Gość Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Tzn, ze jaranie sie fabula (mialka)i dobrym klimatem oznacza gust, a jak sie tego nie robi, to mozna miec najwyzej guscik. Yo made my day ;] Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Nie fabułą i klimatem, ale ogólnym artyzmem i wykonaniem. To czyni tę grę wyjątkową. Klimat i fabuła to tylko składowe pewnej całości, którą to właśnie, można już powiedzieć, my, się jaramy. Cytuj
Yuurei 0 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Dla wielu osób, które grały w GTA IV fabuła w tej grze jest prosta jeśli nie prostacka a misje nudne i bez polotu. Ja osobiście świetnie bawiłem się zarówno w GTA IV jak i Fable właśnie ze względu na to, że klimatem pozwoliły mi się wczuć w postać. Dzięki temu chciało się ciągnąć fabułę do końca by wiedzieć jak to się skończy. Ale porównywać tych dwóch gier bym nie porównywał. To dwa inne światy, klimaty, każdy z własnymi smaczkami. Cytuj
Gość Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Ja porownalem tylko zlozonosc fabuly. Nie jestem w stanie wyobrazic sobie jak mozna wczuc sie w pancocka z Fejbl. Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Dorwałem tą grę kilka dni temu i...wsiąkłem! Dawno żadna gra nie skłoniła mnie do całodziennego posiedzenia Ogrom możliwości, ciekawe pomysły, baśniowy design połączony z pastelowymi barwami- to wystarczyło by mnie kupić. Co prawda jest kilka bugów, fabuła też nie pierwszego sortu, ale jako całość jak dla mnie to wyśmienita gra! Cytuj
Antares 20 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 (edytowane) Fable II to jedna z gier które po kupnie 360tki zamierzałem sobie od razu wykombinować więc mam trzy pytania: 1) czy wersja z polskimi napisami jest kompatybilna z DLC? Bo wiem, że DLC są w 100% po angielsku i wiem, że np. polski Fallout 3 jest pozbawiony downloadu. Więc jak sprawa ma się z Fable? Bo szczerze mówiąc z polskimi napisami łatwiej byłoby mi się wczuć w klimat. 2) myślicie że lepiej kupić używaną grę i ściągnąć DLC (jeśli spodoba mi się podstawka) czy lepiej poczekać na GOTy które lada chwila będzie dostępne (chyba, że już jest o czym nie wiem). Wiem z kolei, że GOTy jest/będzie na razie tylko po angielsku. Edytowane 24 września 2009 przez Antares Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 1) Oba dodatki działają z polską wersją. Nowe nazwy (postaci, budynki, przedmioty i questy) są w angielskiej wersji językowej. Jeżeli coś jest już gdzieś w Albionie, to będzie w języku jaki masz aktualnie ustawiony w grze. 2) Jeżeli GOTY zawierać ma oba dodatki, o śmiało czekaj. Chyba, że będzie trwało miesiącami. Wtedy lepiej będzie zainwestować teraz. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Ma zawierać oba dodatki, a właściwie zawiera bo gra jest już dokupiona między innymi w sklepie PE Teraz dylemat bo dodatki to 1200 MS points, 4200 punktów kosztuje 150zł na allegro, samo Fable używane z polskimi napisami by kosztowało jakieś 80. A GOTy w sklepie PE 179zł czyli w sumie całkiem opłacalnie no ale minusem jest brak lokalizacji. Stąd mam jeszcze jedno pytanie - rozumiem, że jakbym kupił i ściągnął DLC a potem usunął z dysku bo np. nie miałbym na coś miejsca to na swoim koncie i danej konsoli (dysku) mogę je ściągać ile chcę bez dodatkowych opłat czy tylko raz? Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Jeżeli coś raz kupisz na Marketplace, to masz do tego dostęp 24/7. Ściągasz ile razy chcesz. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Wersja GOTY zawiera dodatki z polskimi napisami. Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Potwierdzam, GOTY ma 100% polskie napisy Cytuj
Antares 20 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) No to przesądzone gdzie kupuję i za ile Skoro macie GOTY to możecie napisać gdzie kupiliście? Albo inaczej - czy każda wersja PAL GOTY posiada polskie napisy do wyboru? Bo gdy sklep PE wystawił aukcję z grą na allegro było napisane, że wersja angielska Edytowane 25 września 2009 przez Antares Cytuj
Antares 20 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 No dobra, to przesądzone co kupuję i gdzie, trzeba tylko zebrać kasę Swoją drogą to ciekawe, że większość polskich sklepów sprzedaje podstawkę za 129zł, w tym przypadku wychodzi, że za DLC dopłaca się tylko 50zł Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Tylko 50zł? Moim zdaniem to DLC absolutnie nie jest tyle warte <_< Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 A dla mnie jest to chyba najlepsze DLC pod względem cena/jakość w jakie grałem. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Zamówione już GOTy w sklepie PE, podobno jest po polsku więc luz We wtorek powinno już być do odbioru osobistego w Wawie Coś czuję, że wsiąknę w tę grę totalnie, strasznie lubię połączenie broni palnej, miecza i magii (ktoś pamięta Arcanum? ) . Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Grając w dodatek See the Future i znając zapowiedzi Fable3 złapałem małego zonka ^_^ Piotruś ma pomysły. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 O Stary - dokładnie...Ja już dość dawno skończyłem ten genialny dodatek i jakiś czas temu przeczytałem co chcą zrobić w F3. Dopiero wtedy skumałem, że tak naprawdę wiedziałem o tym już wcześniej Są oryginalni i kreatywni - a to się chwali i dobrze rokuje IMO dla Fable III Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Na Marketplace pojawiła sie dzisiaj 1 z 5 czesci Fable 2 - za darmoszke Wie ktos ile beda kosztowac pozostałe czesci? Cytuj
Antares 20 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Sam jestem ciekaw, ale pewnie kupienie GOTY bardziej będzie się opłacać biorąc pod uwagę ceny MS Pointsów w Polsce. Narazie pograłem w pierwszy Epizod, bardzo mi odpowiada klimat gry, tylko grafika sprawia lekko wrażenie jakby było to lekko podrasowane Fable 1, ale nie przeszkadza to aż tak Czekam, aż będę mógł odebrać swoją pełną wersję Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Czy całe Fable w wersji GOTY ma polskie napisy? DLC zawarte na płycie też są spolszczone? Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Tak - wsio PL, zresztą było już o tym na poprzednich stronach :potter: Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Nie tylko na poprzednich stronach, ale kilka postów wyżej <_< Ludzie czytajcie trochę te tematy Cytuj
milekp 78 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Czy całe Fable w wersji GOTY ma polskie napisy? DLC zawarte na płycie też są spolszczone? Tak - wsio PL, zresztą było już o tym na poprzednich stronach :potter: Panowie - prośba o wytłumaczenie - facet na tej aukcji nie wie co sprzedaje, czy faktycznie jest to wersja, która nie ma spolszczonych dodatków? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi