Gość Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Czt fabula zasysyala? Smiem twierdzic, ze nie, basniowy klimat = basniowa, schematyczna historia. Gameplay byl przedni. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 (edytowane) Czt fabula zasysyala? Smiem twierdzic, ze nie, basniowy klimat = basniowa, schematyczna historia. Gameplay byl przedni. Dla Ciebie określenie fabuła = klimat, to jedno i to samo? jesteś w błędzie. Fabuła była infantylna, ale czego oczekiwać po RPG? zabili kogo nie powinni i hero chce się zemścić przy okazji ratując świat i wykonując masę guestów. Fabuła powinna być bardziej rozbudowana, Fable ratowały różnego rodzaju zapiski i ciekawe historie których można było dowiedzieć się z książek. Edytowane 10 sierpnia 2008 przez KoBik Cytuj
Gość Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Fabula po czesci tworzy klimat, ba ona glownie to robi. A to, ze byla taka a nie inna, coz konwencja od zera do bohatera w basniowym swiecie. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 (edytowane) W pierwszą część nie grałem ale na "2" czekam z wywalonym jęzorem. Trafia do mnie baśniowy klimat zapodany, a przede wszystkim brak takich gierek na XO. Liczę na długą ciekawą wciągającą opowieść z multum możliwościami. Jedynie trochę się zmartwiłem, po ostatnim pokazie na E3, trochę rozgrywka przypominała Simsy, to co pokazał Piotrek. No ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Edytowane 10 sierpnia 2008 przez Slupek88 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Czt fabula zasysyala? Smiem twierdzic, ze nie, basniowy klimat = basniowa, schematyczna historia. Gameplay byl przedni. Dla Ciebie określenie fabuła = klimat, to jedno i to samo? jesteś w błędzie. Fabuła była infantylna, ale czego oczekiwać po RPG? zabili kogo nie powinni i hero chce się zemścić przy okazji ratując świat i wykonując masę guestów. Fabuła powinna być bardziej rozbudowana, Fable ratowały różnego rodzaju zapiski i ciekawe historie których można było dowiedzieć się z książek. Czego oczekiwac po RPG? No nie wiem może tego czego nie uświadczysz w shooterach, slasherach, RTSach i innych gatunkach. Czyli niezwykle złożonych, bardzo dobrze opowiedzianych historii, które wzruszają, wciągaja na długie godziny a czasem wbijaja się w pamięc graczy na lata. Faktycznie no czego można oczekiwać po RPG - przecież to taki dziwny gatunek nie Kobik? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Wybaczcie ale lista osiągnięć dla mnie to jakaś kompletna bzdura - bigamia, orgia, ubieranie się na czarno, kopnięcie kurczaka - znowu na siłę wymyślane i bezsensownie udziwniane - klik Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 No dokładnie - ja się pytam WTF? Rozumiem chęć bycia oryginalnym ale to już troche przesada... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Dla mnie achievementy bardzo ciekawe i tak jakby producent chciał wyśmiać całą tę achiev-manię. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Dla mnie achievementy bardzo ciekawe i tak jakby producent chciał wyśmiać całą tę achiev-manię. Albo udziwniając sam padł jej ofiarą. Jestem ciekaw jak to się będzie miało do opowiadanej historii. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 (edytowane) Czt fabula zasysyala? Smiem twierdzic, ze nie, basniowy klimat = basniowa, schematyczna historia. Gameplay byl przedni. Dla Ciebie określenie fabuła = klimat, to jedno i to samo? jesteś w błędzie. Fabuła była infantylna, ale czego oczekiwać po RPG? zabili kogo nie powinni i hero chce się zemścić przy okazji ratując świat i wykonując masę guestów. Fabuła powinna być bardziej rozbudowana, Fable ratowały różnego rodzaju zapiski i ciekawe historie których można było dowiedzieć się z książek. Czego oczekiwac po RPG? No nie wiem może tego czego nie uświadczysz w shooterach, slasherach, RTSach i innych gatunkach. Czyli niezwykle złożonych, bardzo dobrze opowiedzianych historii, które wzruszają, wciągaja na długie godziny a czasem wbijaja się w pamięc graczy na lata. Faktycznie no czego można oczekiwać po RPG - przecież to taki dziwny gatunek nie Kobik? Źle się wyraziłem, miałem na myśli Fable. To, że był tam banał. Oczywiście, grałem w rpgi, jrpgi i to masę tytułów które miały rozbudowaną, wciągającą i wzruszającą historię jak i zapadające w głowie postaci. Nie jest to dziwny gatunek, nigdy tak nie napisałem ani nie stwierdziłem. Nie znasz mnie więc nie oceniaj. Zaliczyłem masę erpegów. Edytowane 12 sierpnia 2008 przez KoBik Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Monyleux na spowiedzi : http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=42929 . Nowe screeny: http://www.valhalla.pl/galeria1312-Nowa-ga...a-Fable-2-.html Swoją drogą już za miesiąc gra trafi na półki sklepowe . Zaczynam już się do niej przymierzać. Będzie baśniowo i kolorowo , tak jak właśnie lubię Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Kolekcjonerska edycja fable 2 uboższa... Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 http://www.gamersyde.com/news_7158_en.html Kolejny Dev diary ,tym razem "Music" cudo ,czekam na tą grę z wywalonym jęzorem:) Cytuj
miki77 16 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 W EK pozostanie Gold na jeden miesiąc, czy jego też usunęli? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Zgadza sie. Coop będzie od razu. No i bardzo dobrze ,bo inaczej wielu mogłoby się troszkę zniesmaczyć postawą Piotrusia. Ja i tak grać będę tylko w singlu,więc mnie to grzeje. Jednak dla samej gry lepiej oczywiście ,że ta opcja będzie od razu Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 To dobrze , bo już zaczynałem rozmyślać o rezygnacji z kupna na premierę. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 6 najnowszych obrazów z gry. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 (edytowane) OXM ocenił na 9,5 http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=582329 New levels for Fable 2 coming as DLC http://darkzero.co.uk/game-news/lionhead-l...-level-via-dlc/ Edytowane 11 października 2008 przez Hela Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Racja, racja, racja, trochę się zastanawiałem w tym cholernym okresie wysypu gier. Czy może FC2, F3, czy DS ale bez dwóch zdań padło na Fable 2. Obok GoW 2 to mój hit jesieni, liczę na cholernie długą, wciągającą baśniową przygodę. A wszystko na to wskazuje, że tak będzie. Tym bardziej, nie miałem okazji zagrać w pierwszą część, pamiętam jak zazdrościłem posiadaczom X-a, wtedy miałem PS2. Co tu dużo gadać, mocny exlusive i tyle. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Racja, racja, racja, trochę się zastanawiałem w tym cholernym okresie wysypu gier. Czy może FC2, F3, czy DS ale bez dwóch zdań padło na Fable 2. Obok GoW 2 to mój hit jesieni, liczę na cholernie długą, wciągającą baśniową przygodę. A wszystko na to wskazuje, że tak będzie. Tym bardziej, nie miałem okazji zagrać w pierwszą część, pamiętam jak zazdrościłem posiadaczom X-a, wtedy miałem PS2. Co tu dużo gadać, mocny exlusive i tyle. Ostatnio ta gra była w CD-ACTION. Nie ma koszmarnych wymagań więc możesz troszkę pograć przed jedynką bo naprawdę warto. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Ta gra miała swój cudowny urok ,który przyciągnął mnie 4 razy ;D ,tu zapowiada się jeszcze lepiej . Na IGN jest odliczanie 7 dni left u nas ma być 3 dni później pozdro Raikoh Co - op niebawem z przyjemnością ;D Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Ten coop jest zachęcający... Może nawet się skusze =] Edytowane 14 października 2008 przez Drantzell Cytuj
miki77 16 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 W nowym Clicku ocena 8,79. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 W nowym Clicku ocena 8,79. ta, recenzja na jedna strone, pisana na podstawie pokazow gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi