Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W Bio 2 wprawdzie wracać się nie można, ale pominięte Siostrzyczki spawnują się w kolejnych levelach.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 353
  • Wyświetleń 99,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

No, przeszedłem. Niesamowita gra O_o. Szerzej opiszę wrażenia trochę później, teraz chciałem tylko jedną rzecz napisać. Zacząłem nową grę, jest scena, kiedy nasza postać siedzi w samolocie, pali papie

• raven_raven
    raven_raven

0451 :potter:   Sprawiłem sobie Bioshocka. Wiem, szybko . Dlatego pobawię się trochę w archeologa.   Tyle dobrego się nasłuchałem o tej grze, tyle pozytywnych opinii i recenzji przeczytałem, cena

• raven_raven
    raven_raven

Nie nie, są trzy dodatkowe Little Sister, dzięki czemu można mieć 24 zamiast 21 (ale dodatkowej nagrody od Tannenbaum nie dostajemy). Dzieje się tak dlatego, że niektóre Little Sister i Big Daddy są o

Opublikowano

mam pytanie: czy da radę gdzieś sprawdzić liczbę zebranych dzienników / obecnych w grze? Albo cokolwiek co ułatwiło by zbieranie ich za drugim podejściem?

Edytowane przez WidmoPL

Opublikowano

Da się sprawdzić jedynie zebrane dotychczas audiologi po wciśnięciu Back i wybraniu menu Messages - możesz tam odsłuchać ponownie wszelkie wiadomości oraz dzienniki. Niestety nie pisze tam ile takich dzienników przypada na level, więc najlepiej szukać reszty pod koniec gry z jakąś listą z sieci - kiedy wiesz już które znalazłeś (po ich tytułach) łatwiej zająć się tymi pominiętymi i wrócić do poprzednich leveli.