Opublikowano 17 listopada 200816 l W jakim momencie trzeba uzyc potkow z expem ,zeby zaliczylo je do tych 200% extra itp po walce?
Opublikowano 23 listopada 200816 l W nowym PE piszą, że w grze jest możliwość gry we dwójkę na jednej konsoli. Prawda to?
Opublikowano 23 listopada 200816 l "Gra oferuje też tryb co-op dla 2 graczy (online, ,jak i lokalnie, po przyłączeniu drugiego pada) dostępny po ściągnięciu patcha." Mazzi FAIL
Opublikowano 23 listopada 200816 l Drugi gracz może sie przyłączyć w każdej chwili jak gracie na jednej konsoli. I wcale nie potrzebowałem żadnego patcha.Więc Owiec nie masz racji. Edytowane 23 listopada 200816 l przez Mango0700
Opublikowano 23 listopada 200816 l Można gdzieś jeszcze znaleźć psa, po zakończeniu gry i wyborze kasy ? Dołączam się do pytania Wildze ikonkę na mapie idę do niej, ale nic tam nie ma, w nie których miejscach nawet nie mogę tam dojść. Jak można otworzyć te ''Demoniczne Wrota'' ? Edytowane 23 listopada 200816 l przez Fuji
Opublikowano 23 listopada 200816 l Fuji: Nie można juz nigdzie znaleść psa po jego śmierci chyba, ze na końcu gry wybierzesz wskrzeszenie siostry i psa Demoniczne wrota możesz otowrzyc np. rozsmieszając je lub wzruszając, przykładem jest robienie sztuczek z psem duchem, lub całowanie sie z dziewczyna.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Jak można otworzyć te ''Demoniczne Wrota'' ? 4 sztuczki z psem, kopnięcie kurczaka wprost do paszczy wrót lub zbierz pod wrotami grupkę 10 osób.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Opis do kazdych wrot masz na www.xbox360achievements.org/games/Retail/ na forum. Co do dwoch graczy na jednej konsoli, ja u siebie bez patcha niczego takiego nie widze, to sam teraz nie wiem jak to jest.
Opublikowano 23 listopada 200816 l No ja nie miałem żadnego patcha i w każdej chwili mogłem grać na 2.
Opublikowano 23 listopada 200816 l afaik do tego potrzeba patcha, ktory byl dostepny podczas premiery gry, wiec 3/4 z was pewnie nawet nie pamieta, ze patcha sciagala
Opublikowano 23 listopada 200816 l No ja napewno nie mam zadnego. Nie podlaczam sie do neta na mojej konsoli - nie mam jak, tylko z karta do kumpla latam
Opublikowano 1 grudnia 200816 l Ostatnio mocno mnie wciągneła. Ma bardzo ciekawy klimat, którego już w grach brakuje, fabuła też bardzo ciekawie przedstawiona, a sam początek gry jest genialny. Podobają mi się też cut scenki na renderku, świetnie wyglądają i czuć jakby się oglądało film animowany. Dawno nie grałem w żadne RPG, ale teraz wiem, że to jest (chyba ) mój ulubiony gatunek.
Opublikowano 6 grudnia 200816 l Jak sprzedać/ wynająć dom? Daję na ten zwój przy wejściu i mam tylko budżet/ dekoracja. Mam 2 domy żeby nie było .
Opublikowano 6 grudnia 200816 l Ja domu nie mogłem wynajmować jak miałem żonę. Zabiłem ją i po problemie było .
Opublikowano 6 grudnia 200816 l Sklep z łóżkiem (w którym notabene mogę spać nawet), bez czegoś ladopodobnego, itd. (mówią o obu mieszkaniach). Anyway- zabicie żony pomogło, tylko teraz nikt nie chce ode mnie domu wynająć . Spędziłem z grą cały dzisiejszy dzień i naprawdę daje radę. Wciąga cholerstwo. I to bardzo.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l stoje przed trudna decyzja Ktore zakonczenie wybrac i jakie beda tego nastepstwa ? Czy jezeli wybiore poswiecenie (przywrocenie do zycia wszystkich co zgineli przy budowaniu iglicy) odblokuja mi sie np. jakies nowe posiadlosci do zakupu ? Jezeli wybiore milosc ( w sumie na zonie mi nie zalezy bo i tak chce ja wyslac w ofierze ;]) to oprocz przywrocenia psa beda jeszcze jakies plusy? na bogactwie mi nie zalezy bo mam 4 "bańki" i nie wiem co z nimi zrobic ;] down: zadne banki a bańki czyli 4 miliony ;P Edytowane 7 grudnia 200816 l przez __bercik07
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Jak sprawić żeby ktoś dłużej wynajmował moje mieszkanie? Jak ustawiłem czynsz na 0 to znalazł się jakiś palant, ale po podwyższeniu czynszu zniknął ... I jeszcze jedno: Właśnie wróciłem z Iglicy po zabiciu Komendanta. Daleko jeszcze do końca? Bo wy tu o jakichś bankach gadacie, a ja nawet pojęcia nie miałem, że w tej grze są banki.