca 200816 l gra juz wyplynela do sieci, jestem ciekaw czy zrobi wieksza furore niz GoW ja mam nadzieje, wie ktos moze czy jest taka arena jak Face? konwersja mapy CTF z pierwszej czesci Turnieju
Opublikowano 29 czerwca 200816 l gra juz wyplynela do sieci, jestem ciekaw czy zrobi wieksza furore niz GoW ja mam nadzieje, wie ktos moze czy jest taka arena jak Face? konwersja mapy CTF z pierwszej czesci Turnieju GoW-a nic nie przebije, no chyba że GoW2
Opublikowano 29 czerwca 200816 l Dlatego w oczekiwaniu na GoW2, z wielką przyjemnościa zasiadę do UT3 i poćwiczę aiming do pojedynków na shoty w GoWie 2
Opublikowano 29 czerwca 200816 l gra, ogolem nie zla, sterowanie na padzie niestety to padaka:/ niektore gry powinny zostac tylko na PC. Traca klimat na konsoli. Graficznie, nie wiem, ale nie wyglada mi to na to co GeForce 8600GT w DX9 potrafi zrobic z ta gra, wyglada przecietnie, aha, najwazniejsze, brak fizyki Ageia:(
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Sterowanie padaka ? Dla kogoś kto gra w fps cały czas na padzie będzie w porządku jak najbardziej... A co do tracenia klimatu na konsoli to
Opublikowano 1 lipca 200816 l Na demko bym nie liczył ponieważ EPIC nie ma w zwyczaju ich wypuszczania. Natomiast DECK 17 było w wersji na PC, tak więc nie widze powodu dlaczego miałoby się nie ukazać w wersji na XO. Swoją drogą jest to najbardziej klasyczna mapka multi jaką pamiętam. Była już w pierwszym Unreal'u (jesze bez Tournament) i zarywalem nad nią mnóstwo czasu. Już tylko kilka dni... .
Opublikowano 3 lipca 200816 l Niech ktos opowie jak sie gra.Gra jest plynna?Duzo ludzi na multi?Jak z lagami?
Opublikowano 3 lipca 200816 l Autor Niech ktos opowie jak sie gra.Gra jest plynna?Duzo ludzi na multi?Jak z lagami? Chyba sobie żartujesz Na PS3 troszkę skakało, ale na X360 chodzi ultra płynnie. Edytowane 3 lipca 200816 l przez t3xz
Opublikowano 4 lipca 200816 l Niech ktos opowie jak sie gra.Gra jest plynna?Duzo ludzi na multi?Jak z lagami? Chyba sobie żartujesz Na PS3 troszkę skakało, ale na X360 chodzi ultra płynnie. Oczywiscie, ze nie zartuje Skad mam niby to wiedziec?Przeciez gry na oczy nie widzialem Pozostaje mi sie jeszcze tylko dowiedziec jak z iloscia ludzi na serwerach i czy laguje...
Opublikowano 4 lipca 200816 l Dzisiaj spędziłem kilka godzin z UTIII na X360. Gra jest ultra płynna, grafika świetna! Kampania niezbyt mi się podoba, tereny rozległe, pojazdy itp. nie trafia to do mnie. Ale pograć w trybie Instant Action, w klasyczny Deathmatch czy Capture the Flag to po prostu poezja Wracam do gry!
Opublikowano 6 lipca 200816 l o super a z kad masz tak predko ut3? jak jest ultra plynna animacja to super bo nawet gearsom zdarzalo sie przyciac bedzie to dla mnie must have
Opublikowano 8 lipca 200816 l Nie żebym odradzał komuś, ale dla mnie to takie: cholernie szybkie , bezmózgie strzelanie laserkami .