Gość _Be_ Opublikowano 10 maja 2015 Opublikowano 10 maja 2015 No to gra głownie dla ludzi kochających 16-bitowe dwuwymiarówki i hołd złożony starej szkole może po prostu tego nie czujesz :> Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Nie ma oddzielnego tematu dla Shovel Knighta, więc napiszę tutaj. Bardzo dobry dodatek z Plague Knightem. Bomby dają sporo możliwości, a eksploracja polegająca na skokach jest trudniejsza niż w podstawce, ale satysfakcjonująca.Tylko walki z bossami jakoś tak na chama łatwo przejść. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 (edytowane) Nic nowego. Skok+dół orał każdego bossa w podstawce. Edytowane 17 września 2015 przez ragus Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 No niech już dadzo to w retailu Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 obecnie - Ardy Lightfoot - mistrz. Cytuj
andy2107 24 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Rayman Origins - spodziewałem sie prostej platformówki - coś pokroju mario , jednak muszę przyznać ,że poziom trudności jest dość wygórowany i wymaksowanie wszystkiego na pewno zajmie mi dużo czasu, nie wiem tylko czy cieszyć się czy być smutnym , chciałem coś na odmóżdżenie - a tu taki kaprys . Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 16 października 2015 Opublikowano 16 października 2015 Narazie w nic... ale już szykuję się do Rayman Origins. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 października 2015 Opublikowano 18 października 2015 Ori And The Blind Forest - Jestem zniszczony. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Jak II Renegade - jedna z moich ulubionych gier na PS2, teraz grana na PS3. Po splatynowaniu genialnej części pierwszej już jakiś czas temu (najlepsze, że dopiero na PS3 tak naprawdę miałem z nią styczność), postanowiłem kontynuować moją przygodę z sympatycznym duetem, ale trochę się męczę... Nie chodzi nawet o poziom trudności, spowodowany dość kapryśnie rozmieszczonymi checkpointami (kiedyś się z graczem nie yebano, nawet w "grze dla dzieci"), ale głównie o ten pseudo-sandboxowy charakter zabawy. Misje dość nudne i na jedno kopyto, straszny recykling miejscówek i masa zadań na czas, które są zupełnie bez polotu. Oczywiście są misje czy miejscówki, które mimowolnie wywołuą banana na mordzie, jak choćby przepiękny las i polowanie na metal-heady (zapamiętałem to jako cudo już na PS2 i odświeżenie wspomnienia tylko to potwierdziło), ale mimo wszystko kiedyś ta gra podobała mi się bardziej. Crapem bym jej nie nazwał, ale zdecydowanie wolałem platformówkowe podejście z Precursor's Legacy. Wiem, że trójka to bardziej jak dwójka, ale na PS2 ledwo tknąłem, więc w sumie nic nie pamiętam, a po przejściu dwójki chciałbym poznać i ostatnią część - ciekawe, czy mi się spodoba Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Trójka jeszcze bardziej powtarzalna i sanboxowa jak dwójka. Dla mnie najsłabsza seria od ND. Po genialnej trójce za mocno na moje zaczęli świrować (czuć było że są zmęczeni klasycznymi platformókami po pierwszym J&D i trylogii Crasha). Dla mnie zdecydowanie: Jak 1 >>>>>>>>>>>>>>>> Jak 2 > Jak 3 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 U mnie combo : New Super Mario Bros U + Super Mario 3D World + Yoshi's Woolly World, a dzisiaj odbieram Rayman Legends również w wersji na WiiU masakra tyle grania, a jeszcze przecież Luigi U i Tropical Freeze w kolejce Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Widzę, że konsola się nie kurzy i zadowolony z zakupu ? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Dokładnie, bardzo udany zakup, jeszcze raz dzięki Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 Teraz gram w Rayman Origins. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Sam nie gram, ale spytam was - ogrywał ktoś Freedom Planet? Warto? Czytam, że jest bardzo krótka, więc nawet, jeśli jest bardzo dobra, to nie chciałbym wydać prawie 6 dych za grę na jeden dzień. Z drugiej strony widzę, że na Steamie w recenzjach ludzie mają nabite po kilkadziesiąt, albo nawet i 100+ godzin. Edytowane 31 października 2015 przez Elanczewski Cytuj
pic3k 130 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Warto zagrać,gra nie jest wcale taka krótka.Na allegro możesz wyrwać klucz za parę złotych. 1 Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Musiałbym kupić na Wii U, bo na moim kompie nawet gra z takimi wymaganiami nie pójdzie. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 Banjo Kazooie. Tym razem przechodzę (3 raz) na Xone z Rare Replay. Nie powiem ale znacznie lepiej gra się na padzie od łona i na wielkim tv. Super konwersja. Bezprzecznie najlepsza dostępna wersja tek gry. Co do gameplayu ten się nic nie starzeje, mega zróżnicowany i pomysłowy. No i co ta gra jest trudna jak na platformera 3d. Czasami za wuja nie wiadomo gdzie iść, co robić, żadnych podpowiedzi. Teraz wiem dlaczego jak przechodziłem pierwszy raz to musiałem posiłkować się w 2-3 miejscach opisem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi