Wulfu 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 to z deka daremnie te postacie wygladaja jak najtanszy produkt z biedronki. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) Gdzie można dostać 5-gwiazdkowy sprzęt? sprzet w sklepach lepszy pojawia sie w raz z upływem fabuły co jest oczywiste wiec nie gdzie a raczej kiedy zaczna pojawiac sie w sklepach takie przedmioty, a to juz zalezne od tego w jakim miejscu fabuły jestes... Edytowane 30 grudnia 2008 przez Juchy Cytuj
Wulfu 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 5 gwiazdkowe są bronie legendarne najlepsza w sklepie to mistrzowska i posiada 4 gwiazdy Cytuj
pele15 3 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 mam pytanie angielskie wersje fable 2 czyli te 3xA maja polskie napisy czy nie? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Tak mają. Edytowane 31 grudnia 2008 przez TheBesTia Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 skonczylem fable 2 fajne zakonczenie ale nie bede spoilowac. a co do broni to najlepsze sa chyba bronie w bloodstone Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 W ten Tygiel można się bawić kilka razy? Cytuj
Nexus-6 1 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Ile chcesz. Najlepiej tak żeby wszystkie pomieszczenia skończyć przed czasem i bez bycia powalonym. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) Miałem 7 pod rząd, ale z tym głupim trolem mam problem. Trudno znaleźć punkty G trolla i podniecić publiczność ;p Edytowane 2 stycznia 2009 przez Drantzell Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Fable II jest przegenialną grą do przechodzenia w co-opie ze swoją drugą połówką. Dziewczyna, która prawie nigdy w nic grać nie chciała teraz sama proponuje partyjkę w Fable II, a nawet zaczęła grać sama od początku, żeby zobaczyć jak to wygląda z tej złej i zepsutej perspektywy. (laska w różowym gorsecie, kozakach i tych krótkich spodenkach, z czerwonymi oczami, rogami na czole i czarnym psem, którego nazwała Lucyfer strzelająca do niewinnych mieszczan daje radę ) Poza tym czasami rozbraja mnie to, w jak inny sposób dziewczyny odbierają to, co się dzieje na ekranie. A i pomysły ma niezłe (np. tańczenie, żeby odwrócić uwagę ludzi od mojej postaci okradającej właśnie sklep - to działa :]) Jak dla mnie jedna z lepszych gier tego roku. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Hejas: Gre kupiłem z myślą o mojej drugiej połówce, tylko że ona nie chce grać ze mną... Woli sama ;p Nie podoba jej się kamera, bo nie może patrzyć tam gdzie chce, i łazić gdzie chce, szukając skarbów z psem po całej mapie (ma tendencje do szukania w każdym, nawet najmniej prawdopodobnym zakamarku, co mnie irytuje ;p), a ja w tym jestem zbędnym balastem kiedy z nią gram. Poza tym w coopie głupie jest to że drugi gracz jest jakimś podrzutkiem. Nie można nawet biegać własną postacią tylko jakimiś odpowiednikami typu Zła kobieta, Dobry mężczyzna itp. PYTANIE: Czy da się jakoś przejść tą misje z Świątynią światła? Raz dałem trochę złota, potem gdy słońce było w zenicie dałem więcej i zdobyłem mieczyk, ale misja się nie skończyła i każą mi dalej zbierać głupie datki. Można dawać te datki w jakiś sposób żeby ukończyć misje? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Screeny z DLC http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=606 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Ciekawy ten DLC, chociażby te śnieżne krajobrazy. jest jednak jeden fragment takiego krajobrazu za jednymi wrotami- super sprawa jak baśniowy słodki klimat zmienia się w postapokaliptyczny krajobraz Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Działa wam ta gierka "A Hero Tale" na stronie Fable 2? Chce dostać te sprzęty ze skrzyni bohaterów, ale mi ta gra nie chce się załadować (sprawdzałem już na 2 kompach). Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Działa, sam ostatnio w nią grałem. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 (edytowane) DLC Knothole Island + Nowy patch i kilka innych bonusów za free - Do ściągnięcia 13 stycznia. http://www.lionhead.com/?newsid=63 Edytowane 12 stycznia 2009 przez Drantzell Cytuj
miki77 16 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Od razu podczas premiery kupuję. Mam nadzieję, że można będzie rzucać śnieżkami xP Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Ja pewnie też, bo z Fable 2 mam radochę i ja i dziewczyna (która już prawie wszystkie gargulce sama znalazła ;D). Poza tym śnieżny klimacik jest fajny Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 (edytowane) Również kupuje jak wyjdzie, tylko jak będzie blokada regionalna to... Przechodzę teraz drugi raz fable, bo na końcu wybrałem kasę , a na premierę dodatku chce mieć psa. Edytowane 9 stycznia 2009 przez A.L.I Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) Wyspa jest już do ściągnięcia w dwóch wersjach. Premium daje możliwość zwiedzania wyspy z wszystkimi korzyściami wynikającymi z tego, Free jest wersją która umożliwia granie w coopie z tymi którzy już biegają po Knothole, i zdobycie jakichś unikatowych przedmiotów. O dziwo oba ważą 532 mb. Edytowane 14 stycznia 2009 przez Drantzell Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Bo to jak z grami Arcade - sciagasz 50mb triala (free ten dodatek do Fable), jak chcesz miec pelna wersje to kupujesz Full (premium F2) - potem dac do sciagniecia jeszcze raz (nie sciaga drugi raz 50mb) tylko jakas "informacje" ze kupiles Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Niestety w tym wypadku tak nie jest. Darmowa wersja jest tylko po to aby wejść do Knothole w taki sposób jak opisuje Drantzell. Trudno, żeby free było pełne gdy Premium kosztuje 800 punktów. Nabył mój stary i już pocina. Niezły klimat i chyba sam nabędę na swoją konsolę owy dodatek. Szkoda jeno, że jest po angielsku. Dalej, jesteśmy 100 lat za murzynami. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Po angielsku? Grał już ktoś? Warto wyłożyć na ten dodatek 40 zł? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Może seplenię, nie wiem. Nie znam się ale angielskie teksty od polskich odróżniam. Czy warto? Dla kogoś kto czuje Fable to naprawdę warto. Cytuj
Nexus-6 1 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Screeny. http://kotaku.com/5130234/new-fable-2-scre...islands-release Kurcze, fajnie to wygląda. Jakieś steampunkowe klimaty na pierwszym obrazku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi