Robsonf 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Tak a propos to 29 czerwca - 5 lipca będzie przeceniony pierwszy dodatek do Fable II. (z 800 na 560 MSP). Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 jiloo - była opcja, żeby dołączyć, więc wina nie była po Twojej stronie Ale udało mi się już rozwiązać problem - trzeba było pokombinować z portami w routerze i wszystko działa jak trzeba. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) przeczytalem recnezje i w takim razie podziekuje. Platne dodatki bez zadnych nowych przeciwnikow, ani bosow. Niech sobie w d.pe wsadza. ze tak wtrace od siebie. ogolnie w Fable 2 nie zanotowalem zadnych bossow, bo chyba nie mozna tym mianem okreslic nieco silniejszych rozbojnikow, szybszych i wtrwalszych wilkolakow czy ogra. a nowi przeciwnicy w See the future to kolorowe cienie, wrazliwe tylko na jeden rodzaj ataku. ja tam nie zaluje kasy wydanej na dodatki - tym bardziej, ze przechodzilem gre drugi raz i dodatkowe misje pojawialy sie w miare progresu. ale ja naleze do tych, nazwanych przez recenzenta, ortodoksyjnych wyznawcow i niebawem zaczynam przechodzic gre po raz trzeci. Edytowane 25 maja 2009 przez jiloo Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Mnie tak naprawdę tylko jedna rzecz wpieniła w Fable 2. Dlaczego, ale to dlaczego zrezygnowali z opancerzenia? Kurde jak przypomnę sobie jak fajnie wyglądała postać w pełnej, czarnej zbroi płytowej w pierwszej części to aż mi serce pęka jak widzę mojego bohatera w F2 ubranego w jakieś łachy Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 W Knothole Island masz możliwość zebrania pełnej płytówki - nie jest czarna, ale zawsze coś... Jestem też jestem ortodoksem Fable II i przechodzenie jej dwa razy było dla mnie przyjemnością, ale niestety - cienkość dodatków widać gołym okiem. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Inne czasy inne ciuchy, mnie osobiście możliwości ubioru i sam ubiór w Fable 2 bardzo przypadł do gustu:) ps. pomoże ktoś z lalkami?! Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 a ja wogole nie wiem o co kaman z lalkami. chodzi o te z See the future? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 a to ciekawe, bo ja nie mam zadnej lalki, mimo dwoch przejsc gry. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 lalkę, o ile pamiętam, wygrywało sie w strzelnicy za zdobycie głównej nagrody. Można było wygrać tylko jedną - resztę trzeba było wymieniać między graczami. Teraz w "See the future" można kilka poznajdować. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 (edytowane) Bo żeby ją odblokować trzeba się trochę namęczyć: Talk about an annoying achievement. There are 6 (Garth, Reaver, Hammer, Lucien, Theresa and Hero doll) hero dolls in Fable 2. 1 of which can be bought from the General Trade store (the Hero doll (generic with British pants) but you can only unlock one of the other 5 in your game, so swapping them with friends is a necessity. You'll get your character hero doll from the Shooting Gallery in Westcliffe which is the second prize; between 150 and 175 points. It can be quite tricky, but if you concentrate on head shots; you can get +3 for every target instead of +1, so take your time if needs be... But not too long. Upierdliwy achievement Edit:bah, nie zdążyłem. Edytowane 26 maja 2009 przez teddy Cytuj
Gość Soul Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 Tyle wiem, mam już cztery lalki brakuje mi dwóch (Luciana i Młota) szukam kogoś kto może mi dać te dwie brakujące lalki. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Mam pewien problem z savem z Fable. Niedawno zmieniałem HDD na customową 120 WD i niestety jedyny plik nie działający po przeniesieniu danych przez PC to właśnie save z Fable (no Forzy nie sprawdzałem, ale nie grywam w ogóle w nią ostatnio). I teraz moje pytanie i prośba. Jakby miał ktoś np. jakąkolwiek kartę pamięci do 360 i jednocześnie save na HDD byle jakim, to czy można sprawdzić, żeby save ten z którego wczytujemy grę z HDD zapisać na karcie pamięci?? W ten sposób wczytać z karty i zapisać na tym nowym dysku. Nie chce mi się grać znowu całkiem od nowa, bo tam mam wiele nie dokończonych tematów pod koniec...a znowu przekładać dyski (korzystam z obudowy od 20GB z Premiuma) też mi się nie chce za każdym razem jak mam grać w Fable...Pomóżcie proszę...Trochę to zawile brzmi, ale chodzi o przeniesienia savów między dyskami przy użyciu karty pamięci, bo przez PC nie chodzi...z góry dzięki Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Działa wam ta animacja na fable2.com? Chciałem dodatkowe itemy a tu (pipi). Gdzie jest aptekarz? Inforumuje mnie o wyprzedazy ale nie ma strzałki, nawet w dzien Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Mikes: Mi się nie chciała pokazać animacja, kiedy zbanowali mnie na microsoft.com : p Nie wiem za co... : p Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Cały teatrzyk Piotrusia Kłamcy na fable2.com działa. Powiem więcej. Obszedłem go trzy razy i zdobyłem wszystkie nagrody, ale nie otrzymałem ich w kufrze w gildii bohaterów. Byłem połączony z netem i lipa. Ktoś gdzieś napisał, że trzeba rozegrać teatrzyk gdy jesteś na live'ie i dopiero wtedy zajrzeć do skrzyni. Czy ktoś może to zweryfikować? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Teatrzyk trzeba przejść będąc na swoim koncie XBLive, potem na tym samym koncie podłączony do neta otwierasz skrzynkę. Wszystko powinno być. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 (edytowane) Mam pytanie który lepiej kupić dodatek See the Future czy Knothole Island ?? Edytowane 11 lipca 2009 przez zaq123456 Cytuj
adi 189 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Zdecydowanie Knothole, dostajesz zupełnie nowy obszar do eksploracji. Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Łykaj oba. Knothole zawiera sporo fajny przedmiotów (bronie, ulepszenia i mikstury związane z wyglądem itp.) See the future natomiast kawałek dalszej historii Fable 2 i masę upiększaczy do ciała i kilka niezłych ciuchów (potworki rula). W dodatku będziesz miał dostęp do Koloseum. No i jest większe prawdopodobieństwo, że w See the future znajdziesz lalki bohaterów. Ja znalazłem dwie. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Bierz Knothole Island. Jeśli nie jesteś dużym fanem gry, to StF nawet nie kupuj - dno (może oprócz Koloseum) łącznie z zakończeniem typu "wow, domyśliłem się tego na początku podstawki". Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Teatrzyk trzeba przejść będąc na swoim koncie XBLive, potem na tym samym koncie podłączony do neta otwierasz skrzynkę. Wszystko powinno być. Wszystko co zrobiłem było ok. Okazało się, że aby otrzymać przedmioty z kufra potrzeba mieć golda. No cóż Piotruś też chce nabić trochę forsy. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 watpie zeby dostawal procent od Live ;p Cytuj
Kanu_napier 0 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 (edytowane) witam. mam problem na cmentarzu. kamienna glowa chce mieso a ja niewiem jak je dac. ktos pomoze? edit. dobra juz wiem trzeba kure kopnac do niego Edytowane 12 sierpnia 2009 przez Kanu_napier Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 watpie zeby dostawal procent od Live ;p Nie, ale modnie jest zrzucać wszystko na Petera. Jaa, ceny w sklepach w Fable II są przegięte, widać Pioootrrruuuś bierze część z tych gold pieces dla ssssiebie!!!!11! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi