Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli chodzi o smaczki to trochę tak. W ogóle polecam jedna zacząć od 1ki jeśli masz taką możliwość - najlepiej od wydania The Lost Chapters. Obie przeszedłem po 2x i nie doceniłbym tak 2ki nie grając wcześniej w 1kę. Ale kolega wyżej ma racje - historie obu gier nie są ze sobą ściśle powiązane i w tym kontekście wiele nie tracisz. Ale polecam od zacząć od 1ki, żeby załapać klimacik tej baśniowej serii :)

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 613
  • Wyświetleń 137,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Pełna wersja za darmo:

http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8024d5307f1/?p=1&of=6&bt=0&sb=1&did=00000001-0000-4000-8000-00004d5307f1

MS już chyba to załatał, ale osoby, które ściągnęły kiedyś pierwszy epizod, nadal mogą ją pobrać, w każdym razie mi się to udało :D.

• 4 lata później...
Opublikowano

Czy po zakończeniu głównej misji, można potem jeszcze wrócić do gry (dokończyć misje poboczne, znaleźć wszystkie gargulce/klucze itp)???

Opublikowano

kojarzy mi się, że tak, ale niech ktoś jeszcze potwierdzi

Opublikowano

SSX dobrze prawi

Czy po zakończeniu głównej misji, można potem jeszcze wrócić do gry (dokończyć misje poboczne, znaleźć wszystkie gargulce/klucze itp)???

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

warto kupić Fable 2 w edycji goty z tymi 2 dodatkami, czy nic ciekawego nie wnoszą?

Opublikowano

warto. dodatki krótkie ale dość ciekawe i nieco z innej beczki. mi osobiście się podobały.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Miał ktoś problemy z wykopaniem skarbu ? Po prostu nie pokazuję się ikonka kopania "na dole".

Opublikowano

Skończyłem grę bez tej misji, ale niestety rozczarowała mnie , liczyłem na zdecydowanie więcej, trójki to chyba nawet nie odpalam. 

• 5 lat później...
Opublikowano
9 minut temu, GSPdibbler napisał:

Czy Fable 2 goty w wersji z halo 3 ma polskie napisy?

tak

Opublikowano

Dobra główny wątek mam po polsku, ale dlc są po angielsku.  Czy tak ma być bo wydawało mi się że wcześniej była mowa że dlc tez po polsku w wersji goty.