Opublikowano 23 stycznia 200817 l Crash Bandicoot (Naughtydog) - On jest po prostu najlepszy we wszechświecie i poza nim. Uwielbiam go za wszystko
Opublikowano 30 stycznia 200817 l Oczywiście Crash , pierwsza moja gra na PSXa . Najlepsza platformówka w jaką grałem .
Opublikowano 23 listopada 200816 l Dexter, za to co robi i gada xD Po prostu gleba, jak coś odwala ^_^.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Z postaci które wymieniłeś tylko jedna jest z gry z gatunku platformówek... <_<
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Daxter, za niebanalny sposób bycia, Crash, za to, że po prostu jest, Sir Daniel, za wygląd, Kapitan Qwark bo mam polewę jak widzę z nim filmiki
Opublikowano 10 marca 200916 l Gdyby się uprzeć, że MediEvil jest platformówką - Sir Daniel Fortesque, zaraz obok zawadiackiego Gex'a.
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l 1. Sir Daniel za wyje*isty wyraz twarzy. 2. Mario za wąsik. 3. Crash za uzależnienie od jabłek. 4. Daxter za teksty. 5. Rayman za miłe chwile
Opublikowano 12 lipca 200915 l Crash to dla niego kupiłem psx'a a swego czasu to był kosmiczny wydatek
Opublikowano 13 lipca 200915 l JAK - dla mnie najwiekszy kozak platformówek, najlepiej wyglada po przemianie w Dark Jak i jak robi zadyme w mieście
Opublikowano 1 września 200915 l Sonic bo to najszybszy z szybkonogich jeży oraz za wieczny optymizm i pewność siebie.
Opublikowano 9 listopada 200915 l Jazz, Spazz i Lori. Odkąd pierwszy raz zagrałem w tę grę, uważam, że lepszej platformówki nie ma;]
Opublikowano 9 listopada 200915 l Quark - kolo wie jak się zachować w każdej sytuacji. No i pomagier dr Nepherious'a (czy jak to się tam pisze) - Lawrence
Opublikowano 23 lutego 201015 l Najlepszy jest Conker z Conker:Bad Fur Day albo Conker: Live and Reloaded. Jest to bohater inny niż pozostali, nie jest to takie "ciepłe kluchy" jak np. wielkouchy Ratchet czy długouchy Jak. Wiewiór to spoko kolo: zna cięty brytyjski humor,lubi imprezy i pieniądze. Po za tym to on jest głównym bohaterem najlepszej w moim mniemaniu platformówki Edytowane 23 lutego 201015 l przez jan95kes
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Daxter - no chyba nie trzeba pisać za co Ripper Roo - za zniewalające oczy i kaftan