Skocz do zawartości

Hot Shots Golf 5 (Everybody's Golf 5)

Featured Replies

Opublikowano

Post pod postem, ale trzeba wyciągnąć temat z otchłani.

Jak już zapewne większość wie, na polskim PSS pojawiło się demo Everybody Golf, mam już i gram. Jedną nowością od razu rzucającą się w oczy jest nowe sterowanie, bardziej zawansowane i ciut trudniejsze do opanowania, a może po prostu trzeba się przestawić z setek godzin spędzonych na starym. W każdym bądź razie jak komuś się nie spodoba może powrócić do starego sprawdzonego(kosztem mniejszego poweru). O grafice dużo nie napiszę bo ona nie była dla mnie nigdy najważniejsza, a skrobne, co nieco o grywalności z której słynie ta seria. A jest o czym, już pierwsze minuty przykuły mnie na dłuuugi czas, można powiedzieć, że spędziłem wczoraj z demem więcej czasu niż niektórzy przy pełnych wersjach innych gier :] Mamy do dyspozycji tylko malutki sparing, trzy dołki i koniec dema, ale za następnym odpaleniem zostaną wylosowane inne dołki, więc można trzaskać trochę dłużej niż się wydaje. Do wyboru jak zwykle dwie postacie różniace się statystykami. U mnie bankowo demo poleci dopiero, kiedy będę miał pełną wersję.

I na zakończenie, TO NIE JEST JAKIŚ TAM GOLF TO EVERYBODY GOLF, MEGA MIODNA GRA!!!

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie mozna sie nie zgodzic. EG cioralem na PSX godzinami. Jedna z lepszych party gier ever. Demo mnie jakos specjalnie nie zajaralo bo mam japonska wersje na dysku juz prawie rok.

Europejska wersja troszeczke zmieniona. Zamienili jedna postac na nowa i gramy na innym polu (chyba, bo tylko raz gralem w wersje EU jak narazie). Dodatkowo zmienily sie troszeczke menusy, muzyczka podczas gry no i oczywiscie wszystko elegancko po angielsku. Nic tylko grac!!

Mysle, ze pelna wersja zagosci u mnie. Moze niekoniecznie w dniu premiery, ale kiedys na pewno

Opublikowano

A kiedy pełna wersja i czy pełna wersja będzie do ściągnięcia z ps store?

Opublikowano

Kapitalna gierka ! Jak dla mnie to system seller.

Opublikowano

Wiadomo coś o online? Po sieci ta gierka może być cholernie miodna. Pomyślcie tylko o spokojnej partycje przy piwku i pogawędkach przez headset przyglądając się jak kumpel mija o grube metry dołek. :)

Opublikowano

Japonce mieli online z tego co pamiętam, więc my chyba też dostaniemy. Ogólnie mogli dać demko online :) Jak mam na dysku nadal japońskie demko to warto ściągać to nowe?

Opublikowano

Trochę się różnią oba demka. Nie wiem czemu ale mi się przyjemniej grało w to z JAP PStore (grało bo już usunąłem). Ściągnąć zawsze możesz bo to tylko 650MB.

Opublikowano

Demko jest super, zdrowa kontynuacja swietnej serii. Czekam na full. W EG piekne jest to, ze grac moga wszyscy. Gra podoba sie bez wzgledu na wiek i statut spoleczny :(

Moze tworcy pokusiliby sie o kontynuacje Everybody Tennis :(

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

W końcu dorwałem pełną wersję, tylko potwierdzam to co napisałem w poprzednim poście. Ta gra będzie się kręciła w mojej PS3 aż do jej kresu!!

Polecam!!

Opublikowano
W końcu dorwałem pełną wersję, tylko potwierdzam to co napisałem w poprzednim poście. Ta gra będzie się kręciła w mojej PS3 aż do jej kresu!!

Polecam!!

Tak sięszykuję i szykuję do jej zakupu ale jakoś zebrać nie magę. Demko podobało mi się bardzo, niestety mojej drugiej połowie gra nie przypadła do gustu, w związku z tym mam pytanie odnośnie multi.

Jak wyglada gra przez neta (nie pamiętam ale online chyba jest w tej grze ??), są chętni do gry ? jak z jakością gry w necie (lagi itp) ??

Opublikowano

Ja swojego czasu grałem trochę w sieci w tą pozycję, nie było problemów z lagami ani z chętnymi do gry.Nie wiem jak jest aktualnie, ale przypuszczam że nadal nie ma problemu, a zabawa jest przednia :)

Edytowane przez Wooyek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Arkady zazekales sie ,ze bedzie mial ,az padnie. Masz jeszcze? ;) Chce wiedziec czy bedzie z kims grac na necie, ta gra jest zbyt zaje.ista, zeby jej nie miec.

Opublikowano
  • Autor

Nie ma siły na ziemi, żeby mnie zmusiła do sprzedania tej gry, na chwilę tylko ją odstawiłem, nadgodziny w robocie i Bioshock do skończenia.

Skorzystam z okazji i się spytam, ściagał ktoś update, aby pograć online? Ciągle próbuje, ale za każdym razem pasek stoi na 0%

• 1 rok później...
Opublikowano

2 lata temu ostro katowałem EG 2 na PSP, dziś w końcu dorwałem swojego importa na PS3. O 11'ej instalowałem gre na dysk, a teraz dopiero skończyłem wbijać dołki :D. Jakby ktoś chciał pograć w sieci to zapraszam :).