nWo 1 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Podjechałem ambulansem na pas startowy i wlazłem na jego dach. W odpowiednim momencie skoczyłem na skrzydło, podszedłem jak najbliżej do środka samolotu i wcisnąłem trójkąt Udało mi sie to koło 10 razu, ale bylo warto! Przy okazji dzisiaj skończyłem gta vcs na 100% próbuje próbuje i nie udaje sie, mozesz dac jakis namiar na ktore dzwi mam celowac, bo sprawdzalem wszystkie i za kazdym razem to samo zamiast wejsc do srodka koles chce zejsc ze skrzydla i wejsc spowrotem do karetki wiem ze Tony (Liberty City) by potrafil ale ten czarnuch jest chyba taki głupi czy to moze raczej bajka z tym samolotem ?? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Dzięki, działa. OST z VCS jest fajniutki ale ja wole swoją muzyke U mnie coś nie działa. Myślałem, że mp3 ma zaznaczone "tylko do odczytu", ale nie ma. I co tera. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=zBhSjmHnZPQ <<<< Looknij tu. Wyceluj trochę dalej, mi się udało. BTW obraz pod tobą zacznie się pieprzyć, troszkę, bo ten samolocik lata trochę wyżej niż normalnie można helikopterem. EDIT: Masz rację Toni rulz! Ten czarnuch nijak mi tu pasuje i jest bez wyrazu. PS żeby nie było, że głosze twierdzenia rasistowskie, do czarnych nic nie mam Edytowane 20 lutego 2008 przez tomsecret1993 Cytuj
nWo 1 Opublikowano 20 lutego 2008 Autor Opublikowano 20 lutego 2008 za kazdym razem czarnuch wywraca sie tuz przy dzwiach jakby mu ktos noge podstawial, przy czym traci energie wale to, ale dzieki za filmik, myslalem ze chodzi o te krowy co stoja po hangarach. dzis zrobie eksperyment zostawie gre wlaczoną na ladowarce, ciekawi mnie ile biznesow strace a ile zarobie zanim wszystkie przejma wrogie gangi. jutro rano umieszcze fote. ------------- nic nie strracilem a przez noc zarobilem 17600 8) fajna giera totalnie zrzera caly moj wolny czas Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Jak jest z tym empire building, jak wybuduję średni biznes to nie bede mial nowego stroju, mimo ze przejde wszystkie levele? Czy trzeba kupić najwiekszy aby miec nowe ubranko? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Aby odblokować ciucha, trzeba kupić największy budynek dla danego interesu. Robienie misji zwiększa tylko dochody. Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 (edytowane) Naprawdę fajna gierka (jedna z lepszych na PSP) Edytowane 2 czerwca 2008 przez winner Cytuj
brumbrum 28 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 (edytowane) Witam! Ja mam takie pytanko odnośnie skoków a konkretnie tego nad barem "Stalinoz" czy jakoś tak na pierwszej wyspie niedaleko złomowiska, trzeba sie tam rozpędzić na bardzo krótkim odcinku i wybić sie ze schodów ale za cholery nie nie mogę tego zaliczyc. Zna ktoś może jakiś patent na ten skok bo już mnie ch... strzela a tylko to mi zostało do 100%. Z góry dzęki. mam nadzieje, ze to ostatni raz... - Coati Edytowane 16 czerwca 2008 przez Coati Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 (edytowane) Jest już temat o GTA VCS, nawet na tej stronie nie musiałeś zakładać nowego. Bar nazywa się "Stallionz" i spróbuj wziąć Angela (najszybszy motor) i rozpędź się ruszając "analogiem" góra dół dzięki temu uzyskasz znacznie większą prędkość, sam tak zrobiłem. Proponuje temat zamknąć albo wrzucić te dwa posty do tematu o którym wspomniałem wcześniej :wsciekly: Edytowane 16 czerwca 2008 przez tomsecret1993 Cytuj
brumbrum 28 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Jest już temat o GTA VCS, nawet na tej stronie nie musiałeś zakładać nowego. Bar nazywa się "Stallionz" i spróbuj wziąć Angela (najszybszy motor) i rozpędź się ruszając "analogiem" góra dół dzięki temu uzyskasz znacznie większą prędkość, sam tak zrobiłem. Proponuje temat zamknąć albo wrzucić te dwa posty do tematu o którym wspomniałem wcześniej :wsciekly: Sorry winnetu ale pierwszy raz korzystałem z jakiegokolwiek forum. najważniejsze że w końcu sie udało gre odłożylem na półkę jakieś 8 miesięcy temu ale temat nie dawał mi spokoju ale właśnie jest te magiczne 100% i jestem ci za(pipi)iście wdzięczny.Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi