Yabollek007 314 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Widzialem najnowszy gametime - jest za(pipi)isty, mam nadzieje, ze bedziecie robic nowe odcinki Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Uff kamień z serca. Myślałem ,że już się nowego Gametime nie doczekam( bo na stronie ani widu ani słychu tylko ta gansterka się załącza) . Odcinek trzyma wysoki poziom , czekam na kolejny .Hmm myszaq w TV ogólnokrajowej? ale czy to wytrzyma społeczeństwo? Hehe Powodzenia Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 dawno ju nie ogldaem game time, ale ostatni odcinek yobacyem Sykoda, ze zmieniliście wstawke, poprzednia była świetn, ale ta też jest spoko Recenzja Mercenaries- beznadziejna. Za mało tekstu od recenzenta, za długa. Za to inne zrobione bardzo dobrze. Wstawki też mogłyby być krótsze. Ogólnie jest dobrze. BTW Myszaq- miejscami wyglądasz jak Jack Nickholson w "Lśnieniu" (fryzura + miny ) Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Mashter też poraża minami, dobrze mu w roli zawadiaki, który pojawia sie z nienacka i warczy :] Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) Za duzo wyglupow, za krotkie recenzje. WIekszosc wstawek z chlopakami nie jest jakosc specjalnie smieszna, czesc jest naprawde denna i do tego malutko naprawde rozwalajacych akcji. Zmiencie tez wyglad graficzny boxa na ktorym wyszczegolniacie +, - i ocene, gdyz obecne biale tlo wola o pomste do nieba. Edytowane 16 listopada 2008 przez Gość Cytuj
Gość coopa Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Właśnie, te wstawki osobiście niezbyt mnie śmieszą . Zanim obejrzałem, to myślałem sobie: "W końcu jakiś dobry program o grach, skończą się wreszcie te beznadziejne TVN-owskie dow(pipi)y". Jednak już po obejrzeniu muszę stwiedzić, że ten rodzaj humoru, który pokazuje Game Time, mi nie odpowiada (nie to, że niesmaczny - po prostu nie widzę w tym nic śmiesznego) i wracam do TV4. Zawiodłem się. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 A co tam leci na tym TV4? Dalej ten Tilt? Cytuj
Gość coopa Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) Nie, gram.tv. Lepsze od Tilta, no i moim zdaniem także od Game Time. Edytowane 16 listopada 2008 przez coopa Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Program jest kozacki mnie tam smieszy(moze nie tyle wstepniaki co sąda czy sonda nie wiem mam dysortografie) tylko szkoda ze nie mozna pobierac bo w tym mini okienku to ja nic nie widze Cytuj
Heihajin 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Kiedy bedzie mozna ten gametime normalnie pobierac zeby w smiesznie malym okienku nie ogladac? Program jest kozacki mnie tam smieszy(moze nie tyle wstepniaki co sąda czy sonda nie wiem mam dysortografie) tylko szkoda ze nie mozna pobierac bo w tym mini okienku to ja nic nie widze Po prawej stronie pomarańczowego paska nawigacji filmiku macie taki magiczny przycisk który robi full screena Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Kiedy bedzie mozna ten gametime normalnie pobierac zeby w smiesznie malym okienku nie ogladac? ściągnij sobie downloadhelper darmowy dodatek do firefoxa . Dzięki niemu możesz ściągać na dysk filmiki ze streamu i oglądać jak normalny film np w winampie Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Ja bym chcial pobrac w jakosci Hd, jak pierwsze 12 odcinkow, co by wypalic na DVd i ogladac w duzym pokoju, wygodnie na kanapie. Co z nowym odcinkiem? Dzisiaj bedzie? Na telce jeszcze go nie ma Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Program jest kozacki mnie tam smieszy(moze nie tyle wstepniaki co sąda czy sonda nie wiem mam dysortografie) tylko szkoda ze nie mozna pobierac bo w tym mini okienku to ja nic nie widzeJasne, masz dyskografie, więc nie możesz sprawdzić poprawnej pisowni siedząc przy kompie... Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) Program jest kozacki mnie tam smieszy(moze nie tyle wstepniaki co sąda czy sonda nie wiem mam dysortografie) tylko szkoda ze nie mozna pobierac bo w tym mini okienku to ja nic nie widzeJasne, masz dyskografie, więc nie możesz sprawdzić poprawnej pisowni siedząc przy kompie... A tobie tak bardzo to przeszkadza ze az musisz skomentować... a dyskografie to ja mam Eazy-E. tez cos nie za dobrze z pisaniem u ciebie Edytowane 17 listopada 2008 przez Psykoman 187 Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 ironia... A tobie tak bardzo to przeszkadza ze az musisz skomentować Żebyś wiedział, że przeszkadza. Nie lubie ludzi, którzy piszą "Mam dysortografie wienc moge pisać z błendami". Byś się troche postarał przynajmniej. Cytuj
Hakuzaijo 41 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Jak dla mnie - to już nie to samo Sorry chłopaki, ale stanowiliście team w którym Mysza był głównym filarem. Niemniej, nadal macie we mnie fana (o ile nie będzie sztucznie wydumanych akcji jak z biegami. Choć teksty do recki Dead Space - nice ) Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Mashter sie za bardzo wyglupiasz. nie zmieniaj tak glosu, bo to brzmi nieco denerwujaco Cytuj
ozzy123 0 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Wstawki przed recenzjami to porazka , nie wiem po co one sa ani to smiesze ani smutne , co innego wywiady z ludzmi z branzy i z ulicy dla jaj . Menu oceniaczki tez nie jest zbyt przejzyste i czasem cos ciezko doczytac , a reszta jest dobra jak nie swietna . Cytuj
xiii-13 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Odcinek cienki. Pożegnanie Myszaqa to jedyny fajny motyw tego odcinka. Scenki przed reckami żałosne, po drugiej zacząłem je przewijać. Myszaq wracaj! Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Kiedyś te scenki zaczynały się robić całkiem fajne ( efekty specjalne itp ). ale od kilku odcinków znowu wrzucacie te żenujące. Weźcie się w garść chłopaki bo jest naprawde marnie. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 mam taką propozycje, zaproście Tyma (tego z Misia) żeby podłożył Hitmana spoko program, bede oglądać, bedzie nastepny odcinek? ;] Cytuj
Jejax 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 no nestety Myszaq do Warszawy przeprowadził się Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 A co z kolejnym odcinkiem? Na oficjlanej stronie programu cisza (nawet o poprzednim odcinku), na tamtejszym forum także cicho, piszę wiec tu i żądam odpowiedzi Cytuj
mashter 54 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Nowy odcinek już jest od wczoraj. Po poprzednim najgorszym odcinku ze wszystkich jakie zrobiliśmy, teraz powinno być lepiej Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) No poprzedni odcinek rzeczywiście najgorszy ale ten tez nie wiele lepszy. Scenki poprzedzające recenzję dalej są żałosne i IMO powinniście z nich zrezygnować bo widać, że nie macie już na nie pomysłów. Myszaq jeszcze jakoś ratował całość dzięki swojemu talentowi do robienia z siebie głupka, ale teraz kiedy odszedł ogląda się te całe sztuczne pajacowanie z politowaniem. Największym minusem jest brak sondy ulicznej, która była jak dla mnie najmocniejszym punktem każdego odcinka. Ogólnie myślę, że powinniście zmienić formułę programu bo jak tak dalej pójdzie to nikt tnie będzie tego oglądał poza wami samymi. Sory za ostre słowa, ale taka jest prawda. Edytowane 20 grudnia 2008 przez Super Big Boss Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi