bountyhunter 78 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 nie musisz zabijac, dlaczego ci to przyszlo do glowy? :o rada: sciagnij te darmowe toniki z marketplace, w grze kosztuja 0, a zaliczaja sie do achieva. wpadnie ci szybciej. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Faktycznie pomyliłem się, należy uratować wszystkie 18 dziewczynek i oszczędzać na kupowaniu toników czyli muszę zacząć od nowa, bo przechodząc drugi raz grę postanowiłem wszystkie zabić, żeby zobaczyć inne zakończenie. PS jest jeszcze jakieś pośrednie zakończenie, tzn, jeżeli część dziewczynek uratuje, a część zabije? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Nie ma EDIT: No dobra jest ale i tak nikt nie widzi różnicy Edytowane 7 grudnia 2008 przez Krzys PL Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Afkorz że jest jeśli chcesz wiedzieć - filmik końcowy ten co w złym, ale lektorka zamiast wkurzonym mówi spokojnym, chociaż zawiedzionym; smutnym głosem... serio, try'me - jest na youtube. All 3 tutaj - Edytowane 7 grudnia 2008 przez Yahoosh Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Denerwowałem się tylko tym, że max kasy to 500 baksów, a jak potrzeba dużo floty to brakuje nawet na głupie apteczki ^_^ Ja tam Bishocka przeszedłem na wszystkie sposoby bo grą genialną jest , oczywiście docelowy poziom trudności to hard (który w sumie nie jest taki hard ) i nie miałem ani razu problemu z pieniędzmi <_< . Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Również przeszedłem na Hard, ale wtedy właśnie miałem 500 baksów i jak przyszło co do czego to brakowało kasy, a mogłem mieć 600-800? O to mi chodzi, nie powinno być takiego ograniczenia, tylko IMO. Edytowane 11 grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj
orion50 632 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Bioshock jest świetny. Na prawdę nie żałowałem kupna. Śliczna grafika, świetny klimat, świetna gra Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Mam save'a przed koncem gry i brakuje mi zresearchowanego Nitro Splicera. Gdzie mam sie cofnac, zeby popykac im foty, dobrze pamietam - Medical Pavilon? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Neptunes Bounty, Fort Frolic. Cytuj
keetiv 5 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) A ja drugi raz podchodzę do gry. Za pierwszym razem mnie znudziła i ją odłożyłem na półkę. Za drugim razem przetrwałem moment znużenia i... heh, warto było! Niezły twist fabularny. Ale, nie spojlerując... Co prawda, nie zgadzam się z tym, że to najlepsza gra ever (albo naj- na obecne konsole), ale rzeczywiście, zrealizowana jest po mistrzowsku. Polecam Oj tak, świetna gra, właśnie skończyłem Edytowane 22 grudnia 2008 przez keetiv Cytuj
whitedragon 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Ja także nie uważam, że Bioshock to najlepsza gra na konsole obecnej generacji. Tytuł z Dużym Tatusiem na okładce ma zbyt dużo momentów, gdzie po prostu wieje nudą - najlepsze części gry to pierwsze i ostatnie kilka godzin. Dla mnie jest to gra na -9/10. Edytowane 1 stycznia 2009 przez whitedragon Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Niebawm zasiąde do gry po raz trzeci. Został mi ostatni acziwment "Tonic Collector". Macie jakieś rady, które mogą się przydać, żebym czegoś nie spieprzył w połowie drogi? Rozumiem, że muszę uratować wszystkie dziewczynki, nie kupować toników od razu, tylko czekać, aż w maszynie pojawią się już ulepszone... Coś jeszcze? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Zrobiłem tak jak ty i mi brakło 2 toniców. I nie wiem gdzie je zgubiłem. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Nic więcej. No może poza użyciem specjalnych poradników dostępnych w sieci. Znajdziesz w nich lokalizacje wszystkich toników. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Właśnie co do lokalizacji toników, to gdzie znajdę dobrą rozpiskę? Na gamefaqs słaby jest poradnik co do toników, a ich rozmieszczenie autor rozpisał zbyt ogólnikówo. TYlko nie krzyczcie na mnie, żebym sobie wygooglował , bo pytam Was o najlepszy poradnik, a pewnie nie jeden z Was już takowego używał, sam bym musiał przeszperać pół sieci @down Dzięki za poradnik, akurat nie wiedziałem, że na IGN są poradniki Forum jest od pomagania sobie, więc gdy ja wiem co gdzie się znajduje i ktoś o to pyta to chętnie służę pomocą, a nie wiem dlaczego wielu zaraz się bulwersuje i mówi: "sam sobie szukaj". Nie żądałem pomocy tylko o nią poprosiłem Dzięki jeszcze raz, nie mniej do mnie za to urazy Edytowane 1 stycznia 2009 przez Cold Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Właśnie co do lokalizacji toników, to gdzie znajdę dobrą rozpiskę? Na gamefaqs słaby jest poradnik co do toników, a ich rozmieszczenie autor rozpisał zbyt ogólnikówo. TYlko nie krzyczcie na mnie, żebym sobie wygooglował , bo pytam Was o najlepszy poradnik, a pewnie nie jeden z Was już takowego używał, sam bym musiał przeszperać pół sieci http://faqs.ign.com/articles/817/817677p1.html No nie wiem myślę że na IGN'ie możesz polegać a znalezienie tego poradnika zajęło mi 5 sekund. Wynika z tego, że cierpisz na wyuczoną bezradność. Wcale nie potrzebujesz naszej rady by wyszukać dobry poradnik. W końcu o jakości poradnika świadczy, jak sam przyznałeś, szczegółowe opisanie lokacji w której znjaduje się item. A to już potrafisz ocenić sam po wstępnym zapoznaniu się z napotkanym w sieci poradnikiem. Do lekarza z tym idź bo jak przyjdzie Miłek i zobaczy twojego posta to ci pacnie na stół kazanie Edytowane 1 stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Jeszcze jedno, czy potrzebuje kupować toniki z kilkoma poziomami ulepszenia, czy wystarczy że kupię ten ulepszony? Zastanawiam, się bo 53 toniki (tak jak w acziwie jest napisane) to włącznie z nieulepszonymi. Chyba jednak trzeba zdobyć np. Insect Swarm, a dopiero później Insect Swarm 2, zamiast kupować od razu 2. Pogubiłem się i sam już nie wiem O_o Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) "te 53 toniki można i trzeba wszyskie zdobyć przez przeszukiwanie Rarture, kupowanie oraz (co b. ważne), ratowanie Little Sis's, pare z buteleczek jest dostępnych tylko w giftach !" Trza uratować każdą z nich wtedy. Jakbyś miał jakiś probs ze znalezieniem to zawędrooj tam http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=35852 . pozdr. Kolejność obojętna, ekwipujesz najmocniejsze afkorz aha i tonic'sy kumulują się, plasmidy afkorz nie Edytowane 3 stycznia 2009 przez Yahoosh Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Właśnie chodzi mi o te kupowane, bo czytałem, że ponoć nie wystarcza adama na kupienie wszystkich po kolei jakbym miał kupować Insect Swarm 1 a później 2 i tak z każdym i należy kupować od razu na najwyższym poziomie czyli Insect Swarm na drugim, Electric Bolt (o ile dobrze pamiętam nazwę ) na trzecim itd. Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) Achiev brzmi "Collect or Invent 53 Tonics in the Physical, Engineering and Combat tracks." czyly plasmidy w to nie wchodzą, poprostu nie wkładaj adam'a w eve/healt upgread'y, wybieraj tylko pożądane przez ciebie plasmidy a styknie. Jeśli gra podpasiła - to jeszcze raz przejdź i pozbieraj tyle achivów ile zdołasz, a później trochę szybszym krokiem wyzbierasz resztę, osobiście za 1 szym razem na Hardzie można spokojnie zdobyć 90% achievów bez żadnych zewnętrznych pomocy, oszczędność, przmyślane planowanie (po co komu Winter Blast skoro nie można zbierać itemów z pozostałościach w formie kostek lodu?) i schotgun + hipnotize Big D. załatwia wszystko co się rusza, bzyczy i nadlatuje z hakami za mankietami co do achiev'a "Maxed All Tracks" chyba da się wyrobić z nim na raz z powyższym; przy 1 przejściu, w końcu jest Vita Chamber więc można upychać adam'a po nieistotnych upgreade'owych kątach i jeszcze zostanie jesli wciąż masz znak zapytania nad głową, to tobie pomoże by zmienić go w wykrzyknik, a nawet kropkę http://www.xbox360achievements.org/game/bioshock/guide/ , powodzonka Edytowane 3 stycznia 2009 przez Yahoosh Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Fakt dzięki, zagalopowałem się i przez nieuwagę wliczyłem plazmidy. W takim razie to już pikuś to mój ostatni acziw do calaka. Dzięki jeszcze raz Yahoosh Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Jestem świeżo po ukończeniu Bajoszoka. Kuźwa, nie spodziewałem się że ta gra jest taka niesamowita. W sumie nie oczekiwałem po niej cudów na kiju, jednak jak dałem jej czas... cudowna grafika, wciągająca opowieść z kilkoma ciekawymi zwrotami akcji (vide Atlas) oprawiona przekozacką ścieżką dźwiękową. Jedynym zgrzytem jaki zaobserwowałem to dziwna animacja padających na glebę splicerów. Jak dla mnie must have i póki co najlepsza gra tej generacji. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Co do fizyki to sa uroki UE3 Cytuj
okens 541 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 A ja wlasnie pluje na Bioshiocka za tego Atlasa jako odpowiednik Delacroix z System Schocka 2. Autorzy w tej grze nie pokazali absolutnie nic nowego, wszystko skopiowali z SS2 dali lepsza grafike( ktorej w styczniu 2009 nie mozna juz nazywac boska ;P) i tak oto pocalowali nas w dupe. Z drugiej strony to oczywiscie bardzo dobra gra, z kilkoma zaledwie leciutkimi niedociagnieciami. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 A ja wlasnie pluje na Bioshiocka za tego Atlasa jako odpowiednik Delacroix z System Schocka 2. Autorzy w tej grze nie pokazali absolutnie nic nowego, wszystko skopiowali z SS2 dali lepsza grafike( ktorej w styczniu 2009 nie mozna juz nazywac boska ;P) i tak oto pocalowali nas w dupe. Z drugiej strony to oczywiscie bardzo dobra gra, z kilkoma zaledwie leciutkimi niedociagnieciami. Dobra masz swoje zdanie, ale powiedz mi jaka gra wg. ciebie ma boską grafikę w 2009 roku? Bo wg. mnie odpalając grę na tv HD gra nadal wygląda przekozacko i mało który FPP może się z nią równać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi