aaaiii 2 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Mam pytonie odnosnie 51 osiągniecia wartego 100 gs co trzeba zrobic Cytuj
Sig 395 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Nie jestem pewien ale chyba trzeba przejść grę na hardzie bez vital chamberów Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 z tego co widze to brakuje ci 3 osiągnięć : Avid Inventor :Successfully invent at least 100 items -10GS Historian :Find every audio diary. -50GS + jedeno tajne osiągnięcie . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Na samym dole sa sekretne http://www.xbox360achievements.org/game/bi...k/achievements/ Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Ja mam takie pytanie, ile wam zajęło przejście gry ? Bo ja gram tak na raty zaczynam ten poziom w kryjówce z Ryanem i jak dobrze policzyłem to 20 godzin już lekko pękło jak nie więcej, jakaś strasznie ta długa gra, może dlatego, że tak ostrożnie chodzę i staram się zaglądać w każdy kąt czy nie ma jakiś item'ów :-p Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Ja pindole, to ze 40 godzin mi zejdzie XD A już myślałem, że to końcówka. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) Jesteś w Hephaestus czyli w 10 rozdziale. A jest ich łącznie 15. Ostatnie z nich są trochę krótsze, więc góra dobijesz do 30h. Ale musiał bys lizać ściany w jedną i w drugą stronę żeby nabić taką ilośc godzin -Introduction -Legal Information -NEW SECTION: Updates -The Basics Of Bioshock -The Walkthrough --Chapter 1 ââ Bioshock --Chapter 2 ââ Welcome To Rapture --Chapter 3 ââ Medical Pavilion --Chapter 4 ââ Neptuneâs Bounty --Chapter 5 ââ Smugglerâs Hideout --Chapter 6 ââ Arcadia --Chapter 7 ââ Farmerâs Market --Chapter 8 ââ Return To Arcadia --Chapter 9 ââ Fort Frolic --Chapter 10 ââ Hephaestus --Chapter 11 ââ Rapture Control Central --Chapter 12 ââ Olympus Heights --Chapter 13 ââ Point Prometheus --Chapter 14 ââ Proving Ground --Chapter 15 ââ Fontaine --Chapter 16 ââ The End? !!!SPOILER ALERT!!! Grigori, mniej niż połowa? Edytowane 5 lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Sig 395 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Ja mam takie pytanie, ile wam zajęło przejście gry ? Bo ja gram tak na raty zaczynam ten poziom w kryjówce z Ryanem i jak dobrze policzyłem to 20 godzin już lekko pękło jak nie więcej, jakaś strasznie ta długa gra, może dlatego, że tak ostrożnie chodzę i staram się zaglądać w każdy kąt czy nie ma jakiś item'ów :-p Ja nie wiem ile grałem , grę skończyłem 2 razy , w Bioshocku chyba się nie da sprawdzić ile się ma na liczniku co nie ludzie ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Mi to zajelo z 7-8h max, na hardzie ciut krocej bo wiesz co gdzie i jak Cytuj
milekp 78 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 @ donsterydo - czym się martwisz? To jakieś wyścigi są? Chyba powinieneś się cieszyć, że jedną grą umiesz bawić się 40 godzin a nie 7. No chyba, że cię nudzi i nuży - wtedy wyrazy współczucia Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Mi tam to nie przeszkadza, bo gra jest kapitalna, tylko mnie zaskoczyło jak długo można w FPS'a grać jedno przejście :-) Nie wiem jak to możliwe, żeby tę grę przejść w 8h, to chyba trzeba lecieć przed siebie i liczyć na to, że cię przeciwnicy nie dogonią :-p A przecież jest tyle kustomizacji i itemów do zbierania :-) Nie ma co jak na nową grę kupioną za 90zł to biorąc pod uwagę wykonanie gry i czas jaki można przy niej spędzić to stosunek jakość/cena jakieś 30/10 :-] Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 No właśnie. Nie wiem jak Scorpion skończył ta grę w 7h. Chyba nie liznął większej części tego co ma gra do zaoferowania (lokacje, ekwipunek itd.). Cóż, widać, że tak też można. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Panowie ja grę przechodzę już 6 raz tym razem na hardzie . I powiem ze za każdym przejsciem bawię się tak samo świetnie jak bym grał w to pierwszy raz . A zostały mi do pozbierania jeszcze wszsytkie dzienniki tak ze 7 raz napewno grę przejdę . Przejscie całej gry na easy ze zbieraniem wszystkich toników i zwiedzaniem okolicy zajeło mi w ten weekend 12 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Mnie Bioshock by się znudził po 7 razach Na PC przechodzę go po raz trzeci i czuję lekkie znużenie pomimo tego, że drugie podejście było dawno (około roku temu). Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) Jeszcze zależy czy ktoś korzysta z jakiś poradników, bo tak na pewno jest dużo szybciej, ja nigdzie nie zaglądam i dlatego np. zaglądam wszędzie czy przypadkiem jakiegoś ukrytego sejfu nie ma :-) PS. No i koniec, miałem to najgorsze zakończenie jak przystało na prawdziwego psychopatę, ostatni boss jest taki jakiego właściwie można było się spodziewać, ale jak się zebrało cały ADAM jaki był w grze i miało pełny arsenał to nie był właściwie żadnym wyzwaniem i dobrze, po co się męczyć, rakiety na źródło ciepła, granaty i elektryczny żel zrobiły swoje :-) Edytowane 9 lipca 2009 przez donsterydo Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Siemanizacja! Mam pytanie czy jakaś wersja Bio na X360 ma może napisy PL ? pozdrawiam Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Nie ma tej gry w wersji PL na X'a. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 nie nie ma i dzieki bogu , gra jest tak miodna ze polska jak kolwiek wersja zabiła by część jej uroku . Polecam jak nie grałeś Cytuj
adi 189 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Ufff...skończone.Zacząłem grać jakieś trzy miesiące temu, na poczatku oczarowany, aby po dwu-trzech godzinach stwierdzić, że owszem klimat, fabuła są wspaniałe, lecz sama rozgrywka mi nie odpowiada. Kilka dni temu postanowiłem dac jednak grę dać drugą szansę, no i jak łatwo się domyślić wsiąkłem, grając tak aby ominąc jak najmniej z tej wspaniałej opowieści (109 diary odnalezione bez poradnika, tonik collektor oraz weapon upgrade również) Teraz dwa pytanka:-Nie mogę "dobić" do upgradu za sfotografowanie kamer, po prostu prawie wszystkie hackowałem, a te kilka które zostawiłem nie wystarczyły na trzykrotne zapełnienie paska mimo plazmidy zwiększającego punkty za fotografowanie-da się coś z tym zrobić ? Drugie pytanko-w Medical Pavilon jest sekcja do której dostać sie mozemy jedynie za pomocą jakiegoś klucza, miejsce to znajduje się w okolicach, gdzie pierwszy raz uzywaliśmy plazmidu incarnate, aby "rozmrozić" korytarz-skąd wziąść klucze do tej sekcji? Nie mogę sobie darować, ze miałbym czegoś nie zobaczyć Cytuj
white_darqo 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Ad1. Niestety nic nie zrobisz z tym kamerkami ;/ Ja robiłem zasadę Electro bolt na kamerkę biegiem pod nią i kilka fotek aż już się nie dało Ad2. Medical Pawilon hm to chyba to miejsce gdzie: na lewo od drzwi jest rozbite okno a gdy skręcisz o 90 stopni w lewo strzela do Ciebie wieżyczka ?. Jak tak to na tej ścianie co masz drzwi i obok nich okno patrzysz przez to okno do środka i klucz powinien wisieć na przeciw używasz telekinezy i masz o ile chodzi o to miejsce Cytuj
canuks 63 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 a ja mam problem z jednym gównianych aczikiem za 10GS :E noż normalnie porażka Avid Inventor Successfully invent at least 100 items. 10 Punktów Zrób przynajmniej 100 przedmiotów w maszynach U-Invent. Zbieraj różne pierdółkami, które napotykasz na drodze - jak kabelki, baterie, puste strzykawki po EVE itd. Pod koniec gry będziesz miał ich wystarczająco, by wynaleźć znacznie więcej niż 100 rzeczy. No i przez całą grę zbierałem wszystkie śmieci hakowałem wszystkie u-invent i dupa nie wskakuje . czy moze tego aczika trzeba zrobić przy jednym automacie i wykupić 100 rzeczy ? bo już nie czaję Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Ja robilem przy 1, robilem save, kupiwalem "najtansze" i wpadlo koncu za 1 razem jakbylem przy takiej maszynie Cytuj
white_darqo 0 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Na bank nie przy jednym automacie Wal do skutku musi wpaść hackuj maszynki dzięki czemu będą zabierały mniej matsów wyciągaj wszystkie śmieci z wrogów skrzynek itp. Dasz rade Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi