Skocz do zawartości

Game Time

Gość Grzehoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przyznam ,ze to moj pierwszy odcinek gametime, ktory ogladam no i moge rozpisywac sie w samych pozytywach na jego temat. Bardzo fajna robota :(

+ za strefe audio (intro V-Rally 2 na PSX )

Gość Grzehoo
Opublikowano
  Myszaq napisał(a):
  Grzehoo napisał(a):
Dobra robota chłopaki, oby tak dalej.

Moze ktos pokusi sie o szersza opinie. Bedzie nam milo :(

Jak obejrzę jakieś odcinki to się wypowiem.

...ale na razie się na to nie zanosi;].

Opublikowano

Najnowszy odcinek rotfl XD. A ta kobieta: "Gry co sprawiają że dzieci będą ucinać kotkom ogonki". Mamy swojego polskiego Jacka Thompsona XD! "W co Pani grała w dzieciństwie?" *poważnie* - "W zośkę" Gametime rulezzzzz!!!

Opublikowano
  Dżem_tvstrych napisał(a):
Najnowszy odcinek rotfl XD. A ta kobieta: "Gry co sprawiają że dzieci będą ucinać kotkom ogonki". Mamy swojego polskiego Jacka Thompsona XD! "W co Pani grała w dzieciństwie?" *poważnie* - "W zośkę" Gametime rulezzzzz!!!

Hehe, gdyby tak przekopac sie przez roczny material z ulicznych sond, to wychodzi, ze co druga osoba we Wro ma niezle namieszane w bani :(

odcinek 17 "sie montuje" :D

Opublikowano

NOWY, 17 ODCINEK GAMETIME juz czeka! Znajdziecie go jak zwykle na:

http://www.gametime.pl oraz

http://www.telka.tvk.pl (klikacie tutaj w nazwe Game Time po prawej).

Zapraszam, bo mamy tam swoja wersja Mariana na polskich ulicach (Mashter z wasami atakuje tramwaj), Pudziana sprawdzajacego efekt Masy, a i Afro podpalal pol dzielnicy sprawdzajac fizyke z Crysis w realu! Oprocz tego wizyta w Techland, konkurs i jatka na wzor Unreal Tournament III!

Polecam i prosze o opinie tutaj lub na forum http://www.gametime.pl/forum

Opublikowano
  hooki napisał(a):
mi działają bez problemów.

i generalnie jest coraz ostrzej, hehehe.. rzeźnie panowie robicie.

no wlacha - strony chodza poprawnie... zaprasam tez na nasze forum badz komentarze tutaj... co wykreconego chcecie zobaczyc posrod ludzi na ulicy next time?

Gość Kalinho
Opublikowano

kolejny 'wybuchowy' odcinek- oby tak dalej. Myszaq smigający z mikrofonem czy mashter przebrany za kochajacego inaczej hydraulika dali rade(jak zwykle zreszta) ale jeszcze konkretniejsza akcja bylo 'z kamera u branży'(kali chyba jednak doprawdy jest czlowiekiem typu 'whooo hooo' :) ) . prosze o wiecej takich wywiadow z ludzmi zajmujacymi sie naszym hobby (nie tylko studia developerskie ale np. znani gracze, relacje z turniejow itd.). co do recenzji to spodobalo mi sie jedno stwierdzenie przy mass efect - 'ludzie puszczaja sie po calej galaktyce', no genialne, kur.wa ;) i jeszcze jedno - 'zombików'? tak sie teraz w branzy na nich mowi? :)

ide sie napic i zjesc troche moich 'artefaktow'(tak, tak kolejny raz pije do Pana z techland ;) ) ;) a Wam zycze kolejnych udanych odcinkow ciekawie rozwijajacego sie programu GT.

Opublikowano

kurde, muszę przyznać że ten program naprawdę fajnie się ogląda. Może to smutne, ale wypadłem trochę z tematu gier i oglądam recki tylko niektórych gier, ale te przerywniki - niektóre rzeczy przechodzą do historii po prostu.

Opublikowano

piekne kurde serio xD

wrzut kuli ehehe

akcje na blastery i wogóle wasze miny zarządziły

poza tym Crisis :slinotok: , wczesniej na ten tytul troche nie zwrocilam uwagi

ale to rewe jest, zeby jeszcze mial taki celownik jak w Mass Effect mm...

pzdr

Opublikowano
  Kalinho napisał(a):
jeszcze konkretniejsza akcja bylo 'z kamera u branży'(kali chyba jednak doprawdy jest czlowiekiem typu 'whooo hooo' ^_^ ) . prosze o wiecej takich wywiadow z ludzmi zajmujacymi sie naszym hobby (nie tylko studia developerskie ale np. znani gracze, relacje z turniejow itd.).

w nastepnym odcinku druga czesc relacji z TECHLAND - tak ze zaprasam, m.in, pojawi sie kowboj i babka-designerka leveli :(

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem ostatni ep i uznałem, że wymaga on pochwał na forum :lol:

Najmniej mnie ciekawiły same recki, ale akcje z Marianem na mieście (kapitalne podłożenie dźwięków) i początek, czyli pytania o VR dają mocno radę. Co chcemy w następnych odcinkach? Jeszcze bardziej wykręcone akcje wśród ludzi i nagranie ich reakcji :D

Edytowane przez Gonzo_
Opublikowano

Rożne różności związane z MAriem widziałem, ale to co zrobił Mashter to poprostu.. no... nie do przebicia, mimo prostoty. Dobrze nagrane, świetny podkład dzwiękowy no i te szalone ruchy.

Szkoda, że recki filmu nie bylo, ale to tylko przez spotkanie w TECHLANDZIe, a nie na stałe ?

A no i żeby nie było - cała rezta ekipy też spisała sie na medal, ale gwiazdorem numeru uznaje tą wersje Miaria. Nooo i ekzekfo Pan nazywany przez kolegów ,,Dupą".

Opublikowano

Nie no, jestem pełen podziwu dla Myszaka za te wszystkie akcje wśród ludzi (Wiedźmin, CoD, Efekt Masy). Mam jednak pytanie do ekipy: jak to kręcicie, to nie boicie sie że będzie chciała was zgarnąć policja albo inna straż miejska za coś takiego?

Opublikowano
  Heihajin napisał(a):
Nie no, jestem pełen podziwu dla Myszaka za te wszystkie akcje wśród ludzi (Wiedźmin, CoD, Efekt Masy). Mam jednak pytanie do ekipy: jak to kręcicie, to nie boicie sie że będzie chciała was zgarnąć policja albo inna straż miejska za coś takiego?

:D

heh, podstawa to nakrecic i sie szybko zmyc w nowe miejsce... tam nakrecic scene i sie zmyc ;)

dwa razy juz paly przyjezdzaly, ale skonczlo sie na weryfikacji, czy nie jestesmy wariatami :P

Opublikowano
  Cytat
dwa razy juz paly przyjezdzaly, ale skonczlo sie na weryfikacji, czy nie jestesmy wariatami smile.gif

zdecydowanie jesteście wariatami :D w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

Opublikowano
  Myszaq napisał(a):
  Heihajin napisał(a):

:D

heh, podstawa to nakrecic i sie szybko zmyc w nowe miejsce... tam nakrecic scene i sie zmyc ;)

dwa razy juz paly przyjezdzaly, ale skonczlo sie na weryfikacji, czy nie jestesmy wariatami :P

Znaczy, zweryfikowali że nimi jesteście i tak po prostu puścili was wolno? :D

Opublikowano

Chłopaki podziwiam wasze poświęcenie. Tyle razy zaliczać kontakt z glebą ;) A jak żeście w jednym z odcinków się w błocie wytarzali to już w ogóle była masakra ;)

A jakieś sugestie? Ciężko coś powiedzieć skoro program jest tak dobry. Bardzo fajne są wszystkie te akcje w których zaczepiacie ludzi, jak np. Myszaq na targu udający żołnierza. Czekam na więcej, bo obecnie to mój ulubiony program TV(?).