Gość Frostbite Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Ja od 2 tygodni.... GT - BlazeOxO, jak ktos jeszcze naparza to niech smialo wysyla invite Cytuj
raulos 19 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Nie tęsknicie za tą grą...? cały rok grania z kumplami 6vs6 po 10h dziennie... to były czasy. W/g mnie najlepszy fps online w historii. Dlaczego nie ma nawet zapowiedzi kolejnego Rainbowa... słyszał ktoś chociaż jakies plotki? Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 tu masz odpowiedz http://www.eurogamer...incoming-report Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Pół foruma grało w tę grę, ale to zamierzchłe czasy. Fakt faktem, że Vegas (podobnie jak CoD4) z perspektywy czasu wydaje się lepszym produktem niż aktualnie Black Ops czy Modern Warfare 2 chwilę wcześniej. Przydałby się numer 3, by pokazać kto rządzi w dziedzinie sieciowych shooterów. Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 19 sierpnia 2011 Opublikowano 19 sierpnia 2011 gierę posiadam i też uważam że zjada na śniadanie CoD'y, aktualnie otomanie w BF'a ale w VEgas mogę spróbować, jak by co to pisz tutaj kiedy, a to mój GT: SIR PATRYK Cytuj
raulos 19 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Bylo Gamescom, TGS ... dalej cisza? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) Odswieżam temat. Troche nietypowe ale warto dać znać... CD action na stronie daje darmowe kody do gry online na PC do VEGAS 1 i 2. Jeśli ktos ma ochote pograc nalezy pobrac gre i wpisac darmowy kod. Mój nick raulos. Zapraszam ja pobrałem vegas 1. Może ktoś ze starej gwardii z xboxa ? Nie pobierajcie wersji PL - nie da sie na niej zainstalowac patcha 1.06 wymaganego do gry online. Edytowane 18 lipca 2012 przez raulos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi