Hela 1 962 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Ocena Famitsu: Super Smash Bros. Brawl (Wii, Nintendo): 10 / 10 / 10 / 10 - (40/40) http://www.gamefront.de/ Cytuj
ironspider 0 Opublikowano 19 lutego 2008 Opublikowano 19 lutego 2008 No takiej oceny to ja od Famitsu nie oczekiwalem. Myslalem 37-38 a tu 40! Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 recenzja ign: http://wii.ign.com/articles/856/856580p1.html Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 IGN: 9,5, GameSpot 9,5 a tu wideorecenzja GameTrailers: http://www.gametrailers.com/player/31663.html (jak tylko wrócę z pracy to trza obejrzeć!). Nie spodziewałem się aż tak wysokich ocen ze strony tych dwóch pierwszych. o_O Cytuj
ogqozo 6 572 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 A ja się spodziewałem, w końcu Melee dostało podobne noty, a Brawl jest podobno duużo lepszy. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Takie oceny dla smbmb wow Ja sie dziwię mam smbm na gacka i kilka razy odpaliłem , nie znalazłem w tej grze nic co przyciągnęło na dłużej niż 30 minut Jeden wielki chaos , zero jakiejś taktyki , wybierasz postać i walisz na jana do przodu chyba że tak ustawili sterowanie że wymiatanie pilotem to sam miód i orzeszki:) Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 Oj w wideorecenzji mówili, że sterowanie wiilotem jest lipne, więc to na pewno nie to. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Takie oceny dla smbmb wowJa sie dziwię mam smbm na gacka i kilka razy odpaliłem , nie znalazłem w tej grze nic co przyciągnęło na dłużej niż 30 minut Jeden wielki chaos , zero jakiejś taktyki , wybierasz postać i walisz na jana do przodu chyba że tak ustawili sterowanie że wymiatanie pilotem to sam miód i orzeszki:) Z tego co powiedzieli w recenzji na GT.com, to gra ma masę technicznych smaczków znanych z poważnych bijatyk. Dashe, air dashe, cancele, supery, guard impact itd. Trochę ciężko mi w to uwierzyć, ale jednak sporo recenzentów wystawiło bardzo wysokie noty tej grze. Coś chyba musi w tym być. Cytuj
ogqozo 6 572 Opublikowano 12 marca 2008 Opublikowano 12 marca 2008 Z tego co powiedzieli w recenzji na GT.com, to gra ma masę technicznych smaczków znanych z poważnych bijatyk.Dashe, air dashe, cancele, supery, guard impact itd. Mówisz, jakby to było jakieś dziwne, zaskakujące. Jakby Super Smash Bros. musiało coś udowadniać. Otóż nie. To jest świetna bijatyka, która na całym świecie jest doceniana od dawna. Czemu w Polsce jest przyjmowana tak powszechną olewką? To jest raczej dziwne, a nie to, że całej reszcie się podoba. Nawet fani konsol Nintendo i postaci, które występują w grze, z reguły cenią sobie SSB co najwyżej "dobrze". Ja jestem chyba jedną z 5 osób w Polsce, którym ta gra się naprawdę podoba. Nie wiem, czym to może być spowodowane. Na Gamerankings zobaczyłem właśnie, że średnią ocen ma SSBB na razie na takim samym poziomie, co Bioshock. To faktycznie bardzo wysokie noty. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Nawet fani konsol Nintendo i postaci, które występują w grze, z reguły cenią sobie SSB co najwyżej "dobrze". Ja jestem chyba jedną z 5 osób w Polsce, którym ta gra się naprawdę podoba. Nie wiem, czym to może być spowodowane. Ja bardzo lubiłem wersję na GaCka. Masa postaci do odblokowania, sekrety, smaczki, bajery... No i ten czysty, lajtowy, nieskrępowany FUN. Spędziłem przy tej grze wieeeele godzin... i wtedy padła mi memorka. ;P Ahh, nie mogę się doczekać 'Brawl'. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Heh. Dla mnie Melee było obok Wind Wakera, Prima i Czwartego Residenta, najlepszą grą na Gacka. Z żadną grą nie spędziłem tyle czasu i żadna party game nie sprawiała mi takiej radochy. Swoją drogą piękne były te czasy z Kostką pod telewizorem . Jeśli kupię Wii to Brawl będzie miał pierwszeństwo przed Galaxy i Corruption. Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Pytanie do dwóch ostatnich postów: a graliście multi czy single? Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Całkiem sporo w single i od cholery w multi. (single głównie do odblokowywania postaci i takich tam, chociaż też dostarczał trochę zabawy) SSB to przede wszystkim multiplayer. Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 No ja w sumie bardziej w single bym grał, bo gdzie tam moja Natalcia i granie na dłuższą metę? Ratuje mnie online, bo inaczej bym miał problem ze znalezieniem żywego przeciwnika. Cytuj
ironspider 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 tak teraz trzeba tylko czekac .... kilka dobrych miesiecy Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Albo zamówić wersję amerykańską z Freeloaderem. http://www.ultima.pl/Super_Smash_Bros_Braw...eloader_/i5842/ Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Właśnie - Freeloader. Dlaczego ja nic o tym Freeloaderze na Wii nie wiedziałem? o_O Cytuj
ogqozo 6 572 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Pojawił się bardzo niedawno. Myślę, że niedługo wejdzie w skład wyposażenia obowiązkowego konsoli, podobnie jak to było z GC. Cytuj
ironspider 0 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 (edytowane) mial juz ktos doczynienia z tym freeloaderem, bo mam pytanie, czy dziala on na "kopiach zapasowych"? Powiem wam jedno. BRAWL WYMIATAA!! Poginanie Snejkiem Rulez, kazdy z moich kolegow ma juz ulubiona postac, i gramy! A i jeszcze powiem cos o graniu jak classic controlerem - jest bardzo wygodnie jak na poczatek,specjalnie sobie kupilem pada od GC, by spr. czy jest lepiej, wcale nie jest. Ale przynajmniej teraz mozemy z kolegami w czterech grac, jeszcze tylko kupie router, i cud miod i orzeszki Edytowane 8 kwietnia 2008 przez ironspider Cytuj
c1n3k 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 gram od wczoraj i baaaardzo mi sie podoba jezeli ktos bylby chetny na ustawke online - moj friend code 3351-5592-7295, chetnie pogram Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Cholera, próbuje się połączyć i nic, Registering players, i na samy dole 3 karki białe z napisem seek (czy jakoś tak:/) Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 @up: Mam to samo, nie mogę sobie pograć Cytuj
c1n3k 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 afaik to wina serwerow ze nie dobiera szybko graczy. mi maksymalnie dobralo 2 osoby i to po bardzo dlugim czasie. jedyna opcja na gre w sieci to grac z friendami, wtedy nie ma tych problemow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi