Gość Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Pogralem z 15 minut. Graficznie nie ma jakiegos porazajacego skoku w stosunku do pierwszej czesci, ale klimat jak z Ksiazek Dickensa mnie zmiazdzyl. Sciezka dzwiekowa swietna, no ale jezeli chodzi o gameplay to nuda jak narazie, powtorka z jedynki, pozbieralem monety i trafilem do zamku, zobaczymy jak fabula sie rozwinie, choc ta w Fable nie jest najwazniejsza. Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Jak w tej grze doprowazic doprowadzic do stosunku seksualnego, musze miec swoj dom? Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Z tego co pamiętam... Wybierasz gest "kciuk w górę", oczywiście po odpowiednim rozkochaniu w sobie danej postaci (chyba, że jest to prostytutka to nie musisz rozkochiwać ), potem gest "podążaj" i prowadzisz do łóżka, dom CHYBA nie musi być twój. Ale pewności nie mam. Przy stosunku z prostytutką płacisz symboliczną kwotę i musisz mieć prezerwatywę (do kupienia w sklepie wielobranżowym). Edytowane 23 sierpnia 2009 przez jojok21 Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Jest jakis sposob na szybka i duza gotowke. Skad najlepiej zloto brac? Cytuj
Flo 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 dwie opcje - po prostu grać, wykonywać pracę - kupować sklepy/ domy pod wynajem - grać - kasa sama wpada drugi sposób nie do końca uczciwy - jak wyżej tylko że po kupować sklepy/ domy pod wynajem zapisujesz, wyłączasz live, zmieniasz datę na konsoli na dajmy na to 2020 rok wczytujesz i masz wiecęj kasy, możesz tak powtarzać aż będziesz miał ile chcesz.. ale to cheat Jak najszybciej zacznij kolekcjonować nieruchomości.. a na koniec gry będziesz miał spoko Cytuj
polson 7 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 A ja musze sie pozalic, bo podczas savowania konsola mi sie zawiesila i sie jedyny save s(pipi)il. ehhh Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) Ja mam pytanie co do psa, jeżeli wybiera się zakończenie przez które nasz pupil się już nie pojawia to są jakieś szanse na nowego? czy jak zakupie dodatki to będę je zwiedzał bez czworonoga ? Edytowane 28 sierpnia 2009 przez sebaxfan Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 W jednym z dodatków (Knothole Island, jeśli dobrze pamiętam) dodali możliwość wskrzeszenia czworonoga. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Nie wiem czy było: Będzie edycja GOTY! Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) znakomicie... pod warunkiem, że pojawi się w Polsce. powoli przymierzam się do tej gry. w takim razie poczekam na GOTY. chociaż z drugiej strony nie wiem czy nie taniej wyjdzie kupić teraz nówkę i osobno DLC. poza wspomnianymi dodatkami edycje GOTY dla innych gier zawierają jakieś inne bonusy ? czy nie ma co liczyć na coś więcej ? Edytowane 1 września 2009 przez zimzvm Cytuj
Gość Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Gra fajna,naprawde lepsza niz jedynka. Grafika rowniez daje rade, szczegolnie efekty swietlne, choc framerate czasem szarpie, Na kilkanascie godzin w sam raz zabawa. Szkoda tylko, ze nie mozna zginac, co robi z poziomu trudnosci, a raczej jego calkowitego braku farse. zimzvm mam do sprzedania Fable 2 ;] Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 A mi się wydaje, że kilka razy zginąłem w grze O_o Cytuj
Gość Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Chodzilo mi o to, ze smierc praktycznie nie ma zadnych konsekwencji, oprocz utraty expa, ktorego nie zdazylo sie zassac i blinz na ciele bohatera. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Blizny działają na psychikę prawdziwego gracza. Im więcej masz blizn, tym większym jesteś looserem, newbem i w ogóle casualem. ;p Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 A ja myślałem, że blizny pokazują nam, że przeszłość jest prawdziwa (Papa Roach - Scars). A tak w ogóle to wystarczy łyknąć miksturkę z Knothole Island i blizn nie ma. Jedyne co spada to czystość. To raczej mała cena. Ale i tak nigdy z tego nie skorzystałem. Nawet jednej fiolki wskrzeszenia. To co napisałeś o psychice prawdziwego gracza, to trochę nie prawda. Definicja prawdziwego gracza nie jest jednolita. Jeden oleje blizny, drugi będzie nad nimi rozpaczał, a ostatni powie, że mu się podobają. Nawet jeżeli ktoś jest casualem, cieniasem lub jakkolwiek by go tam nazwać, to nie znaczy, że mamy wyśmiewać lub komentować pejoratywnie jego styl gry. Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 O czym wy wogole rozkminiacia lol. Gra nie karze w zaden sposob za utrate paska energii (nawet smiercia sie to nie nazywa, tylko znokautowaniem), w zasadzi wszystkie Health Potiony sa niepotrzebne. Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Rozmawialiśmy o bliznach, czyli następstwie śmierci. Nie o konsekwencjach zgonu tylko o kwestii przyjęcia okaleczenia ciała bohatera na stałe. O oddziaływaniu tego zdarzenia na psyche gracza. Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 A wystarczyło tylko poczytać posty ze zrozumieniem, a nie głupowate odpowiedzi wypisywać. Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 może mi ktoś powiedzieć jak w tej grze stracić troche na wadze? bo przez misje musiałem troche sie podleczyć i zajadałem sie plackami i taki oto efekt, że stałem sie gruby Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Zacznij jeść owoce (-otyłość czy tam grubość) Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Jedz selery - dają -5% tłuszczu, albo jeśli masz Knothole Island, to udaj się tam do sklepów, a znajdziesz eliksiry odchudzające. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Hmmmm... czy naprawdę tylko ja całą grę byłem chudzielcem (tych pytań o schudnięcie czytałem już z kilkadziesiąt)? Nie rozumiem sensu kupowania jedzenia, na eliksiry zawsze mi wystarczało. Może ze 3 razy raptem coś przekąsiłem z ciekawości. Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Tylko, że ja przedzierałem sie przez wioske bandytów (czy jakoś tak) i nie byłem zbytnio zaopatrzony w te eliksiry więc placki szły hurtowo Cytuj
Torkiszon 1 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Zamówiłem sobie Fable 2 . Ile mniej więcej trwa przejście głównego wątku ( robiąc przy tym misje poboczne , trochę się bawiąc itp. ) . z tego co pamiętam Fable 1 było dość krótkie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi