Opublikowano 18 stycznia 200817 l http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=48 zapowiada się coraz ciekawiej, ten pomysł z psem też mi się coraz bardziej podoba.
Opublikowano 14 lutego 200817 l 30 maja w sprzedaży? Prawda czy fałsz? http://xboxsite.pl/News/Bajka-predzej-niz-...podziewamy.html
Opublikowano 20 lutego 200817 l http://www.gametrailers.com/#newest_anchor Filmy z GDC 2008. Uživajte! Jak na razie, nie mogę włączyć pierwszego filmiku. Może to kwestia czasu i przeciążonych serwerów. Edytowane 20 lutego 200817 l przez keetiv
Opublikowano 20 lutego 200817 l pierwsza część mnie zawiodła, ale nie zmienia to faktu, że i tak dostarczyła mase zabawy. na forumie była tęga rozkmina zaraz po premierze i doczekaliśmy się nawet osobnego kilkudziesięciostronnicowego tematu . licze, że nie inaczej będzie w tym przypadku. z całą pewnościa warto czekać.
Opublikowano 20 lutego 200817 l Kosmos nie mam pytań i kto tu pisał że X0 na nic więcej nie stać ? masakra !!!! GoW 2, NG 2 Fable 2 !!!
Opublikowano 20 lutego 200817 l Ale ta gra pięknie wygląda, zapowiada się kolejny hit. Z takimi grami kolejny rok, będzie należeć do X.
Opublikowano 20 lutego 200817 l Ale ta gra pięknie wygląda, zapowiada się kolejny hit. Z takimi grami kolejny rok, będzie należeć do X. Fable 2 jest ladne, ale bez przesady. Chociazby taki White Knight Story prezentuje sie zdeczka lepiej od strony graficznej. Ponadto jakos nie chce mi sie wierzyc w obiecanki Piotrusia. Fable 2 to tak naprawde wielka niewiadoma! Pozostaje czekac na wiecej szczegolow i modlic sie, aby "dwojka" nie skonczyla jak wydany cztery lata temu oryginal...
Opublikowano 20 lutego 200817 l Jesli tworcy gry wzieli sobie do serca uwagi dotyczace pierwszej czesci, to nie ma sie o co martwic
Opublikowano 22 lutego 200817 l Ale ta gra pięknie wygląda, zapowiada się kolejny hit. Z takimi grami kolejny rok, będzie należeć do X. Fable 2 jest ladne, ale bez przesady. Chociazby taki White Knight Story prezentuje sie zdeczka lepiej od strony graficznej. Ponadto jakos nie chce mi sie wierzyc w obiecanki Piotrusia. Fable 2 to tak naprawde wielka niewiadoma! Pozostaje czekac na wiecej szczegolow i modlic sie, aby "dwojka" nie skonczyla jak wydany cztery lata temu oryginal... Nie zgadzam sie z toba z pojeciem ze Fable 2 jest tylko ładne. Spodziewałem się takiej wypowiedzi... Trzeba zaczac kaske zbierac :biggrin:
Opublikowano 22 lutego 200817 l Jedynka była jedynym RPG (i jest prócz WoWa) jaki lubię i liczę że dwójka bedzie jeszcze lepsza. Może być nawet taka sama jak część pierwsza tylko z lepszą grafiką. Kosmos nie mam pytań i kto tu pisał że X0 na nic więcej nie stać ? masakra !!!! GoW 2, NG 2 Fable 2 !!! Rok sequeli najlepszych system seller'ów Microsoftu? Hell yeah! Powtórka z 2k4 i 2k6! Tylko tym razem nie będę się gapić na te nowości w PE
Opublikowano 14 czerwca 200816 l W jednym z ostatnich wywiadów Piotruś powiedział że nie będzie rosnących w czasie rzeczywistym drzew... Kurde a tak liczyłem na ten patent w nowej odsłonie! Co do samej gry, mam nadzieję że historia oraz klimat będzie stać na solidnym poziomie bo system walki (klepanina jednego przycisku ) oraz te całe "innowacyjne" patenty (yhh... pies) nie przekonują mnie do siebie. Ale na grę jednak liczę i czekam.
Opublikowano 7 lipca 200816 l Szczegóły dotyczące dystrybucji Pub Games oraz informacja o wydaniu kolekcjonerskim
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Fable 2 ma szanse zarzadzic, w zasadzie tylko takie rpg mnie interesuja. Mimo ze pierwsza czesc nie spelnila obietnic Piotrusia, to i tak byla swietna pozycja. Bedzie dobrze.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Fable 2 ma szanse zarzadzic, w zasadzie tylko takie rpg mnie interesuja. Mimo ze pierwsza czesc nie spelnila obietnic Piotrusia, to i tak byla swietna pozycja. Bedzie dobrze. Takie RPG to znaczy jakie?
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Chyba chodziło o takiego nierozbudowane przygodówko - RPG. Mam nadzieje, ze tym razem zamiast gadać co miało być w grze, po prostu ją zrobią. Bo Fable 1 nie było zle, jak na przygodówke na 8 godzin.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Ktoś pytał o otwarty świat. Widać płotki na screenach - raczej znów będziemy chodzić tylko wydeptanymi scieżkami. Ale to chyba wcale nie było takie upierdliwe mnie zbytnio nie przeszkadzało w grze.
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Chodzilo wlasnie o przyjemne Action RPG z fajnie skonstruowanym swiatem, bez multum tabelek, walk turowych itd. Taka Xboxowa Zelda, tylko ciut bardziej rozbudowana mechanicznie i IMO z lepszym klimatem (nie tak infantylnym).
Opublikowano 9 sierpnia 200816 l Fable II doczeka się lokalizacji kinowej. [LINK] (tak, wiem było w innym temacie ale nie każdy musi tam zaglądać)
Opublikowano 10 sierpnia 200816 l Fable, główny bohater mimo, że był niemową to strasznie się wkręcałem w tworzenie własnej postaci. Magiczny tytuł który nie sprostał oczekiwaniom lecz w mojej opinii był to jeden z lepszych actionRPGów w jakie zagrałem. Fabuła zasysa i to jest ogromny minus lecz fun był przedni. Mam nadzieję, że Piotruś tym razem da Nam produkt taki jaki miał być w zamierzeniach, bez cięć pomysłów jakie chciał wdrążyć.