Słupek 2 146 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 W końcu wczoraj kupiłem swoją wersję Fable 2. Na razie pograłem z 2-3 godzinki ale już cholera wiem że, jest to gra dokładnie jakiej oczekiwałem. Takich perełek brak na rynku praktycznie samych FPS-ów. Ale ja nie o tym, przeglądałem MarketPlace w celu sprawdzenia dodatków do pobrania i natknąłem się na 2 wersje do pobrania dodatkowej wyspy tylko że jedna jest płatna a druga darmowa. Kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi, może ktoś wytłumaczyć ? Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Darmowa jest do grania z kimś, kto już ją ma (możesz się dołączyć do czyjejś gry po prostu). Płatna to normalny dodatek. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ok dzięki. Cholera nie wiem czy to bug czy co. Ale od paru godzin wyskoczył mi napis u góry ekranu "Jeżeli chcesz zmienić przedmiot, to kup nowe meble". Kompletnie bez sensu ale kit z tym, chodzi mi o to czy można go jakoś zlikwidować bo doprowadza mnie do (pipi)i.... Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Dzisiaj przeszedlem . Bylo nudno i sennie, nie ukrywam, ze ciesze sie, ze mam to za soba . Fable 2 jest gra z najwieksza iloscia roznych po(pipi)ek wcisnietych doslownie w kazdy element, przez co glowny watek jest lekko rozmyty i niewyrazny. Gra nie spelnila moich oczekiwan, tak samo nudna jak jedynka. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Ok dzięki. Cholera nie wiem czy to bug czy co. Ale od paru godzin wyskoczył mi napis u góry ekranu "Jeżeli chcesz zmienić przedmiot, to kup nowe meble". Kompletnie bez sensu ale kit z tym, chodzi mi o to czy można go jakoś zlikwidować bo doprowadza mnie do (pipi)i.... Wyłącz w opcjach podpowiedzi Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Dzięki, fakt, nie pomyślałem A wiecie, co zrobić z tym snem (a raczej niemożnością takowego)? Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Chodzi ci o ten sen, kiedy znów jesteś młody? Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Chodzi ci o ten sen, ...poprzednia strona. To jeszcze nic: aktualnie nie mogę pójść spać i nie wiem dlaczego. Spotkaliście się z czymś podobnym? Wyświetla się komunikat: "Nie możesz spać" i nic się nie da zrobić (wykonałem kilka misji, zapisywałem i wczytywałem grę i nic nie pomogło). Cytuj
janolol 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Siema! W fable 2 mam takiego bug'a że jak mam misję z tym przedstawicielem złodziejstwa (chyba się nazywa Łupieżca) co ludzie Luciena atakują bloodstone nie mogę wyjąć broni. Wrogowie mnie ignorują i tak naprawdę nic nie mogę zrobić tzn mogę chodzić ale nic poza tym. Mam uaktualnioną wersję gry. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Ponawiam pytanie o czerwony barwnik królewski... brakuje mi do achieva w dodatku ;P Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Ogrody obok zamku barwnik powinien być u wędrownego handlarza. Jak nie będzie wykupujesz wszystko i idziesz spać na 7 dni i tak kilka razy aż zacznie się trafiać. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Odpowie mi ktos ;/ - Jak schudnac =o? - Jak kogos wezmiemy aby za nami szedl to jak go potem odstawic bo lazi za mna taki jeden i mnie wnerwia a nie chce go zabijac - Od czego zalezy to "efektowne" zabijanie znaczy sie gdy kamera sie zmienia a czas lekko spowalnia? - Jak sie dobrze dorobic pieniazkow? Edytowane 15 marca 2009 przez HeXa Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Chyba wszystko bylo ;/ - seler - jest taki gest 'odpraw' - hedszot albo cios przelamujacy np. - jest czit zwiazany z przestawianiem daty Cytuj
Prime Hunter 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Czy da się wyglądać jak ten człowiek z tyłu okładki? Czyli czerwona broda i włosy, a do tego czerwone rogi? Jak grałem jako zły rosly mi tylko rogi i nic więcej Do tego te rogi były jakieś mizerne Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Mnie wkurza fakt, że w grze nigdzie nie ma pasa na miecz z tytułowej okładki. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Czy da się wyglądać jak ten człowiek z tyłu okładki? Czyli czerwona broda i włosy, a do tego czerwone rogi? Jak grałem jako zły rosly mi tylko rogi i nic więcej Do tego te rogi były jakieś mizerne wielkość rogów może zależy od cechy jak bardzo jesteś zły co do fryzury i brody to napewno jest takie uczesanie u fryzjera do wybrania, a co do koloru fryzury to są czerwone barwniki wiec można sobie zmienic kolor fryzury/brody Cytuj
Prime Hunter 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 (edytowane) Nie wiedziałem, że w grze jest fryzjer. Dziwne ale jak dotąd go nie widziałem. Jak ktoś pamięta to może napisać gdzie się on znajduje Edytowane 22 marca 2009 przez Prime Hunter Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Nie jestem pewien, ale jak stoisz na przeciw kowala w głównymi mieście (chyba głównym, tam gdzie zaczynamy, na rynku), to skręcasz w lewo od kowala i w lewym budynku jest chyba fryzjer - ale dokładnie nie pamiętam Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Może nie do końca fryzjer, co "Stylista". Trzeba poszukać w Bowerstone, zaraz koło rynku, o ile się nie mylę w drodze na Starówkę. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Ma ktoś Fable2 Pub Games i poratuje książkami na triki? Chodzi o Psi Backflip, i Hat, Headband, Moustache. Brakuje mi jeszcze lalek Luciena i Łupieżcy (mam resztę). edit: nieaktualne, Anglicy to całkiem fajny naród Edytowane 26 marca 2009 przez Kiler8888 Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 ale oszustwo! spedzilem dziesiec lat w Iglicy a na moim koncie nie pojawila sie zadna kasa. producenci gry mnie oszukali tak naprawde chcialem sie dowiedziec jak to jest z sexem w grze, ale juz znalazlem. dzieki. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Dodatek do Fable 2 http://fairplaygame.net/news_851_dodatek_do_fable_2.html Cytuj
ar2 0 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Macie namiary na dobry vortal o fable2 ? Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Ja wczoraj kupilem ta gre. Wczesniej mialem opory, slyszalem rozne opinie, a ze nie bylem wielkim fanem jedynki to czekalem po prostu, az gra stanieje. Szkoda, bo przylaczam sie do wszystkich tych, ktorzy w grze sie zakochali. Graficznie jestem zaskoczony, gdyz wiekszosc ludzi pisalo, ze jest slabo,a na mnie gra robie mega pozytywne wrazenie - jest basniowa, a w polaczeniu z wciagajacym gamplayem dostalem tytul, ktorego nie wyciagne z konsoli do poki nie jej nie skoncze ! ^_^ Przekozak ! Cytuj
koziou 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 A mnie sie trafił jakiś bug chyba... Moja misja to byc maksymalnie zły od samego poczatku. Ok, rogi juz sie pojawiaja. Wszystko w porzadku, aż tu tagle ni w pięć ni w trzynaście rogi zniknęły... Zło mam na maksa w lewo, ubijam wieśniaków, morduje wioske i NIC! Kilka blizn, lekko przekrwione oczy i to wszystko Pasek Zepsucie-Czystość gdzies pośrodku. Co mam robić aby znów mieć rogi !?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi