Opublikowano 30 grudnia 200816 l to z deka daremnie te postacie wygladaja jak najtanszy produkt z biedronki.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l jarken napisał(a): Gdzie można dostać 5-gwiazdkowy sprzęt? sprzet w sklepach lepszy pojawia sie w raz z upływem fabuły co jest oczywiste wiec nie gdzie a raczej kiedy zaczna pojawiac sie w sklepach takie przedmioty, a to juz zalezne od tego w jakim miejscu fabuły jestes... Edytowane 30 grudnia 200816 l przez Juchy
Opublikowano 30 grudnia 200816 l 5 gwiazdkowe są bronie legendarne najlepsza w sklepie to mistrzowska i posiada 4 gwiazdy
Opublikowano 31 grudnia 200816 l mam pytanie angielskie wersje fable 2 czyli te 3xA maja polskie napisy czy nie?
Opublikowano 1 stycznia 200916 l skonczylem fable 2 fajne zakonczenie ale nie bede spoilowac. a co do broni to najlepsze sa chyba bronie w bloodstone
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Ile chcesz. Najlepiej tak żeby wszystkie pomieszczenia skończyć przed czasem i bez bycia powalonym.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Miałem 7 pod rząd, ale z tym głupim trolem mam problem. Trudno znaleźć punkty G trolla i podniecić publiczność ;p Edytowane 2 stycznia 200916 l przez Drantzell
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Fable II jest przegenialną grą do przechodzenia w co-opie ze swoją drugą połówką. Dziewczyna, która prawie nigdy w nic grać nie chciała teraz sama proponuje partyjkę w Fable II, a nawet zaczęła grać sama od początku, żeby zobaczyć jak to wygląda z tej złej i zepsutej perspektywy. (laska w różowym gorsecie, kozakach i tych krótkich spodenkach, z czerwonymi oczami, rogami na czole i czarnym psem, którego nazwała Lucyfer strzelająca do niewinnych mieszczan daje radę ) Poza tym czasami rozbraja mnie to, w jak inny sposób dziewczyny odbierają to, co się dzieje na ekranie. A i pomysły ma niezłe (np. tańczenie, żeby odwrócić uwagę ludzi od mojej postaci okradającej właśnie sklep - to działa :]) Jak dla mnie jedna z lepszych gier tego roku.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Hejas: Gre kupiłem z myślą o mojej drugiej połówce, tylko że ona nie chce grać ze mną... Woli sama ;p Nie podoba jej się kamera, bo nie może patrzyć tam gdzie chce, i łazić gdzie chce, szukając skarbów z psem po całej mapie (ma tendencje do szukania w każdym, nawet najmniej prawdopodobnym zakamarku, co mnie irytuje ;p), a ja w tym jestem zbędnym balastem kiedy z nią gram. Poza tym w coopie głupie jest to że drugi gracz jest jakimś podrzutkiem. Nie można nawet biegać własną postacią tylko jakimiś odpowiednikami typu Zła kobieta, Dobry mężczyzna itp. PYTANIE: Czy da się jakoś przejść tą misje z Świątynią światła? Raz dałem trochę złota, potem gdy słońce było w zenicie dałem więcej i zdobyłem mieczyk, ale misja się nie skończyła i każą mi dalej zbierać głupie datki. Można dawać te datki w jakiś sposób żeby ukończyć misje?
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Ciekawy ten DLC, chociażby te śnieżne krajobrazy. Pokaż ukrytą zawartość jest jednak jeden fragment takiego krajobrazu za jednymi wrotami- super sprawa jak baśniowy słodki klimat zmienia się w postapokaliptyczny krajobraz
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Działa wam ta gierka "A Hero Tale" na stronie Fable 2? Chce dostać te sprzęty ze skrzyni bohaterów, ale mi ta gra nie chce się załadować (sprawdzałem już na 2 kompach).
Opublikowano 5 stycznia 200916 l DLC Knothole Island + Nowy patch i kilka innych bonusów za free - Do ściągnięcia 13 stycznia. http://www.lionhead.com/?newsid=63 Edytowane 12 stycznia 200916 l przez Drantzell
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Od razu podczas premiery kupuję. Mam nadzieję, że można będzie rzucać śnieżkami xP
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Ja pewnie też, bo z Fable 2 mam radochę i ja i dziewczyna (która już prawie wszystkie gargulce sama znalazła ;D). Poza tym śnieżny klimacik jest fajny
Opublikowano 9 stycznia 200916 l Również kupuje jak wyjdzie, tylko jak będzie blokada regionalna to... Przechodzę teraz drugi raz fable, bo na Pokaż ukrytą zawartość końcu wybrałem kasę , a na premierę dodatku chce mieć psa. Edytowane 9 stycznia 200916 l przez A.L.I
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Wyspa jest już do ściągnięcia w dwóch wersjach. Premium daje możliwość zwiedzania wyspy z wszystkimi korzyściami wynikającymi z tego, Free jest wersją która umożliwia granie w coopie z tymi którzy już biegają po Knothole, i zdobycie jakichś unikatowych przedmiotów. O dziwo oba ważą 532 mb. Edytowane 14 stycznia 200916 l przez Drantzell
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Bo to jak z grami Arcade - sciagasz 50mb triala (free ten dodatek do Fable), jak chcesz miec pelna wersje to kupujesz Full (premium F2) - potem dac do sciagniecia jeszcze raz (nie sciaga drugi raz 50mb) tylko jakas "informacje" ze kupiles
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Niestety w tym wypadku tak nie jest. Darmowa wersja jest tylko po to aby wejść do Knothole w taki sposób jak opisuje Drantzell. Trudno, żeby free było pełne gdy Premium kosztuje 800 punktów. Nabył mój stary i już pocina. Niezły klimat i chyba sam nabędę na swoją konsolę owy dodatek. Szkoda jeno, że jest po angielsku. Dalej, jesteśmy 100 lat za murzynami.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Może seplenię, nie wiem. Nie znam się ale angielskie teksty od polskich odróżniam. Czy warto? Dla kogoś kto czuje Fable to naprawdę warto.
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Screeny. http://kotaku.com/5130234/new-fable-2-scre...islands-release Kurcze, fajnie to wygląda. Jakieś steampunkowe klimaty na pierwszym obrazku.