Pomezz 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 (edytowane) Hint aby ułatwić komunikację w trakcie meczu: naciskamy i przytrzymujemy prawy D-pad, wyjmujemy mikrofon i podłączmy z powrotem do pada, a następnie poszczamy krzyżaka. Od tej chwili nie musicie wciskać krzyżaka za każdym razem kiedy chcecie mówić. Przydatne jak jasna cholera. Edytowane 9 lipca 2008 przez Pomezz Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Nie żebym odradzał komuś, ale dla mnie to takie: cholernie szybkie , bezmózgie strzelanie laserkami . ...ale za to jakie miodne i wciagajace! Zgadzam sie z tym, ze milosnicy powolnych gier taktycznych typu np GRAW nie maja czego w UT3 szukac, ale ci co lubia, badz lubili Quake`a z pieca, oraz poprzednie inkarnacje UT nie maja sie po prostu co zastanawiac tylko brac i grac! Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Mam pytanko na ultimie wskoczyła data 17 lipca tzn że jednak znowu opóźniona została pl premiera i w żadnym np mm tego nie dostanę?? Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Powie mi ktoś jak to jest z achievementami typu zdobycie rangi Killing Spree lub Flak Master w 20 meczach? Są możliwe do zdobycia w Instant Action czy tylko w multi? Rozegrałem już sporo meczy Instant Action, a achievów nie ma. Cytuj
bialko 0 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 No Ultima dała dupy na całej linii. Znowu przełożyli ''premierę''. Zrezygnowałem i kupiłem od jakiegoś typka co z Anglii wysyła. Za tydzień pewnie znowu na Ultimie będzie UT3 ''JUŻ W SPRZEDAŻY'', a po chwili do premiery pozostało 7 dni hehe..... Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Ok dziś przylazł UT to się za niego zabrałem i mam takie 2 pytania odnośnie multi: 1.Czy ty normalne że player matchów jest np w tdm 15 (tzn serwów) a w w ranked match mam 2-3?? Czy może akurat o tej godz niewiele ppl gra?? 2.Czy idzie jakoś sprawdzić jakość połączenia z hostem?? Bo nie bardzo mi się uśmiecha włażenie do każdej gry żeby sprawdzić czy są tam lagi czy chodzi dobrze. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Nie wiem jak z wersją na X360, ale na PS3 były pingi podane (nie klasyczne kreski tylko liczba z roznica do hosta), im wyższy tym większe lagi, ping na którym całkiem, całkiem się gra to ok. 50, a już super to ok. 20. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 no na XO jest flags to może to?? Ale wątpie bo np na 1 fladze może być bardzo ok praktycznie singiel a moze byc i mega lipnie. Cytuj
Blim 0 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 no na XO jest flags to może to?? Ale wątpie bo np na 1 fladze może być bardzo ok praktycznie singiel a moze byc i mega lipnie. A po polsku? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 (edytowane) Masz tabelkę a w niej po kolei flags|server|map|players i jedyne co by mogło odpowiadac temu jaki jest ping//cos ala kreseczki z coda//gowa to flagi,tyle że np na 1 fladze ( głownie widnieje u mnie 1 bądź 0) na 10 gier, 5 będzie jak singiel,3 z lagiem,ale na upartego można by grać i 2 z powodu lagów niegrywalne. Edytowane 30 lipca 2008 przez masterlag Cytuj
zibby15zaq 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Mam zamiar kupić sobie ten tytuł,lecz mam pytanie. Da się grać w mapy od multi z botami we dwóch graczy na split-screenie ?? Jak to miało np miejsce w killzone na ps2 Cytuj
Dante 450 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Możesz grać z botami i split screenem w multi. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ale kampani nie przejdziesz na splicie ,co za durne pomysly... Cytuj
zibby15zaq 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 (edytowane) Z tego zo wiem kampania to i tak zbiór mam z multi więc mi nie zależy na tym specjalnie...A ilość botów na split-screenie może być maksymalna dla danej mapy jak w multi czy są jakieś ograniczenia?? I jeszcze czy w unreal'a gra na xboxie podłączonym pod monitor crt 17 cali ma sens?? Tzn czy bedzie można zauważyć szczegóły niezbędne do gry. Ostatecznie na zwykłym tv 21 cali,czy da rade?? Pytam bo chce sobie kupić xboxa właśnie dl tej gry i nie wiem czy to ma sens Edytowane 1 sierpnia 2008 przez zibby15zaq Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 (edytowane) Jeśli masz zamiar kupić z założeniem "kupie dla ut a przy okazji może w coś jeszcze zagram" to imo nie. Btw może mi ktos powiedzieć po czym mogę poznać czy jest dobry host?? W gowie były kreski, ktoś wspominał że na ps3 jest ping natomiast tu jedyne co mogło by temu pingowi odpowiadać to "flags" jednak jeśli to jest wyznacznik to jest on o dupe potłuc. Edytowane 1 sierpnia 2008 przez masterlag Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Moze zajrzyj do instrukcji co ziom ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Kupowac Xboxa dla gry ,ktora jest na kompie jest bezsensowne. Zwlaszcza jesli masz zamiar grac na monitorze albo na takim malym TV. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Moze zajrzyj do instrukcji co ziom ? Mam rozumieć że ty zajrzałeś i znalazłeś tam coś czego nie ma. Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 w mojej jest wszystko ladnie pieknie opisane. Za dyszke ci wyśle informacje w niej zawarte. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Zapomniałem pewnie masz jakąś super instrukcje w której nie ma rzeczy dla zwykłych śmiertelników... Cytuj
bountyhunter 97 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Z tego zo wiem kampania to i tak zbiór mam z multi więc mi nie zależy na tym specjalnie...A ilość botów na split-screenie może być maksymalna dla danej mapy jak w multi czy są jakieś ograniczenia?? I jeszcze czy w unreal'a gra na xboxie podłączonym pod monitor crt 17 cali ma sens?? Tzn czy bedzie można zauważyć szczegóły niezbędne do gry. Ostatecznie na zwykłym tv 21 cali,czy da rade?? Pytam bo chce sobie kupić xboxa właśnie dl tej gry i nie wiem czy to ma sens szczegoly potrzebne do gry [ tj celownik, licznik hp/ammo, przeciwnikow ] zauwazysz i na tv i na monitorze, wiec jak chcesz to kup Cytuj
Othis 29 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 na grafie sie zawiodlem: slabe aa, tekstury kiepskie, modele postaci male, ale mapy i bronie sa bardzo fajne poczatkowo sterowanie tez mi nie odpowiadalo(lekki poslizg)ale dalo sie przyzwyczaic gra jest mega skilowa(chyba najbardziej z wszystkich fpp na 360) jesli chodzi o aiming i chodzenie... Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Gra w to Ktoś online? Zapraszam do wspólnej gry, msg InsejnPL . Cytuj
Nicon 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Własnie dostałem tą gierke i przyznam ze multi jest zarąbiste, jak ktoś chce popykać to zapraszam na moj profil NiconPL, najczęściej wieczorem. Cytuj
mastersiara 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Nicon: mozesz napisac czy gra ma dobrze napisany kod sieciowi i nie laguje na sieci? czy sa jakies zwolnienia framerate'u przy ostrej zadymie? z gory dziekowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi