teddy 6 898 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Zepsucie musisz mieć na maks, kup kilka chałup i podnieś maksymalnie czynsz. Cytuj
koziou 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 AAAAAAAA to o zepsucie chodziło! Dzieki wielkie Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Wiem, ze pewnie odpowiedz na to pytanie padala juz pare razy, ale nie chce przeszukiwac 26 stron. Czy po zakonczeniu glownego watku mozna dalej robic misje poboczne i zaliczac pozostale achivmenty ? Jezeli nie, to w fabule jestem w miescie zbirow i zaraz mam wejsc na arene - daleko jeszcze ? nie chce stracic szansy wykupienia paru domow i poslubienia jakiejs cyganki. LOL. Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Można grać dalej, niektóre misje są dostępne dopiero po zakończeniu głównego wątku. Do końca zostało Ci jeszcze jakieś 3-5h gry Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 (edytowane) Nikt jeszcze nie napisał o See the Future? W sumie ja tez to ogrywam i jestem przy końcu, wątek ze spojrzeniem co dalej już mam za sobą Zostaje mi Koloseum... Do posta niżej - co zrobić? Edytowane 12 maja 2009 przez MrSatan Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Hm.. Chciałem się wczoraj połączyć z jednym Amerykaninem i nijak nie dało rady. Obaj mamy ściągnięte te same dodatki (See the Future i Knothole Island free), próbowaliśmy kilkanaście minut i nic. On próbował się dołączyć do mnie, ja do niego, on zapraszał mnie, ja jego i za każdym razem wyskakuje komunikat "Nie udało się nawiązać połączenia w trybie współpracy", po czym trzeba restartnąć konsolę, jeśli chcemy dalej próbować się połączyć, bo mimo, że wyświetla się w profilu "Online - można dołączyć" to nie ma obok ani możliwości wyboru "Dołącz do gry", ani "Zaproś do gry".. Ma ktoś pomysł, jak się ostatecznie połączyć? Bo nie mam pojęcia, co może powodować taki stan rzeczy. Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 A to nie jest przypadkiem tak, ze choc jeden z graczy musi miec wersje premium tych dodatkow? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Raczej tak jest jak kolega wyżej pisze. Wydaje mnie się, że bez sensu są te darmówki i tak nic tam nie dasz rady zrobić. Ja dzisiaj zakupiłem oba dodatki i na weekend może mnie odciągną od GOWów ale wątpię Chociaż Fable to jedna z moich ulubionych serii na Xbox. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Oczywiście, że żeby grać w zawartości z nich, choć jeden gracz musi mieć wersję premium - ale nie mam zamiaru jej kupować, więc mam ściągnięte free, żeby w razie coopa z kimś z premium móc z nim grać. Napisałem to tylko hołdując zasadzie "Masz problem - opisz wszystko co jest w choć najmniejszym stopniu z nim powiązane". No to wie ktoś, czemu ten coop nie chce hulać? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 a amerykanin mial premium? ja mam premium, bede pewnie wieczorem grac, mozemy sprobowac pokombinowac. a co do samych dodatkow. kupilem i nie zaluje wydanych punktow. fajne misje z bardziej kombinowanymi walkami (see the future), dodatkowe bronie i pies jako dalmatynczyk jedna rzecz tylko boli. polski jezyk w Fable 2 jest nawet w aziatyskich wersjach. ale DLC juz tylko po angielsku szkoda Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Tak jak pisałem wyżej, Amerykanin miał również free. Jak będę przy konsoli to zobaczę czy grasz i jak coś, to pokombinujemy czy nam ruszy, hm? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Tigro, pewnie wam ruszy, bo jedna osoba musi mieć premium. Ja się na dodatku See The Future zawiodłem. Dwie krótkie misje, widok przyszłości i Koloseum, wszystko na dwie, trzy godziny gry. Nie powiem, przez to wróciłem do Fable 2, ale tylko na chwilę. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 O. Co ja słyszę, dodatek do mojego Fable 2? Będę się musiał tym zainteresować Ale to jak skończę Residenta A co do nowych acziwów: The Concierge Open all the Demon Doors in Albion, or see another Hero do so. W tym dodatku doszły jakieś nowe demoniczne wrota, czy ten acziw wpada odrazu? Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 MrSatan - ale przecież jeśli dwie osoby mają wersje free dodatków, to coop też powinien hulać bez najmniejszego "ale", tyle, że bez zawartości z nowych dodatków. A mnie i Amerykaninowi nie ruszał w ogóle. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Aa, o to chodzi. Więc nie wiem czemu wam nie łączyło. Dziwna sprawa, spróbuj tak jak mówiłeś, z Polakiem. Może coś na łączach, nie wiem. The Concierge Open all the Demon Doors in Albion, or see another Hero do so. W tym dodatku doszły jakieś nowe demoniczne wrota, czy ten acziw wpada odrazu? jako że wrót otwartych wszystkich nie miałem, to nie wiem, za to ten od sexu 25 razy wpada od razu Cytuj
Gość Soul Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Nie, jedna z osób musi mieć pełną wersje koniec kropka, w żadnym z nowych dodatków nie ma nowych Demon Dorsów. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Soul - żartujesz chyba? Jeśli dwie osoby mają free to po prostu nie będą mogły eksplorować obszarów z dodatków, ale w żadnym wypadku nie może to utrudniać gry w coopie w podstawową wersję gry. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 No i zonk, proszę państwa. Z jiloo też nie mogę się połączyć. Może to coś z moim połączeniem? Ktoś ma pomysł? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Soul - żartujesz chyba? Jeśli dwie osoby mają free to po prostu nie będą mogły eksplorować obszarów z dodatków, ale w żadnym wypadku nie może to utrudniać gry w coopie w podstawową wersję gry. To tak, myślałem że chodzi o dodatki. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Chyba nie bede sciagal platnych dodatkow. Warto ? Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 (edytowane) Poczytaj sobie recenzję "See the Future" i "Knothole Island" Edytowane 19 maja 2009 przez MrSatan Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 (edytowane) Dzieki ! a powiedzcie mi - jak jest w dodatkach, skoro wybralem zakonczenie "Poswiecenie" to w dodatku nadal mam mozliwosc podrozowania z psem EDIT: przeczytalem recnezje i w takim razie podziekuje. Platne dodatki bez zadnych nowych przeciwnikow, ani bosow. Niech sobie w d.pe wsadza. Edytowane 19 maja 2009 przez easye Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) No i zonk, proszę państwa. Z jiloo też nie mogę się połączyć. Może to coś z moim połączeniem? Ktoś ma pomysł? ale probowales sie poprostu polaczyc, si? ja mam chyba w opcjach wylaczony online. wiec moze to jest problemem. jak bedziesz na Live i ja bede to daj znac - pokombinujemy. Edytowane 25 maja 2009 przez jiloo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi