Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W końcu wczoraj kupiłem swoją wersję Fable 2. Na razie pograłem z 2-3 godzinki ale już cholera wiem że, jest to gra dokładnie jakiej oczekiwałem. Takich perełek brak na rynku praktycznie samych FPS-ów. Ale ja nie o tym, przeglądałem MarketPlace w celu sprawdzenia dodatków do pobrania i natknąłem się na 2 wersje do pobrania dodatkowej wyspy tylko że jedna jest płatna a druga darmowa. Kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi, może ktoś wytłumaczyć ?

• Odpowiedzi 613
  • Wyświetleń 137,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Darmowa jest do grania z kimś, kto już ją ma (możesz się dołączyć do czyjejś gry po prostu). Płatna to normalny dodatek.

Opublikowano

Ok dzięki.

Cholera nie wiem czy to bug czy co. Ale od paru godzin wyskoczył mi napis u góry ekranu "Jeżeli chcesz zmienić przedmiot, to kup nowe meble". Kompletnie bez sensu ale kit z tym, chodzi mi o to czy można go jakoś zlikwidować bo doprowadza mnie do (pipi)i....

Opublikowano

Dzisiaj przeszedlem :). Bylo nudno i sennie, nie ukrywam, ze ciesze sie, ze mam to za soba ;). Fable 2 jest gra z najwieksza iloscia roznych po(pipi)ek wcisnietych doslownie w kazdy element, przez co glowny watek jest lekko rozmyty i niewyrazny. Gra nie spelnila moich oczekiwan, tak samo nudna jak jedynka.

Opublikowano
Ok dzięki.

Cholera nie wiem czy to bug czy co. Ale od paru godzin wyskoczył mi napis u góry ekranu "Jeżeli chcesz zmienić przedmiot, to kup nowe meble". Kompletnie bez sensu ale kit z tym, chodzi mi o to czy można go jakoś zlikwidować bo doprowadza mnie do (pipi)i....

Wyłącz w opcjach podpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, fakt, nie pomyślałem ;) A wiecie, co zrobić z tym snem (a raczej niemożnością takowego)?

Opublikowano

Chodzi ci o ten sen, kiedy

znów jesteś młody?

Opublikowano
Chodzi ci o ten sen,

...poprzednia strona.

To jeszcze nic: aktualnie nie mogę pójść spać i nie wiem dlaczego. Spotkaliście się z czymś podobnym? Wyświetla się komunikat: "Nie możesz spać" i nic się nie da zrobić (wykonałem kilka misji, zapisywałem i wczytywałem grę i nic nie pomogło).
Opublikowano

Siema!

W fable 2 mam takiego bug'a że jak mam misję z tym przedstawicielem złodziejstwa (chyba się nazywa Łupieżca) co ludzie Luciena atakują bloodstone nie mogę wyjąć broni. Wrogowie mnie ignorują i tak naprawdę nic nie mogę zrobić tzn mogę chodzić ale nic poza tym. Mam uaktualnioną wersję gry.

Opublikowano

Ponawiam pytanie o czerwony barwnik królewski... brakuje mi do achieva w dodatku ;P

Opublikowano

Ogrody obok zamku barwnik powinien być u wędrownego handlarza. Jak nie będzie wykupujesz wszystko i idziesz spać na 7 dni i tak kilka razy aż zacznie się trafiać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpowie mi ktos ;/

- Jak schudnac =o?

- Jak kogos wezmiemy aby za nami szedl to jak go potem odstawic bo lazi za mna taki jeden i mnie wnerwia a nie chce go zabijac

- Od czego zalezy to "efektowne" zabijanie znaczy sie gdy kamera sie zmienia a czas lekko spowalnia?

- Jak sie dobrze dorobic pieniazkow?

Edytowane przez HeXa

Opublikowano

Chyba wszystko bylo ;/

- seler

- jest taki gest 'odpraw'

- hedszot albo cios przelamujacy np.

- jest czit zwiazany z przestawianiem daty

Opublikowano

Czy da się wyglądać jak ten człowiek z tyłu okładki?

Czyli czerwona broda i włosy, a do tego czerwone rogi? :D Jak grałem jako zły rosly mi tylko rogi i nic więcej :/ Do tego te rogi były jakieś mizerne :ninja:

Opublikowano

Mnie wkurza fakt, że w grze nigdzie nie ma pasa na miecz z tytułowej okładki.

Opublikowano
Czy da się wyglądać jak ten człowiek z tyłu okładki?

Czyli czerwona broda i włosy, a do tego czerwone rogi? :D Jak grałem jako zły rosly mi tylko rogi i nic więcej :/ Do tego te rogi były jakieś mizerne :ninja:

wielkość rogów może zależy od cechy jak bardzo jesteś zły

co do fryzury i brody to napewno jest takie uczesanie u fryzjera do wybrania, a co do koloru fryzury to są czerwone barwniki wiec można sobie zmienic kolor fryzury/brody

Opublikowano

Nie wiedziałem, że w grze jest fryzjer. Dziwne ale jak dotąd go nie widziałem. Jak ktoś pamięta to może napisać gdzie się on znajduje :D

Edytowane przez Prime Hunter

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale jak stoisz na przeciw kowala w głównymi mieście (chyba głównym, tam gdzie zaczynamy, na rynku), to skręcasz w lewo od kowala i w lewym budynku jest chyba fryzjer - ale dokładnie nie pamiętam :)

Opublikowano

Może nie do końca fryzjer, co "Stylista". Trzeba poszukać w Bowerstone, zaraz koło rynku, o ile się nie mylę w drodze na Starówkę.

Opublikowano

Ma ktoś Fable2 Pub Games i poratuje książkami na triki?

Chodzi o Psi Backflip, i Hat, Headband, Moustache. Brakuje mi jeszcze lalek Luciena i Łupieżcy (mam resztę).

edit:

nieaktualne, Anglicy to całkiem fajny naród :D

Edytowane przez Kiler8888

Opublikowano

ale oszustwo! spedzilem dziesiec lat w Iglicy a na moim koncie nie pojawila sie zadna kasa.

producenci gry mnie oszukali :D

tak naprawde chcialem sie dowiedziec jak to jest z sexem w grze, ale juz znalazlem. dzieki.

Opublikowano

Macie namiary na dobry vortal o fable2 ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wczoraj kupilem ta gre. Wczesniej mialem opory, slyszalem rozne opinie, a ze nie bylem wielkim fanem jedynki to czekalem po prostu, az gra stanieje. Szkoda, bo przylaczam sie do wszystkich tych, ktorzy w grze sie zakochali. Graficznie jestem zaskoczony, gdyz wiekszosc ludzi pisalo, ze jest slabo,a na mnie gra robie mega pozytywne wrazenie - jest basniowa, a w polaczeniu z wciagajacym gamplayem dostalem tytul, ktorego nie wyciagne z konsoli do poki nie jej nie skoncze ! ^_^

Przekozak !

Opublikowano

A mnie sie trafił jakiś bug chyba...

Moja misja to byc maksymalnie zły od samego poczatku. Ok, rogi juz sie pojawiaja. Wszystko w porzadku, aż tu tagle ni w pięć ni w trzynaście rogi zniknęły...

Zło mam na maksa w lewo, ubijam wieśniaków, morduje wioske i NIC! Kilka blizn, lekko przekrwione oczy i to wszystko :( Pasek Zepsucie-Czystość gdzies pośrodku.

Co mam robić aby znów mieć rogi !?!