jarken 33 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 W polskiej edycji limitowanej tego nie dodano (brak Live'a u nas...). Cytuj
miki77 16 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 I brak tych dodatków pokazał tylko jak Microsoft Polska szanuje swojego klienta. Pozostaje mi podziękować im za "wspaniałe" dodatkowe DVD i papierową tekturkę Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Czy prawda jest, ze questy Archeologist i Slave Rescue sa nieskonczone? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Czy po przejściu wątku głównego dalej mamy dostęp do side questów, kopania kur itd.? Cytuj
polson 7 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 W polskiej edycji limitowanej tego nie dodano (brak Live'a u nas...). Czyli kupie polska limitke, pomimo ze bede gral w norwegii, nie bede mial tych dodatkow.CHORE. Cytuj
szymen 2 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) Powie mi ktoś ile zajmuje przejście gry? Z questami i bawieniem sie w kopanie kurczaków itp?? Edytowane 25 października 2008 przez szymen Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Powie mi ktoś ile zajmuje przejście gry? Z questami i bawieniem sie w kopanie kurczaków itp?? okolo 30 godzin. Gra "od questa do questa " do zaliczenia w 8 h Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 A ja mam takie pytanie czy podobnie jak w Fable tu także można zrobić "miszcza wszystkiego"??I jak wygląda system expienia nadal jest combo meter czy po prostu za każdego oppa mamy określony exp który nie podlega zmianie?? Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) głupie pytanie ale jak można puknąć żonę ??? bo w statsach ma , że brakuje jej seksu . gra skończona dla mnie ocena 9+ Edytowane 25 października 2008 przez chris85 Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Ile godzin na skonczenie Fable potrzebowales ? Krotka jak jedynka ? Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Ile godzin na skonczenie Fable potrzebowales ? Krotka jak jedynka ? myślę , że 20 - 25 godzin ale ja nie szedłem po sznurku przeszedłem tą gre tak jak w książkach piszą jak chcesz łyknąć tylko główne questy to spoko w 8 godzin zaliczysz Fable 2. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 głupie pytanie ale jak można puknąć żonę ??? bo w statsach ma , że brakuje jej seksu . musisz kupic ksiazke "chodzmy do mnie kochanie" i nauczyc sie tego gestu Cytuj
miki77 16 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 1. Jak można zdobyć punkty zepsucia? 2. Czy da się wyglądać tak jak ten zły bohater z dołu okładki (chodzi mi o czerwoną skórę, ogromne rogi itp)? Jeśli tak to jak? Wystarczy mieć max zepsucia i zła, czy w grę wchodzi też makijaż itd? Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 1. Jak można zdobyć punkty zepsucia? 2. Czy da się wyglądać tak jak ten zły bohater z dołu okładki (chodzi mi o czerwoną skórę, ogromne rogi itp)? Jeśli tak to jak? Wystarczy mieć max zepsucia i zła, czy w grę wchodzi też makijaż itd? pod koniec gry byl jakis tam wybor moralny nieistotne w kazdym razie ja wybralem ten szlachetny i za kare stalem sie brzydalem ze swiecacymi oczami ale nie tym z okladki . Mysle ze dobrze myslisz i faktycznie jesli bedziesz mial zlo na maksa to pewnie staniesz sie tym diablem . Cytuj
Gość Soul Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Gdzie mogę sprawdzić ile już gram w fable 2? Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 W opacjach (czas jest podany w sekundach) Gdzie znajde biblioteke ? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Rynek bowersotne. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) Mam tę grę w posiadaniu. Przedstawię minusy - - Pies nie nadąża czasami trzeba się zatrzymać i na niego poczekać (Przerywa to złotą linę i musisz na niego czekać bo inaczej nie dojdziesz do celu) - Złota linia która prowadzi nas przez grę często się gubi albo znika co jest bardzo wnerwiające bo musisz jej szukać - Czasami pies ...... znika (Trzeba go szukać GRRRRR) - Trudno się zdobywa GOLD (Za misje praktycznie nie dostajesz w ogóle) - Dużo loadingów ( Praktycznie przy każdej misji LOADING ) - Obcy ludzie ci się kręcą po chacie ======================================================================================================== Może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić te achivy ? The Romantic The Chicken Kicker The Teaser The Swinger The Pied Piper The Party Animal The Duelist The Black knight The Dollcatcher The Companios A poza tym - ożeniłem się daje żeby babka follow me i koło łóżka ona coś se tam pie.r.doli i daje kciuk do góry i nic Jak się to robi ?? (sex) Wiem co one znaczą ale nie kumam jak to zrobić Edytowane 26 października 2008 przez BBGodzilla Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Musisz wtedy podejsc do lozka, nacisnac A i wybrac jedna z dwoch mozliwosci: protected sex, lub unprotected sex Cytuj
Dante 444 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 - Trudno się zdobywa GOLD (Za misje praktycznie nie dostajesz w ogóle) Jak kupujesz jakiś sklep czy wynajmujesz dom to zarabiasz kasę nawet jak nie grasz. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jak kupujesz jakiś sklep czy wynajmujesz dom to zarabiasz kasę nawet jak nie grasz. Polecam wtedy przestawić datę w konsoli o parę lat do przodu - działa. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Mam tę grę w posiadaniu. Przedstawię minusy - - Pies nie nadąża czasami trzeba się zatrzymać i na niego poczekać (Przerywa to złotą linę i musisz na niego czekać bo inaczej nie dojdziesz do celu) - Złota linia która prowadzi nas przez grę często się gubi albo znika co jest bardzo wnerwiające bo musisz jej szukać - Czasami pies ...... znika (Trzeba go szukać GRRRRR) - Trudno się zdobywa GOLD (Za misje praktycznie nie dostajesz w ogóle) - Dużo loadingów ( Praktycznie przy każdej misji LOADING ) - Obcy ludzie ci się kręcą po chacie ======================================================================================================== Może mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić te achivy ? The Romantic The Chicken Kicker The Teaser The Swinger The Pied Piper The Party Animal The Duelist The Black knight The Dollcatcher The Companios A poza tym - ożeniłem się daje żeby babka follow me i koło łóżka ona coś se tam pie.r.doli i daje kciuk do góry i nic Jak się to robi ?? (sex) Wiem co one znaczą ale nie kumam jak to zrobić Nie wiem co masz do złota ja po 2 dniach grania po 3 h dziennie jestem najbogatszym człekiem w grze trochę popracuj zainwestuj w nieruchomości i jak po 24 godzinach wejdziesz do gry już taki biedny nie będziesz The Romantic <-- jeszcze nie mam i nie wiem ale chyba chodzi po prostu o idealną randkę wg partnera (jak naciśniesz Y pisze co lubi panna czy pan) The Chicken Kicker <--kopnij kurczaka (kopie się A) The Teaser <-- rób różne gesty w trakcie walki The Swinger <-- zaproś 2 osoby do łóżka na raz (tzw trójkącik). Najłatwiej w Westclif przed transformacją. Zaczep żebraka bądź żebraczkę i hajda do domu do łóżeczka The Pied Piper <-- najlepiej zapłać bardowi w karczmie aby zagrał piosenke i zacznij przy nim tańczyć (musi być kilka osób w karczmie więc nie wybieraj zbyt późnych godzin! ) The Party Animal <-- upij 5 osób nie wiem co w tym dziwnego The Duelist <--zrobisz to jak doładujesz max w brutalne ataki (chyba) The Black knight <--musisz ccelując wystrzelić broń z ręki truposza itd. Celuje się przytrzymując Y i poruszając lewą gałką (chyba potrzebna jest 2 gwiazdka w celność ale nie jestem pewny) The Dollcatcher <-- musisz skolekcjonować wszystkie lalki tego nie da się zrobić samemu gdyż w jednej grze masz jedną losową lalkę. The Companios<-- zrób jakiś gest z kolegą idealnie np. pierdnięcie. Musicie się zsynchronizować i na zielonym jednocześnie puścić (albo prawie jednocześnie) Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) Między innymi w przypadku skrzyni ze skarbami "przodków", która znajduje się w gildii.... jest napis aby poszukać infa na www.fable2.com również tam powinno się dostać jakieś extra tatuaże oraz inne itemy ... czy wiecie gdzie tego na stronce szukać??? szukam i szukam i tylko się wkurzam bo znaleźć nie mogę :) na górze strony masz okienko, w którym przesuwają się 3 informacje. musisz odczekać, aż załaduje Ci informację A Hero's Tale i wówczas kliknij na START THE SHOW.Obejrzyj sceny do końca, musisz w nich wybrać parę rzeczy. Na koniec dostaniesz informację odnośnie odblokowania jakichś itemów (w moim przypadku książka z gestami i jakaś farbka). Te itemy odbierzesz w owej skrzyni Powodzenia tu link do owej sceny, którą należy obejrzeć i ukończyć: http://fable2.xbox.com/experience.aspx?lang=en-US Edytowane 26 października 2008 przez SiuSiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi