escobarek 37 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Ma spolszczone. Sam ją niedawno przechodziłem więc jestem pewien, że tak jest. Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 W dniu 17.12.2009 o 14:15, milekp napisał(a): Panowie - prośba o wytłumaczenie - facet na tej aukcji nie wie co sprzedaje, czy faktycznie jest to wersja, która nie ma spolszczonych dodatków? cena dośc wysoka jesli porównać z tą http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/RolePlaying/~r417382/FableIIGame-of-the-YearEdition/ Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Ma ktoś może jeszcze Fable 2 albo pamięta skąd dorwać "mizerną marchew" (puny carrot)? Brakuje mi do zrobienia achivka z Knothole Island. W sieci znalazłem, że mogę kupić ją na rynku i na starówce Bowerston (u handlarzy produktami rolnymi). Niestety, moi kupcy są tak wypasieni, że sprzedają tylko marchew trzy, cztero i pięciogwiazdkowe, czyli domową, wodną i boską (ta która mnie interesuje jest pewnie jedno lub dwugwiazdkowa). Znalazłem też kupca w Oakfield i miał "lepsze" wersje marchwi. Wykupywałem im cały asortyment, podnosiłem ceny na straganach i nic. W zamian mogę poratować pieniędzmi, wypasioną bronią, lub czymś podobnym. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 czy Hal's Outfit da sie tylko zdobyc majac na niego koda? Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 W dniu 1.01.2010 o 09:23, milekp napisał(a): Ma ktoś może jeszcze Fable 2 albo pamięta skąd dorwać "mizerną marchew" (puny carrot)? Brakuje mi do zrobienia achivka z Knothole Island. W sieci znalazłem, że mogę kupić ją na rynku i na starówce Bowerston (u handlarzy produktami rolnymi). Niestety, moi kupcy są tak wypasieni, że sprzedają tylko marchew trzy, cztero i pięciogwiazdkowe, czyli domową, wodną i boską (ta która mnie interesuje jest pewnie jedno lub dwugwiazdkowa). Znalazłem też kupca w Oakfield i miał "lepsze" wersje marchwi. Wykupywałem im cały asortyment, podnosiłem ceny na straganach i nic. W zamian mogę poratować pieniędzmi, wypasioną bronią, lub czymś podobnym. Możesz obniżyć ekonomię miasta i wtedy jakość towarów poleci na ryj. Swoją marchew zdobyłem albo w Oakfield albo w Bloodstone. W tej chwili nie pamiętam. W Oakfield pewnie będzie ciężko jeśli obroniłeś miasto przed kultem Cienia. Jedynym wyjściem przy tak dużej ekonomii jest Bloodstone, które będzie miało najwyżej trzy gwiazdki. Możesz spróbować także w Westcliff. Raczej za cztery gwiazdki nie wyjdziesz. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Dzięki ale też właśnie wpadłem dziś rano na ten pomysł. Wybiłem połowę mieszkańców w Bloodstone i od razu pojawiły się towary dwugwiazdkowe, jak i ta pier.... mizerna marchew. Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 (edytowane) Pamięta ktoś skąd wytrzasnąć spódnicę nierządnicy ? potrzebuję by otworzyć jedne z demonicznych drzwi, zwiedziłem każdy sklep z ubraniami i nigdzie nie ma Już mam Mam jeszcze jeden problem, pomimo obejrzenia wszystkich historyjek na fable2.com nie pojawia mi się nic w skrzyni,wie ktoś może dlaczego tak się dzieje? Edytowane 17 stycznia 2010 przez sebaxfan Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Aby w skrzyni były przedmioty z neta należy być podłączonym w trakcie otwierania chesta do neta. I trzeba mieć golda inaczej nici z podarków. Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 (edytowane) Tak właśnie robię, ale problem polega na tym że na stronie informują mnie że te przedmioty już posiadam, a ja nie mogę otworzyć skrzyni Jakby ktoś miał ten durny kostium kurczaka pożyczyć na chwilę lub odsprzedać to będę wdzięczny Edytowane 17 stycznia 2010 przez sebaxfan Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Po każdym komunikacie o wygranej (czyli po teatrzyku Zielona Gęś) strona informuje nas o tym aby zalogować się na Xbox.com (odsyła nas tam). Koniecznie to należy zrobić. Ale raczej tak zrobiłeś i najnowszego patcha też masz. Gdy podchodzisz do skrzyni (zalogowany do Live i konto Gold) pokazuje Ci się komunikat w stylu - "Visit fable2.com", czyli niespecjalnie? Bo jeśli tak, to coś nie zagrało z otrzymaniem nagrody ze strony. Normalnie to wyskakują ikony przedmiotów. Radzę wtedy udać się na rynek Bowerstone i zagadać do ludzi o fanty. Kto wie może znajdzie się ktoś życzliwy. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 W dniu 17.01.2010 o 21:12, sebaxfan napisał(a): Tak właśnie robię, ale problem polega na tym że na stronie informują mnie że te przedmioty już posiadam, a ja nie mogę otworzyć skrzyni Jakby ktoś miał ten durny kostium kurczaka pożyczyć na chwilę lub odsprzedać to będę wdzięczny Zobacz na straganie z ciuchami w Oakfield - ja tam kupiłem jeden taki strój Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Już udało mi się zdobyć kostium kuraka dzięki za pomoc Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 mam pytanie sciagnalem te dwa dodatki darmowe see the future i knothole, i nie wiem gdzie ten murgo stoi? (o ile w ogole jest..) przeszukalem cale bowerstone, i ten gosciu od lodzi podwodnej tez nie wiem gdzie jest Cytuj
Colin 2 007 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 jak jesteś na rynku, przy wieży zegarowej i patrzysz na most to po prawej masz zejście prowadzące do doków. jeden ma bazarek w głębi przy murze idąc na wprost, łódź podwodna po prawej bardziej. jeżeli coś pokręciłem to sorry ale jestem przekonany że dobry guide Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 no własnie, ale nie ma ani łodzi ani bazarku, a w zawartosci pobrania jest, ze pobrane oba dodatki Cytuj
Colin 2 007 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 to nie wiem, spróbuj może odpalić grę ponownie albo wrócić w innej porze. też pobrałem darmówki i byli tam gdzie powinni. Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 ja już od 2 dni to rozkminiam, myślałem, że źle szukam, no ale jednak dobrze patrzyłem i nie ma nic w tych miejsach po pobraniu dodatków, pobiorę je jeszcze raz może to coś da Cytuj
miki77 16 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Z tego co wiem to darmówki można przejść jedynie w co-opie z kimś kto ma kupione pełne DLC. Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 no tak przejść, ale podobno murgo normalnie może dać te prezenty czy coś z darmówki UPDATE: pobrałem jeszcze raz oba dodatki i teraz hula ) Cytuj
Antares 20 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Przy Fable 2 spędziłem jedne z lepszych chwil z grami w ogóle, patrząc z perspektywy ostatnich lat. Spłodziłem też dość obszerną recenzję więc jeśli komuś by się chciało przeczytać to zapraszam. Cieszy mnie myśl, że Fable 3 najpewniej wraz z premierą Natal'a Cytuj
Gość Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Mam problem z otwarciem ostatnich demonicznych wrót. Konkretnie nad jeziorem Bower. Mam wszystkie gesty, ale już przy pierwszym jak używam gestu wyśmiania to wrota tego nie akceptują. Jakieś pomysły ? Cytuj
ornit 3 125 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Bo jest różnica między "śmianiem się" a "wyśmiewaniem". Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 szybkie pytanie: czy trzeba grać w Fable 1 zanim się zacznie Fable II? Tzn chodzi mi o to, czy nie grając w poprzednią część dużo stracę z historii (fabula, postaci, "smaczki") pzdr Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 nie trzeba i mało stracisz. Historia fable 2 dzieje się chyba 500 lat po wydarzeniach z Fable I i są odnośniki do jedynki ale historia jest kompletnie odrębna od tej z Fable I. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi