escobarek 37 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Ma spolszczone. Sam ją niedawno przechodziłem więc jestem pewien, że tak jest. Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Panowie - prośba o wytłumaczenie - facet na tej aukcji nie wie co sprzedaje, czy faktycznie jest to wersja, która nie ma spolszczonych dodatków? cena dośc wysoka jesli porównać z tą http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/RolePlaying/~r417382/FableIIGame-of-the-YearEdition/ Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Ma ktoś może jeszcze Fable 2 albo pamięta skąd dorwać "mizerną marchew" (puny carrot)? Brakuje mi do zrobienia achivka z Knothole Island. W sieci znalazłem, że mogę kupić ją na rynku i na starówce Bowerston (u handlarzy produktami rolnymi). Niestety, moi kupcy są tak wypasieni, że sprzedają tylko marchew trzy, cztero i pięciogwiazdkowe, czyli domową, wodną i boską (ta która mnie interesuje jest pewnie jedno lub dwugwiazdkowa). Znalazłem też kupca w Oakfield i miał "lepsze" wersje marchwi. Wykupywałem im cały asortyment, podnosiłem ceny na straganach i nic. W zamian mogę poratować pieniędzmi, wypasioną bronią, lub czymś podobnym. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 czy Hal's Outfit da sie tylko zdobyc majac na niego koda? Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Ma ktoś może jeszcze Fable 2 albo pamięta skąd dorwać "mizerną marchew" (puny carrot)? Brakuje mi do zrobienia achivka z Knothole Island. W sieci znalazłem, że mogę kupić ją na rynku i na starówce Bowerston (u handlarzy produktami rolnymi). Niestety, moi kupcy są tak wypasieni, że sprzedają tylko marchew trzy, cztero i pięciogwiazdkowe, czyli domową, wodną i boską (ta która mnie interesuje jest pewnie jedno lub dwugwiazdkowa). Znalazłem też kupca w Oakfield i miał "lepsze" wersje marchwi. Wykupywałem im cały asortyment, podnosiłem ceny na straganach i nic. W zamian mogę poratować pieniędzmi, wypasioną bronią, lub czymś podobnym. Możesz obniżyć ekonomię miasta i wtedy jakość towarów poleci na ryj. Swoją marchew zdobyłem albo w Oakfield albo w Bloodstone. W tej chwili nie pamiętam. W Oakfield pewnie będzie ciężko jeśli obroniłeś miasto przed kultem Cienia. Jedynym wyjściem przy tak dużej ekonomii jest Bloodstone, które będzie miało najwyżej trzy gwiazdki. Możesz spróbować także w Westcliff. Raczej za cztery gwiazdki nie wyjdziesz. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Dzięki ale też właśnie wpadłem dziś rano na ten pomysł. Wybiłem połowę mieszkańców w Bloodstone i od razu pojawiły się towary dwugwiazdkowe, jak i ta pier.... mizerna marchew. Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 (edytowane) Pamięta ktoś skąd wytrzasnąć spódnicę nierządnicy ? potrzebuję by otworzyć jedne z demonicznych drzwi, zwiedziłem każdy sklep z ubraniami i nigdzie nie ma Już mam Mam jeszcze jeden problem, pomimo obejrzenia wszystkich historyjek na fable2.com nie pojawia mi się nic w skrzyni,wie ktoś może dlaczego tak się dzieje? Edytowane 17 stycznia 2010 przez sebaxfan Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Aby w skrzyni były przedmioty z neta należy być podłączonym w trakcie otwierania chesta do neta. I trzeba mieć golda inaczej nici z podarków. Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 (edytowane) Tak właśnie robię, ale problem polega na tym że na stronie informują mnie że te przedmioty już posiadam, a ja nie mogę otworzyć skrzyni Jakby ktoś miał ten durny kostium kurczaka pożyczyć na chwilę lub odsprzedać to będę wdzięczny Edytowane 17 stycznia 2010 przez sebaxfan Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Po każdym komunikacie o wygranej (czyli po teatrzyku Zielona Gęś) strona informuje nas o tym aby zalogować się na Xbox.com (odsyła nas tam). Koniecznie to należy zrobić. Ale raczej tak zrobiłeś i najnowszego patcha też masz. Gdy podchodzisz do skrzyni (zalogowany do Live i konto Gold) pokazuje Ci się komunikat w stylu - "Visit fable2.com", czyli niespecjalnie? Bo jeśli tak, to coś nie zagrało z otrzymaniem nagrody ze strony. Normalnie to wyskakują ikony przedmiotów. Radzę wtedy udać się na rynek Bowerstone i zagadać do ludzi o fanty. Kto wie może znajdzie się ktoś życzliwy. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Tak właśnie robię, ale problem polega na tym że na stronie informują mnie że te przedmioty już posiadam, a ja nie mogę otworzyć skrzyni Jakby ktoś miał ten durny kostium kurczaka pożyczyć na chwilę lub odsprzedać to będę wdzięczny Zobacz na straganie z ciuchami w Oakfield - ja tam kupiłem jeden taki strój Cytuj
sebaxfan 0 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Już udało mi się zdobyć kostium kuraka dzięki za pomoc Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 mam pytanie sciagnalem te dwa dodatki darmowe see the future i knothole, i nie wiem gdzie ten murgo stoi? (o ile w ogole jest..) przeszukalem cale bowerstone, i ten gosciu od lodzi podwodnej tez nie wiem gdzie jest Cytuj
Colin 1 983 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 jak jesteś na rynku, przy wieży zegarowej i patrzysz na most to po prawej masz zejście prowadzące do doków. jeden ma bazarek w głębi przy murze idąc na wprost, łódź podwodna po prawej bardziej. jeżeli coś pokręciłem to sorry ale jestem przekonany że dobry guide Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 no własnie, ale nie ma ani łodzi ani bazarku, a w zawartosci pobrania jest, ze pobrane oba dodatki Cytuj
Colin 1 983 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 to nie wiem, spróbuj może odpalić grę ponownie albo wrócić w innej porze. też pobrałem darmówki i byli tam gdzie powinni. Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 ja już od 2 dni to rozkminiam, myślałem, że źle szukam, no ale jednak dobrze patrzyłem i nie ma nic w tych miejsach po pobraniu dodatków, pobiorę je jeszcze raz może to coś da Cytuj
miki77 16 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Z tego co wiem to darmówki można przejść jedynie w co-opie z kimś kto ma kupione pełne DLC. Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 no tak przejść, ale podobno murgo normalnie może dać te prezenty czy coś z darmówki UPDATE: pobrałem jeszcze raz oba dodatki i teraz hula ) Cytuj
Antares 20 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Przy Fable 2 spędziłem jedne z lepszych chwil z grami w ogóle, patrząc z perspektywy ostatnich lat. Spłodziłem też dość obszerną recenzję więc jeśli komuś by się chciało przeczytać to zapraszam. Cieszy mnie myśl, że Fable 3 najpewniej wraz z premierą Natal'a Cytuj
Gość Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Mam problem z otwarciem ostatnich demonicznych wrót. Konkretnie nad jeziorem Bower. Mam wszystkie gesty, ale już przy pierwszym jak używam gestu wyśmiania to wrota tego nie akceptują. Jakieś pomysły ? Cytuj
ornit 3 033 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Bo jest różnica między "śmianiem się" a "wyśmiewaniem". Cytuj
Rokita 0 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 szybkie pytanie: czy trzeba grać w Fable 1 zanim się zacznie Fable II? Tzn chodzi mi o to, czy nie grając w poprzednią część dużo stracę z historii (fabula, postaci, "smaczki") pzdr Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 nie trzeba i mało stracisz. Historia fable 2 dzieje się chyba 500 lat po wydarzeniach z Fable I i są odnośniki do jedynki ale historia jest kompletnie odrębna od tej z Fable I. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi