BBGodzilla 1 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 (edytowane) Hmm , grę skończyłem parę tygodni temu i powiem wam tak... rewelka ! gra wciągnęła mnie doszczętnie ! gameplay jest świetny i nie dostrzegłem za dużo bugów. muzyka jest świetnie dopasowana a fabula interesująca. Grę bym poleciał każdemu ponieważ sam nie grałem w Fable 1. Jestem pod wrażeniem i sadze że gra faktycznie może zostać gra roku ponieważ bardziej mnie wciągnęła niż GOW 2 Polecam ! 9+/10 PS. Grę sprzedałem ale jest tak rewelacyjna że "dostanę ja od mikołaja" po raz 2 Edytowane 14 grudnia 2008 przez BBGodzilla Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Grą roku to raczej nie, ale na najlepszą przygodókę jak najbardziej. Trochę jest za krótka i prosta - od razu widać, że głównym klientem docelwym podczas tworzenia gry byli casuale. Cytuj
opall 4 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Krótko i na temat. Wczoraj w nocy skończyłem grę jako maksymalnie zła postać. Zwała, bo jak na końcu gry Lucien nie ma już pola ochronnego i zaczyna coś gadać i prawić jakie to on wielkie dzieło chciał stworzyć... powiedział dwa zdania, a ja przez przypadek go zastrzeliłem .... no i nie usłyszałem co finalny boss miał w ogoóle do powiedzenia - uwielbiam tą grę !!! I oczywiście jako postać, która miała wszystko w (pipi)e wybrałem skrzynie złota ;P... jedyne czego, a właściwie kogo mi szkoda to psa Teraz historia czeka na powtórkę - tym razem święto(pipi)liwa heroina ...btw. no i niestety na koniec wypiłem miksturę w zamku Fairfax... Świetna gra, BAWIŁEM się jak nigdy, wieeeeeelkie pokłady miodności drzemią w dziele Piotrusia Naginacza Prawdy A pomyśleć, że na początku w ogóle grą nie byłem zainteresowany... ominęło by mnie mnóstwo zabawy. Ogólna ocena końcowa 9 + Trzeba zagrać! Edytowane 15 grudnia 2008 przez opall Cytuj
Convi 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Cóz,całkiem niedawno kupiłem Xboxa 360,posiadam Kun Fu Syf,Lego Indiana,Halo 3 i Mass Effecta(chyba z 4 raz przelaze,czlape do 60) Czy warto kupic Fable II ?Zwarzajac na fakt ze lubie RPG,i na ile +- dostarczy mir rozgrywki(z robieniem gry watek+poboczne oraz opcja 100% gry) Jak nie fable II to co Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Jak najbardziej warto kupić , starczy na ponad 20h . Jak nie Fable , to Fallout... Cytuj
opall 4 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Cóz,całkiem niedawno kupiłem Xboxa 360,posiadam Kun Fu Syf,Lego Indiana,Halo 3 i Mass Effecta(chyba z 4 raz przelaze,czlape do 60) Czy warto kupic Fable II ?Zwarzajac na fakt ze lubie RPG,i na ile +- dostarczy mir rozgrywki(z robieniem gry watek+poboczne oraz opcja 100% gry) Jak nie fable II to co ojjj warto! Chociaż to bardziej przygodówka akcji niz erpeg z krwi i kości. Aby zrobić grę na 100% musisz spędzić coś koło 20 h + trochę czasu online. Ale co najważniejsze to podczas tych 20 godIn ani razu nie poczujesz znużenia światem/systemem walki/ questami... wszystko na serio jest mocno wciągające, a Albion (pomimo że maksymalnie wykręcony ) jest światem spójnym i bardzo przekonywująco pokazana jest zależność Twoja akcja <--->rekacja świata/otoczenia. ( tak w skali mikro jak i makro) Cytuj
Iras 24 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Witajcie, pilnie potrzebuję odpowiedni na pytanie, czy w wersji jNTSC są polskie napisy? Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Nexus-6 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Zaczynam grać złą kobietą. Bardzo złą. Stała się ona mocno brzydka, popękana i w ogóle. Czy każda zła postać jest taka brzydka czy można zrobić postać kobiecą złą ale jednocześnie atrakcyjną? Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Generalnie laski wyglądają nieźle tylko wtedy, kiedy nie pakujesz nic w siłę. Właściwie to najładniej wyglądają chyba te od skilla, bo czarodziejkom mordy ryją te świecące tatuaże (od pakowania will). Złe bohaterki niestety będą szare i z rogami. Rogi można zakryć odpowiednim nakryciem głowy, ze skórą chyba nie da się nic zrobić. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Nexus-6: Można zrobić postać "Pure Evil". Wtedy będzie zła i w miarę ładna Tylko kolor skóry jej się zmieni, ale rogów i zrytej mordy nie powinno być ;] Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 O, czyli korupcja też wpływa na wygląd? Tego nie wiedziałem :] Cytuj
Nexus-6 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) Dzięki za info. Właśnie coś mi się tak wydawało że można spróbować być Złym ale jednocześnie wcinać wszelkie towary wpływające na Czystość. Będę próbował. No i faktycznie muskulatura i waga wpływają na wygląd - pewnego wieczoru gram sobie i coś czuję że jest jakby nie tak. Albo ja już dziś za dużo wypiłem albo moja postać jakoś się "wygięła"... :-) Ważyłem za dużo. Tak odkryłem że można wpływać na wygląd - dla hecy można bardzo np. się utuczyć - wygląd komiczny. 8) Edytowane 19 grudnia 2008 przez Nexus-6 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Korupcja przede wszystkim wpływa na wygląd. Jeśli jesteś skorumpowany to jesteś brzydki nawet jeśli jesteś dobry. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Dokladnie najlatwiej jest w posiadanych sklepach podniesc ceny o 100% moment i mialem maksymalne zepsucie:) zolte oczy i paskudne rylo...do tego pare zlych uczynkow i ni z tego nie owego wygladalem jak niezla maszkara...w sumie chyba nawet dzis sobie odpale w oczekiwaniu na ekipe z L4D:) Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 czesc powiedzcie mi gdzie mozna kupic bialy barwnik do szmat czy w fable sa gildie tak zeby bylo mozna dolaczyc do jakiejs gildii najbardziej to mnie interesi magów czy mozna sie spowrotem zejsc jak mnie żona rzuciła? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 czesc powiedzcie mi gdzie mozna kupic bialy barwnik do szmat czy w fable sa gildie tak zeby bylo mozna dolaczyc do jakiejs gildii najbardziej to mnie interesi magów czy mozna sie spowrotem zejsc jak mnie żona rzuciła? 1. normalnie w sklepie z ciuchami lub u stylistki tylko wabi się "zbabiały" 2. nie ma z tego co mi wiadomo 3. nie wiem Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 (edytowane) ale gdzie u paru stylistów bylem i nie znalazlem jeszcze sie mi przypomnailo gdzie jest burdel? mozna przefarbować psa i zrobic sobie dredy? kolor włosów mozna zmienic? Edytowane 28 grudnia 2008 przez CODENAME 47 Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Burdelu raczej nie ma ale są dziwni na ulicach bloodstone. Pies zmienia sierść zależnie od tego czy jesteś dobry czy zły. Kolor włosów da się zmieniać poprzez różne barwniki. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 A dredy są u stylistki w Bloodstone. Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 jest burdel bo raz jak sie mi wczytywało to mi pisalo ze jak sie jest online to mozna patrzec kto ile razy placil za sex ile ma dzieci wiec raczej jest burdel Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 to podaj gdzie jest, bo ja tez nie widzialem panny stoja na ulicy... bierzesz ja do domu jak chcesz... Cytuj
Wulfu 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 czy mozna grac na coopie swoja wlasna postacia? jak wybieram opcje wybierz zapis tylko zloto i umiejetnosci mam swoje prosze o w miare szybką odpowiedź Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Jeżeli ktoś do Ciebie się dołączy- wtedy grasz swoją postacią. Gdy Ty dołączasz się do kogoś- wybierasz jedną z możliwych postaci. Chyba proste. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Gdzie można dostać 5-gwiazdkowy sprzęt? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi