wielad 0 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 juz obejrzane, dobry material ale nie lepszy od poprzedniego ale i tak sie milo ogladalo Cytuj
-Sora- 0 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Pełne poświęcenie. Punciak nie miał żadnych szans xD Myszaq trochę Ci dzisiaj na mieście wazeliny polałem, a że teraz nic mi nie możesz zrobić to ja się pytam gdzie recenzja MGS4 i latanie w beczce po ulicach Wrocławia z siwym wąsem ;p? Cytuj
JoHnyW 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=oaUl2VitdrY&...feature=related od jutra sciaam game timy ;] Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Myszaq , pozdrów braszkę Daję radę chłopak.A ostatni wyczyn (wybicie przedniej szyby) zasługuje na oklaski . Cosik ćwiczy? Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 Myszaq , pozdrów braszkę Daję radę chłopak.A ostatni wyczyn (wybicie przedniej szyby) zasługuje na oklaski . Cosik ćwiczy? cwiczy napierdalanie w sciane co do pytania wczesniej - gametime na wakaje ma... wakacje i nie bedzie odcinkow, wypoczywamy i takie tam. za to w extrimie artykul na oslode Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Myszaq, tu ludzie czekają/// Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 To ja pisuje na forum GT i zero odzweu, a tu widze wszyscy piszą :| Dawajcie moze zaczniecie tam coś pisać, bo tamtejsze forum "obumiera". BTW, Myszaq, znasz moze przypuszczalna datę nast. odcinka? Koniec wrzesnia? Niby wakacje, ale nie napisales czy studenckie, czy te normlane 1 Cytuj
Cris 120 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 co do pytania wczesniej - gametime na wakaje ma... wakacje i nie bedzie odcinkow, wypoczywamy i takie tam. Hm...coś długi ten wypoczynek... Na forum gametimu piszecie , że premiera na początku października. Może jakieś szczegóły? Czego możemy się spodziewać? Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 co do pytania wczesniej - gametime na wakaje ma... wakacje i nie bedzie odcinkow, wypoczywamy i takie tam. Hm...coś długi ten wypoczynek... Na forum gametimu piszecie , że premiera na początku października. Może jakieś szczegóły? Czego możemy się spodziewać? premiera z powodow roznych nowego odcinka gt nastopi w polowie pazdziernika - material sie robi aktualnie Cytuj
wielad 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 co do pytania wczesniej - gametime na wakaje ma... wakacje i nie bedzie odcinkow, wypoczywamy i takie tam. Hm...coś długi ten wypoczynek... Na forum gametimu piszecie , że premiera na początku października. Może jakieś szczegóły? Czego możemy się spodziewać? premiera z powodow roznych nowego odcinka gt nastopi w polowie pazdziernika - material sie robi aktualnie czekamy, czekamy a potem ocenimy, ocenimy Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Myszaq, widze tu wchodzisz, a na oficjalne forum nie :| Kurde troche sie nayebałem, ale nieco to mnie denerwuej że na oficjalne ofrum nikt z ekipy nie wchodzi, i tlyko ja piszę w shoucie i zakladam topici ktore nikt nie czyta :| Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Myszaq, widze tu wchodzisz, a na oficjalne forum nie :| Kurde troche sie nayebałem, ale nieco to mnie denerwuej że na oficjalne ofrum nikt z ekipy nie wchodzi, i tlyko ja piszę w shoucie i zakladam topici ktore nikt nie czyta :| NOWY ODCINEK zadebiutuje w PIATEK recki - Too Human, Mercenaries 2, nowy Soul Calibur i MGS4 zapraszamy Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 przygotuje litr benzyny na piatek ;] Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 czemu stronka niedziala i niemozna sciagnac starych filmikow???? Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Myszaq, a możesz mi powiedzieć jak zassać odcinki GT? He he, i fajnie by się przydało jakby w jakimś odcinku, była mała relacja z Extreme Party :) Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Dawniej moznabł opobierac tlyko 12 pierwszych odcinkow. Jak jest teraz to nie wiem. Ale wroclawska telka.tv chciala by moznabylo ogladac tlyko online, by widzieli statystyki ile osob obejrzalo :| Ja wciaz czekam na download 13ego (i kolejnych) odcinkow w HD, co by moc obejrzec sobie wygodnie na kanapie przed wielkim TV :| Cytuj
mashter 54 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Nowy powakacyjny odcinek możecie zobaczyć tutaj: http://www.telka.tvk.pl/index.php?op=progr...amp;videoid=649 Cytuj
GnOOsny 1 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Ta scenka z dzieckiem, ktore wrzucacie do kosza jest niesmaczna Panowie. Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 to niech ktos udostepni na forum odcinki do zassania Cytuj
Beck 3 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Z całym szacunkiem dla Afro i bandy ale te scenki przed reckami są straszne, humor skierowany do hmmmm nie mam pojęcia co tu napisać, nie wiem kogo może coś takiego śmieszyć. Kiedyś było lepiej, chociaż osobiście wywaliłbym to z programu bo naprawdę kiepskie to to jest. Co śmiesznego jest w wykrzywianiu ryja i graniu lalką w kosza?!?!?! Trochę powagi chłopaki. To że macie poczucie humoru to wiemy z PE ale w TV takie akcje wyglądają beznadziejnie. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 no jak na mój gust, to ten odcinek był jednym z najbardziej hardkorowych pzdrx Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 troche jest tak, ze game time to taki psxextreme w wersji video - podobne teksty, recki i oceny rowniez. bardzo podobal mi sie w tym odcinku mashter, nie w sensie fizycznym (nic do Ciebie nie mam Stary, od -wole dziewczynki) ale jego gra aktorska i darcie ryja - klawo. dawajcie wiecej efektow specjalnych i sieki a bede was ogladal czesciej. myszaq - czy mi sie wydawalo czy ja Pana widzialem w SUPERSTACJI ? szok! ogladam TV a tu Pana wykrzywiony acz ugrzeczniony ryjek gada o g... o polityce! szok! Cytuj
cosmaty 1 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 myszaq - czy mi sie wydawalo czy ja Pana widzialem w SUPERSTACJI ? szok! ogladam TV a tu Pana wykrzywiony acz ugrzeczniony ryjek gada o g... o polityce! szok! A już myślałem, że tylko ja tak mam. Tego... jest jakaś szansa, żeby GT wylądował w SS? Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 myszaq - czy mi sie wydawalo czy ja Pana widzialem w SUPERSTACJI ? szok! ogladam TV a tu Pana wykrzywiony acz ugrzeczniony ryjek gada o g... o polityce! szok! A już myślałem, że tylko ja tak mam. Tego... jest jakaś szansa, żeby GT wylądował w SS? tak, istotnie - zaczalem wspolprace z SUPERSTACJA, ale chyba dlugo tam nie zagoszcze bo smigam do redakcji Majewskiego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi