Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Małe pytanko : W jaki sposób ubrać postać w grze , aby był na niej widoczny pas przez klatę , który widać na gościu z okładki Fable II Z góry dzięki za pomoc :)

http://www.gametrailers.com/player/36280.html

tu go doskonale widać.

• Odpowiedzi 613
  • Wyświetleń 137,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Na początku gry w tej komnacie w której pierwszy raz używamy punktów doświadczenia jest taka skrzynka, naciskam ją i pojawia się informacja żeby dowiedziec sie jak pozyskiwać przedmioty bohaterów muszę odwiedzić jakąś tam strone, byłem na niej, ale nic sie nie dowiedziałem..

Powie mi ktos jak otworzyć tą skrzynkę i co w niej jest? :slinotok:

Opublikowano

Są przedmioty które zdobędziesz za obejrzenie interaktywnej historii online na stronie fable.

Opublikowano

Czy może mi ktoś pomóc wskazując gdzie mogę zdobyć tart skirt lub strumpet skirtt?

Edytowane przez Nexus-6

Opublikowano
Są przedmioty które zdobędziesz za obejrzenie interaktywnej historii online na stronie fable.

ale że co mam obejrzeć TE FILMIKI?

Opublikowano

Jak zdobyć 2,5mln? Bo nie wieże, że mozna sie dorobic na pracach? Przeszedłem dwa razy grę i za drugim wybrałem bogactwo, a to tylko jedne mln :/ Z resztą nie można przej śc dwa razy gry na tym samym save! :/ Tak to ciagle bym wybieral bogactwo ;p

Soul jak zdobyłeś tyle mamony? Za ten milion kupowałeś nieruchomości i ci się wrzuciło?

Drugie pytanie ktoś z was jak kupił zamek to w jego grobowcu był eliksir dzieki ktoremu zmieniamy plec ktoś z was zmienił i są za to jakies osiągnięcia?

Edytowane przez Fuji

Opublikowano

ale że co mam obejrzeć TE FILMIKI?

A heros tale. Masz tam przecież nawet napisane że jest nagroda.

Opublikowano
Kurna , było już wiele razy w tym temacie , poczytaj dokładnie. Dodam , że rozchodzi się o przestawienie daty w interfejsie.

Tak juz mam dzieki :)

A inne pytanie kupilem prawie wszytkie nieruchomosci i ciagle nie moge odblokowac osiagnieca co mowi, abym mial kraj rozwiniety za ponad 2,5mln, dobrze mowie?

Za kup[owanie wszystkich broni mozna cos odblokować?

Opublikowano

Mozecie napisac wkoncu co jest w edycji kolekcjonerskiej ktora ma okładke po angielsku czyki nie od polskiego dystrybutora?

Opublikowano

Kod na Pub Games i to chyba wszystko.

Opublikowano

@Kukles: Papierkowa tekturka (opakowanie), dodatkowa płyta i kod na pobranie DLC (strój i miecz z Halo + nowa lokacja). Kod na Pub Games był tylko w pre-orderach.

Opublikowano

Ktoś mi powiem co trzeba zrobić żeby

otworzyć drzwi w zadaniu z Kapitanem Grozą?

Opublikowano

W normalnej wersji z anglii(nie kolekcjonerskiej) jest kod na ten kombinezon Halo? Albo jakieś inne kody?

Opublikowano

Macie za kare za to ,ze graliscie w Pub Games ;P Ja nie gralem i dopiero po dzisiejszej nocy ,po kupieniu dwoch domkow (jakies 7h gry za mna) dostalem 20k i zaczynam szarzowac z kasa. Drugie - pobaw sie magia zamiast headshotami, zobaczysz ,ze wtedy ginie sie jakos szybciej.

Gdzie sie kupuje dodatki do broni? Kupilem sobie w koncu jakies 2 nowe i w obu mam 2 dziurki na wklady. A mam tylko jeden na atrakcyjnosc z poczatku gry.

Opublikowano

Ulepszenia do broni możesz kupić u Kamieniarza który znajduję sie m.in. w Bowerstone.

Opublikowano

Mam dwa pytania:

1.O co chodzi z tymi posągami przy których trzeba użyć gestów? Przecież nic się za tnie chyba nie dostaje(przynajmniej ja nic nie zauważyłem)

2.Zebrał ktoś wszystkie gargulce i/lub srebrne klucze? Co się za nie dostaje?

A tak przy okazji beznadziejnie zrobili z wyborem pod koniec

jeśli nie wybierze się "rodziny" (czego akurat NIESTETY nie uczyniłem pozostaje się bez psa i nie dość że przepada ciekawa opcja to nie można wykonać kilku questów w tym archeologa(chciałem zostawić sobie na koniec a tu kicha). No i można zapomnieć o wykrywaczu skarbów i kopaniu

I szkoda że gra zapisuje się tylko na jednym slocie. Strasznie to denerwujące.

Edytowane przez szymen

Opublikowano

Można gdzieś jeszcze

znaleźć psa, po zakończeniu gry i wyborze kasy

?

Opublikowano
Mam dwa pytania:

1.O co chodzi z tymi posągami przy których trzeba użyć gestów? Przecież nic się za tnie chyba nie dostaje(przynajmniej ja nic nie zauważyłem)

2.Zebrał ktoś wszystkie gargulce i/lub srebrne klucze? Co się za nie dostaje?

Ad.1 Musisz przy nich użyć takiego gestu jaki oni pokazują, wtedy np. otworzy się jakaś brama lub coś innego

spróbuj w Ogrodach Fairfax

Ad.2 GDy zbierzesz wszystkie srebrne klucze i kupisz Zamek Fairfax

bedziesz mógł otworzyć skrzynie w zamkiu w której jest 50k złota, a za zabicie Gargulców bedziesz mógł znaleść ich skarb + oczywiście są za to achievementy

A.L.I

nie można

Edytowane przez Mango0700

Opublikowano

Wiedziałem o tym skarbie i skrzyni. Chciałem się właśnie zapytać co jest w środku!! (brakuje mi 3 gargulców i 5 kluczy a nie mam teraz możliwości zbierania) a chce wiedzieć wcześniej czy warto się męczyć( a odpowiedź że warto mi nie wystarczy)

Opublikowano
Małe pytanko : W jaki sposób ubrać postać w grze , aby był na niej widoczny pas przez klatę , który widać na gościu z okładki Fable II Z góry dzięki za pomoc :)

http://www.gametrailers.com/player/36280.html

tu go doskonale widać.