Skocz do zawartości

Hot Shots Golf 5 (Everybody's Golf 5)

Arkady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post pod postem, ale trzeba wyciągnąć temat z otchłani.

Jak już zapewne większość wie, na polskim PSS pojawiło się demo Everybody Golf, mam już i gram. Jedną nowością od razu rzucającą się w oczy jest nowe sterowanie, bardziej zawansowane i ciut trudniejsze do opanowania, a może po prostu trzeba się przestawić z setek godzin spędzonych na starym. W każdym bądź razie jak komuś się nie spodoba może powrócić do starego sprawdzonego(kosztem mniejszego poweru). O grafice dużo nie napiszę bo ona nie była dla mnie nigdy najważniejsza, a skrobne, co nieco o grywalności z której słynie ta seria. A jest o czym, już pierwsze minuty przykuły mnie na dłuuugi czas, można powiedzieć, że spędziłem wczoraj z demem więcej czasu niż niektórzy przy pełnych wersjach innych gier :] Mamy do dyspozycji tylko malutki sparing, trzy dołki i koniec dema, ale za następnym odpaleniem zostaną wylosowane inne dołki, więc można trzaskać trochę dłużej niż się wydaje. Do wyboru jak zwykle dwie postacie różniace się statystykami. U mnie bankowo demo poleci dopiero, kiedy będę miał pełną wersję.

I na zakończenie, TO NIE JEST JAKIŚ TAM GOLF TO EVERYBODY GOLF, MEGA MIODNA GRA!!!

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie mozna sie nie zgodzic. EG cioralem na PSX godzinami. Jedna z lepszych party gier ever. Demo mnie jakos specjalnie nie zajaralo bo mam japonska wersje na dysku juz prawie rok.

Europejska wersja troszeczke zmieniona. Zamienili jedna postac na nowa i gramy na innym polu (chyba, bo tylko raz gralem w wersje EU jak narazie). Dodatkowo zmienily sie troszeczke menusy, muzyczka podczas gry no i oczywiscie wszystko elegancko po angielsku. Nic tylko grac!!

Mysle, ze pelna wersja zagosci u mnie. Moze niekoniecznie w dniu premiery, ale kiedys na pewno

Opublikowano

Wiadomo coś o online? Po sieci ta gierka może być cholernie miodna. Pomyślcie tylko o spokojnej partycje przy piwku i pogawędkach przez headset przyglądając się jak kumpel mija o grube metry dołek. :)

Opublikowano

Trochę się różnią oba demka. Nie wiem czemu ale mi się przyjemniej grało w to z JAP PStore (grało bo już usunąłem). Ściągnąć zawsze możesz bo to tylko 650MB.

Opublikowano

Demko jest super, zdrowa kontynuacja swietnej serii. Czekam na full. W EG piekne jest to, ze grac moga wszyscy. Gra podoba sie bez wzgledu na wiek i statut spoleczny :(

Moze tworcy pokusiliby sie o kontynuacje Everybody Tennis :(

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
W końcu dorwałem pełną wersję, tylko potwierdzam to co napisałem w poprzednim poście. Ta gra będzie się kręciła w mojej PS3 aż do jej kresu!!

Polecam!!

Tak sięszykuję i szykuję do jej zakupu ale jakoś zebrać nie magę. Demko podobało mi się bardzo, niestety mojej drugiej połowie gra nie przypadła do gustu, w związku z tym mam pytanie odnośnie multi.

Jak wyglada gra przez neta (nie pamiętam ale online chyba jest w tej grze ??), są chętni do gry ? jak z jakością gry w necie (lagi itp) ??

Opublikowano (edytowane)

Ja swojego czasu grałem trochę w sieci w tą pozycję, nie było problemów z lagami ani z chętnymi do gry.Nie wiem jak jest aktualnie, ale przypuszczam że nadal nie ma problemu, a zabawa jest przednia :)

Edytowane przez Wooyek
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Arkady zazekales sie ,ze bedzie mial ,az padnie. Masz jeszcze? ;) Chce wiedziec czy bedzie z kims grac na necie, ta gra jest zbyt zaje.ista, zeby jej nie miec.

Opublikowano

Nie ma siły na ziemi, żeby mnie zmusiła do sprzedania tej gry, na chwilę tylko ją odstawiłem, nadgodziny w robocie i Bioshock do skończenia.

Skorzystam z okazji i się spytam, ściagał ktoś update, aby pograć online? Ciągle próbuje, ale za każdym razem pasek stoi na 0%

• 1 rok później...
Opublikowano

2 lata temu ostro katowałem EG 2 na PSP, dziś w końcu dorwałem swojego importa na PS3. O 11'ej instalowałem gre na dysk, a teraz dopiero skończyłem wbijać dołki :D. Jakby ktoś chciał pograć w sieci to zapraszam :).