Victorino 0 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 Mam pytanko. Ile Little Sisters jest na całym poziomie Neptunes Bounty?? Na razie uratowałem 4. Jestem tuż przed końcem poziomu. Po wejściu do pomieszczenia gdzie pukało się do Peacha Wilkinsa i po wejściu mam komunikat, że niby nie uratowałem/harvest wszystkich Little Sis na poziomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 Wcisnij start i zobaczysz ile siostr w danym poziomie musisz uratowac/zabic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Victorino 0 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 (edytowane) Sęk w tym ze uratowałem cztery i po wciśnięciu start też pokazane są cztery. Dlatego dziwi mnie ten komunikat, chyba że pojawia się zawsze jeśli opuszczasz jakiś teren i potem nie można do niego wrócić nawet jęsli uwolniło się/harvest wszystkie siostry Edytowane 18 marca 2008 przez Victorino Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 są tylko dwa miejsca do których nie wrócisz - welcome to Rapture i biuro Ryana Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 Sęk w tym ze uratowałem cztery i po wciśnięciu start też pokazane są cztery. Dlatego dziwi mnie ten komunikat, chyba że pojawia się zawsze jeśli opuszczasz jakiś teren i potem nie można do niego wrócić nawet jęsli uwolniło się/harvest wszystkie siostry Przeciez one nie znikaja, zmnienia sie tylko ikonka w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Victorino 0 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 Przeciez one nie znikaja, zmnienia sie tylko ikonka w menu. Wiem, że nie znikają. Wszystkie cztery zmieniły ikonkę tym bardziej dziwi mnie ten komunikat jaki mi wyskoczył. Poza tym obszedłem cały level. Rosie sobie chodzą od dziury, do dziury i walą w poszukiwaniu LS, ale żadnej nie ma. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zebra 4 Opublikowano 19 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2008 (edytowane) Niedawno kupiłem Bioshocka i miałem lekkie obawy czy gra mi podejdzie. Widziałem filmy, kumple coś tam o grze mówili ale chciałem poczuć ją u siebie. Na początku było średnio, ale gdy musiałem dokonać wyboru co do pierwszej little sister i doszedłem do dramatycznego momentu przy batyskafie... zrozumiałem że Bioshock stał się jedną z moich ulubionych gier. Klimat rozłożył mnie na łopaki. Bez wątpienia jedna z najlepszych gier ostatnich lat! Edytowane 19 marca 2008 przez Fredi Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 19 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2008 Kilka postów wyżej rozlegała się dyskusja o Bioshock 2 . Może zrobią coś innowacyjnego, czego się nikt nie spodziewa (hmm... ktoś bedzie musiał miec głowę z tysiącami pomysłów ), liczę albo na nową przygodę, coś jak teraz z tym że nie koniecznie w Rapture, albo niech jakoś zgrabnie nawiążą fabułą do Rapture. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 25 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2008 pytanko: czy opcja auto-hack zalicza się do zrobienia achievementa "skilled hacker" - successfully complete 50 hacks? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 25 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2008 tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 A ja skończyłem tytuł wczoraj po raz pierwszy ratując wszystkie Little Sisters . Coś wspaniałego. Każdy element gry podoba mi się w każdym względzie. Poezja. Następne podejście na Hard'zie zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2008 Pytanko. Jestem w Neptune's Bounty, zrobiłem wszystkie potrzebne zdjęcia, ale kiedy wracam do tego gościa za drzwiami wyskakuje mi komunikat, że nie 'zrobiłem' wszystkich Little Sisters na danym poziomie O_o. Z tego, co czytałem Little Sisters nie są czymś 'do odnajdywania' i powinienem je spotykać w miarę rozwoju wydarzeń w grze... Any idea? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Pytanko. Jestem w Neptune's Bounty, zrobiłem wszystkie potrzebne zdjęcia, ale kiedy wracam do tego gościa za drzwiami wyskakuje mi komunikat, że nie 'zrobiłem' wszystkich Little Sisters na danym poziomie O_o. Z tego, co czytałem Little Sisters nie są czymś 'do odnajdywania' i powinienem je spotykać w miarę rozwoju wydarzeń w grze... Any idea? qb3k a w menu ile siostrzyczek masz ubitych? Wszystkie czy jedna ikonka jest inna od reszty? Edytowane 21 kwietnia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2008 Pytanko. Jestem w Neptune's Bounty, zrobiłem wszystkie potrzebne zdjęcia, ale kiedy wracam do tego gościa za drzwiami wyskakuje mi komunikat, że nie 'zrobiłem' wszystkich Little Sisters na danym poziomie O_o. Z tego, co czytałem Little Sisters nie są czymś 'do odnajdywania' i powinienem je spotykać w miarę rozwoju wydarzeń w grze... Any idea? Little sisters nie pojawiaja się raczej w ramach rozwoju fabuły a łażą sobie po levelach, jak ominąłeś którąś to jeszcze się wrócisz, nawet z któregoś z następnych etapów[w etapach do których nie można wrócić nie ma little sisters]... Cytuj Odnośnik do komentarza
xiii-13 0 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2008 Macie moze wszystkie scenki z napisami pl gdzies zgrane? Dobre bylyby tez same teksty przetlumaczone lub jakies streszczenie fabuly Bo nie wszystko do konca zrozumialem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2008 Macie moze wszystkie scenki z napisami pl gdzies zgrane? Dobre bylyby tez same teksty przetlumaczone lub jakies streszczenie fabuly Bo nie wszystko do konca zrozumialem. bodajże wszystkie dialogi są dostępne z menu, słownik w łapkę i jedziesz nie zaszkodzi nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2008 Napisz na forum PC (bo na kompa jest polska wersja) o te dialogi może ktoś porobi screen szoty. A i nie zapomnij sie nimi podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 10 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2008 Gore Verbinski wyreżyseruje Bioshock ? http://www.xbox360achievements.org/news/ne...-Hollywood.html Cytuj Odnośnik do komentarza
MESHtro 0 Opublikowano 10 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2008 Gore Verbinski wyreżyseruje Bioshock ? http://www.xbox360achievements.org/news/ne...-Hollywood.html To ten gostek od Piratów z Karaibów ta? Piraci to był dobry film więc i to może mu wyjdzie. Dobrze przynajmniej, że to nie Uwe Boll weźmie się za ekranizacje tej gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2008 Mam pewien problem. Otóż czytałem na necie ze aby zdobyć ten ukryty achiev za przejście gry na HARD bez komor (gazowych?) trzeba je wyłączyć w opcjach.... ja tego tam nie widze. Bo jeżeli nie wyłączymy w opcjach komor to po "zabiciu" wgrywając loada nic nam to nie da gdyż gra ponoć nadpisuje save'y. JAK TO JEST WKOŃCU ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 13 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2008 jeśli masz zassany update to masz taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 13 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2008 czytałem na oficjalnym forum XO ze jest glitch i ta opcja moze sie wylączyc i wtedy dupa blada a najgorsze jest to ze jezeli sie wyłączy to nie wiadomo jak ją znów "ON". Na szczęscie po update narazie nie zniknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yahoosh 0 Opublikowano 27 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2008 1/ Spisane wszyskie dialogi + fabuła łącznie, ładnie napisane, z dodatkowymi informacjami z poza gry jest pod : http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/931329/50049 . Yo, bardzo Polecam, można zrozumieć wszyskie smaczki, wątki i połaczyć w całość z tym co się samemu domyśliło albo dowiedziało. Mogę przetłumaczyć część z tego jeśli komuś gra się spodobała, a czegoś nie dokońca zrozumiał lub nieumyślnie przeoczył (jadłem goracą zupę w czasie jednej z wypowiedzi Ryan'a i się ten plot summary nadał). Bioshock to potężna fabuła, napewno każdy co grał choćby w demo Bioshock'a pójdzie do kina. Ciekawe jak przetłumaczą nazwę, ("Zmutowana Utopia" ? / "Bilogiczny Wstrząs" ? a może "Plazmidem Po Łapkach" ?). 2: po chwili przemyślenia można dojść do tego że Ryan wcale może nie umarł, mógł chcieć żeby to tak wyglądało w oczach głównego bohatera, a sam się z'resssurect'ował po cichu w najbliższym Vita-Chamber'ze, trzymał w sobie tonic "Natural Camouflage" i patrzył na nasze kolejne ruchy. Wiedział że Jack też nie może umrzeć, a jeśli znał nawet sposób - może nie chciał go zabijać, w końcu rodzina. Vitachember działał tylko na specyficznych ludzi, o "falach genetycznych" np. Ryan'a, a więc też Jack'a : Ryan also commissioned Suchong and his team of scientists to create a series of Vita-Chambers, a device that could resurrect specified people, upon death, through the use of plasmid reconstruction and quantum entanglement. Ryan had the device tuned to his genetic frequencies only for the testing phase, which it never left. W taki sposób Bioshock 2 mógły być kontynuacją Bioshock'a Bioshock 2: my wypłyneliśmy na powierzchnię, Fountaine i inni "główni" szaleńcy umarli, my prowadzimy spokojne zycie na ziemi. W pewnym momencie otrzymujemy wiadomość np. od Tannenbaun że ma problemy... w Rapture, które po naszym odejściu się odbudowało, ludzi na nowo zaczeli przypływać ale pojawiło się inne zagrożenie: a/ Wojsko chce zniszczyć Rapture z powodu broni o sile mogącej wywołać nową Wojnę Światową (plazmidy, do tego ulepszone) b/ Wojsko chce zagarnąć siłą Rapture -||- dla powyższych plazmidów c/ Ryan podwyższył cenę za abonament telewizyjny i opodatkował tlen - trzeba go powstrzymać ! d/ Locuści zrobili dziurę w kiblu i wykupili najlepsze apartamenty w Rapture (te z polami glofowymi) - trzeba ich powstrzymać ! masz wraz z M. Fenixem odzyskać jego M4 ! e/ Headcrab'y wypiły wszyskie tonicy i założyły ganga Zmutowane Kraby z Kosmosu - chcą zagarnąć całą galaktykę - trzeba ich powstrzymać! Wraz z Shepard'em i Freeman'em macie ochotę na plazmid-drinka i golonkę z mięsa kosmicznych Krabów. Cytuj Odnośnik do komentarza
xiii-13 0 Opublikowano 27 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2008 Heh, dzięki Może poczytam w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 27 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2008 jeśli chodzi o kontynuację to wybieram wariant c Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi