Skocz do zawartości

Fable 2

tomaszek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Gdzie można dostać 5-gwiazdkowy sprzęt?

sprzet w sklepach lepszy pojawia sie w raz z upływem fabuły co jest oczywiste

wiec nie gdzie a raczej kiedy zaczna pojawiac sie w sklepach takie przedmioty, a to juz zalezne od tego w jakim miejscu fabuły jestes...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

Fable II jest przegenialną grą do przechodzenia w co-opie ze swoją drugą połówką. :) Dziewczyna, która prawie nigdy w nic grać nie chciała teraz sama proponuje partyjkę w Fable II, a nawet zaczęła grać sama od początku, żeby zobaczyć jak to wygląda z tej złej i zepsutej perspektywy. ;) (laska w różowym gorsecie, kozakach i tych krótkich spodenkach, z czerwonymi oczami, rogami na czole i czarnym psem, którego nazwała Lucyfer strzelająca do niewinnych mieszczan daje radę ;)) Poza tym czasami rozbraja mnie to, w jak inny sposób dziewczyny odbierają to, co się dzieje na ekranie. A i pomysły ma niezłe (np. tańczenie, żeby odwrócić uwagę ludzi od mojej postaci okradającej właśnie sklep - to działa :])

Jak dla mnie jedna z lepszych gier tego roku.

Opublikowano

Hejas: Gre kupiłem z myślą o mojej drugiej połówce, tylko że ona nie chce grać ze mną... Woli sama ;p

Nie podoba jej się kamera, bo nie może patrzyć tam gdzie chce, i łazić gdzie chce, szukając skarbów z psem po całej mapie (ma tendencje do szukania w każdym, nawet najmniej prawdopodobnym zakamarku, co mnie irytuje ;p), a ja w tym jestem zbędnym balastem kiedy z nią gram.

Poza tym w coopie głupie jest to że drugi gracz jest jakimś podrzutkiem. Nie można nawet biegać własną postacią tylko jakimiś odpowiednikami typu Zła kobieta, Dobry mężczyzna itp.

PYTANIE: Czy da się jakoś przejść tą misje z Świątynią światła? Raz dałem trochę złota, potem gdy słońce było w zenicie dałem więcej i zdobyłem mieczyk, ale misja się nie skończyła i każą mi dalej zbierać głupie datki. Można dawać te datki w jakiś sposób żeby ukończyć misje?

Opublikowano

Ciekawy ten DLC, chociażby te śnieżne krajobrazy.

jest jednak jeden fragment takiego krajobrazu za jednymi wrotami- super sprawa jak baśniowy słodki klimat zmienia się w postapokaliptyczny krajobraz

Opublikowano (edytowane)

Również kupuje jak wyjdzie, tylko jak będzie blokada regionalna to...

Przechodzę teraz drugi raz fable, bo na

końcu wybrałem kasę

, a na premierę dodatku chce mieć psa. :P

Edytowane przez A.L.I
Opublikowano (edytowane)

Wyspa jest już do ściągnięcia w dwóch wersjach. Premium daje możliwość zwiedzania wyspy z wszystkimi korzyściami wynikającymi z tego, Free jest wersją która umożliwia granie w coopie z tymi którzy już biegają po Knothole, i zdobycie jakichś unikatowych przedmiotów. O dziwo oba ważą 532 mb.

Edytowane przez Drantzell
Opublikowano

Bo to jak z grami Arcade - sciagasz 50mb triala (free ten dodatek do Fable), jak chcesz miec pelna wersje to kupujesz Full (premium F2) - potem dac do sciagniecia jeszcze raz (nie sciaga drugi raz 50mb) tylko jakas "informacje" ze kupiles ;)

Opublikowano

Niestety w tym wypadku tak nie jest. Darmowa wersja jest tylko po to aby wejść do Knothole w taki sposób jak opisuje Drantzell. Trudno, żeby free było pełne gdy Premium kosztuje 800 punktów. Nabył mój stary i już pocina. Niezły klimat i chyba sam nabędę na swoją konsolę owy dodatek. Szkoda jeno, że jest po angielsku. Dalej, jesteśmy 100 lat za murzynami.