Skocz do zawartości

Game Time

Gość Grzehoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Kalinho
Opublikowano (edytowane)

Zajo epizod! Świetnie, że 'pogadanki Myszaqa' są przed reckami danej gry oraz nawiązują do recenzowanej gry. Recenzje właściwe wydały mi tym razem się jakoś drętwe i trochę sztuczne- nie wiem może miałem gorszy dzień i doskwierał mi brak humoru. Pogadanka z obcokrajowcem o Killzone była niegrzeczna ale jakże qva śmieszna!! :D Natomiast to, co podobało mi się najbardziej, to 'coś tam o grach' !! MIAZGA!! Świetny klimat (3 hc, kozak Graczy co to już nie jedną 'myszke' widziało), świetny humor (trochę w angielskim stylu :D ) i właściwe imo oceny gier. Brakowało mi GT! 3majcie tak dalej i wbijajcie się wreszcie do TVP albo TVN :D

edit:

no i gadka o nunchaku i gwiazdce mam zamiar użyć na lajfie bo to tekst wręcz oskarowy :D

Edytowane przez Kalinho
Opublikowano

Powrót Myszy i Game-time i to w jakim stylu. Gadki powalały (nunchak + obcokrajowcy), a do tego patent o pogadankach. Szkoda tylko, że tak mało akcji z kotem było (byście go do stawiku wrzucili ;)), a poza tym - całość tip-top.

BTW Afro w pierwszej recce jakby na kacu był i męczył te słowa niemiłosiernie (no offence :)) ale tak to, nie ma się czego przyczepić.

Czekamy na więcej.

Ps. Oby pogadanki wychodziły z jajem a nie na siłę.

Opublikowano
Albo mi coś umknęło a sledze w miarę często forum, albo nic nikt nie mówi o tym nowym projekcie który miał ujrzeć światło dzienne pod koniec marca. Dzieje się coś w temacie?

Nowy, nikomu nie znany projekt za 2-3 tygodnie będzie miał swoja stronę www i poleci w necie - o wszystkim dam znać :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Albo mi coś umknęło a sledze w miarę często forum, albo nic nikt nie mówi o tym nowym projekcie który miał ujrzeć światło dzienne pod koniec marca. Dzieje się coś w temacie?

Nowy, nikomu nie znany projekt za 2-3 tygodnie będzie miał swoja stronę www i poleci w necie - o wszystkim dam znać :)

Minął już miesiąc a o nowym serialu nic nie słychać :)

Gość Kalinho
Opublikowano

powiem krótko: właśnie tak chcę by te program wyglądał.

recki, gadki, pogadanki, gnilec i wieś Myszaq'a. cała ta zabójcza mikstura mnie ma!

przywale się tylko do lip-sync w 'coś ta o grach' bo ewidentnie coś nie zagrało. co do pogadanek o grach to zajo, że pojawił się kot- puściliście oko do fanów programu :D ( w następny odcinku niech go Mashter zje :D )

zachodzę tylko w d/upę dlaczego Was jeszcze nie ma w kablówce? Może kiedyś?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kolejny wrzesniowy odcinek i niestety nie ma juz tych swirnietych filmikow przed reckami, a wielka szkoda. Kiedys podobala mi sie nastepujaca kolejnosc: Sonda, filmik i recka. Dobrze ze wrocil Myszaq, ale bez Afro i Mashtera tez by nic nie powstalo. Cos tam o grach jest fajnie spontanicznie nagrane i to cenie. No to chlopoki powodzenia na przyszlosc, czekam na kolejna dawke humoru ;)

Opublikowano

Zabralem sie do ogladania po raz juz drugi waszych odcinkow. Kuzwa, rzeznia, jestescie kosmicznie odjechani. Dawac mi dalej Swirofilmy, chce sie posamiac i zlac w majty. Wypas ekpia, gorace pozdro. :D