Skocz do zawartości

Loveparade

Gość

czy uwazasz ze love parade jest najlesza techno impra?  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy uwazasz ze love parade jest najlesza techno impra?

• neine
      42
    • tiaaa
      17
    • nie mam zdania
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry za double posta, ale wlasnie ogladam relacje z tegorocznego syfu, wstyd mi za ludzkosc. Jak pokazali jakiegos dziadka dajacego pod umcumcumc, to herbate wydalilem nosem.

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Aftery są dobre, bo cała impreza nie trafia w mój gust muzyczny.

Piszę łagodnie bo znów ktoś mi zarzuci że jestem stronniczy hehe

bo każdy wie, że tylko d'n'b rusza mnie hehe

Opublikowano

nie bylem, tak nisko to jeszcze nie upadlem, al chyba nie graja tam dnb, wiec i tak nie mialbym czego szukac.

Opublikowano

Zresztą Psyko chyba byłeś w czasie Love Parade na evencie Rosji, bo mi mignąłeś na tym filmiku:

Nie ma to jak oceniać milionowy event z kilkudziesięcioma didżejami na podstawie jutjuba.

Opublikowano

hahaha koso. No, ale nie lubisz Halo, czego moglem sie spodziewac :)

Oceniam event, tak jak cala ta muzyke.

Opublikowano

no wlasnie. dlatego pytalem, bo chcialem sie upewnic, ze jestes jednym z tych co to lubia duzo glupot pie.rdo.lic, a tak naprawde nie maja pojecia o czym mowia. tak sie sklada, ze w 2004 roku (podajze), kiedy ja bylem na paradzie, byly drumandbassy. i to nie jakies pendulum pierdziulum, ale calkiem konkretne.

Opublikowano (edytowane)

To moja pomylka. No ale caly klimat tego tekkno meetingu (z tego co w tv widzialem) to straszna wioska, muzyka mi nie odpowiada, no i do tego pelno debili z gwizdkami.

O z tka muzyka mi sie LP kojarzy:

ach te radzieckie sztunie :wub:

Na podstawie filmikow koso? Stary ale ja wogole nie trawie takiej muzyki i ci "artysci" interesuja mnie tak jak zeszloroczny snieg. To co mam pozytywnie oceniac cos, od czego stronie?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No i co z tego ze byl? Jaka jaka czesc calosci muzycznej? Primo muzyka, ktora jest tam w WIEKSZOSCI mi nie odpowiada, nie odpowiada mi klimat tej imprezy, a ludzie ktorzy sie na niej bawia (nie wszyscy, zeby nie generalizowac) wzbudzaja moje zazenowanie.

Opublikowano

Ale jakiej muzyki? :) Przecież na Love Parade jest wszystko, od house'u, przez trance, techno i minimale, po d'n'b. Nawet na łódzkiej Paradzie Wolności było w ch.uj d'n'b, a co dopiero w Berlinie.

Miłość kanapowych fanów d'n'b z forum widać po eventach - zdaje się że na Audioriver znów nikogo nie było :)

Opublikowano

Oj koso, z elektroniki to ja slucham tylko dnb, wiec reszta mnie nie interesuje. Eventy? Nie chce mi sie jezdzic, nie lubie imprez (oprocz domowek) doskonale slucha mi sie w domu na porzadnych glosnikach i podczas spacerkow dzieki odtwarzaczowi mp3. No nie usmiecha mi sie pedzic przez pol polski, jak moge otworzyc czteropaczek i sobie "delikatnego" Concorda posluchac. No.

Opublikowano

Dobra, przynajmniej potrafisz wymieniać poglądy :) Mnie na Love Parade w tym roku dziwiły gwizdki - myślałem, że to już wymarło, bo nawet w Polsce dresiarstwo się ich pozbyło, tak samo jak zresztą białych rękawiczek. A w Berlinie to jednak pokutuje do dziś.

Opublikowano

No umiem :) Niemcy zaczeli wixy, masowo chodza na gigi Scootera, gwizdkow tak nie porzuca, o nie!

Opublikowano
Ale jakiej muzyki? :) Przecież na Love Parade jest wszystko, od house'u, przez trance, techno i minimale, po d'n'b. Nawet na łódzkiej Paradzie Wolności było w ch.uj d'n'b, a co dopiero w Berlinie.

Miłość kanapowych fanów d'n'b z forum widać po eventach - zdaje się że na Audioriver znów nikogo nie było :)

Łódzkie Paradki to było to! Fakt, że na mieście nie trafiałem na d'n'b (jeśli już to sporadycznie) za to główne eventy to był raj dla fana d'n'b i w przeciągu kilku lat przewinęła się tam cała czołówka scenki połamanych beat'ów. A i house'u się posłuchało bo taki milutki po plastelince... ;)

A Paradę w Berlinie widziałem raz i mi starczy. Wolę bardziej kameralne imprezki. Fakt, że odrzucali mnie także ludzie. Za dużo plastiku i dresiarstwa, ale fajni ludzie (IMO) też byli. No i muzyka różnorodna choć wszystkim kojarzy się tylko z techno.

No i generalizowanie, że Love Parade to tylko techno jest utopią. Są wszystkie gatunki tylko trzeba umieć znaleźć. No i na afterach leci maaaaasa d'n'b.

W sumie dla każdego coś dobrego. Odpowiednia ilość wiadomo czego (co kto lubi) i można się bawić przy wszystkim. Doznałem tego empirycznie więc wiem co piszę hehe. Teraz człowiek dziadzieje i tylko thcyną się dobija, choć czasem...

A z event'ami jest różnie. Jest urlop to jadę, nie ma to nie jadę, proste. No i wiek już taki, że są czasami ważniejsze wydatki. Życie.

Na żywca widziałem już wszystkich wielkich i ostatnio wolę jeździć na metalowe koncerty, ot tak mnie naszło.

No i w przyszłym roku wypada być na festiwalu z muzyką elektroniczną, bo nie byłem z 2-3 lata...