Figaro 8 203 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 Dla was, rpgomaniacy: nawet niezła ilość nowego footage'u z FF XV: Zaczyna się na 19 minucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 ani sekundy nie ma nowego - wszystko dokladnie widzialem juz wczesniej i to nie na nagraniu z kartofla tylko w normalnej jakosci hd (jak np ten trailer co sie zaczyna od 19minuty) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 ani sekundy nie ma nowego - wszystko dokladnie widzialem juz wczesniej i to nie na nagraniu z kartofla tylko w normalnej jakosci hd (jak np ten trailer co sie zaczyna od 19minuty) ? Niby gdzie widziałeś? Widziałeś np wcześnie jak cała trójka odcinała temu minotaurowi róg? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 to co na tym twoim filmiku zaczyna sie od 19minuty jest juz dostepne od roku w sieci: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 Huh. Faktycznie. Nie pamiętam w ogóle tego filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 ogólnie są dwa trailery od kiedy nazwali to FFXV: - ten co dziś myślałeś, że to nowość - i ten z fragmentami renderów i większą ilością scenek z walkami w mieście, które niszczy leviathan od roku nic nowego nie pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 Na tym evencie teasowali, że zapewne coś pokażą na E3. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 Straciłem kompletnie zainteresowanie tym tytułem,po ogłoszeniu go jako gra akcji. Je.bane SE Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 niestety od czasów dziesiątki już chyba nigdy nie powrócą do taktycznego systemu walk, a tym bardziej mojego kochanego turowego dwunastka, crisis core, cala kompilacja trzynastek - kazda kolejna ich wariacja systemu sprowadza sie i jeszcze bardziej prowadzi do idei "press X to win" Jezeli tak jak mowisz o klepaniu samego X podczas walk i przeszedles FF13 Lighting Returns takim sposobem to ja nie mam pytan XD Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 (edytowane) Dzisiejsze SE to banda idiotów - developerzy jak i zarząd mają chorobę o nazwie martwica mózgu - polecam film o tym samym tytule. Jedyne bardzo dobre gry od nich jakie zrobili ostatni czasy, to BF i TFF i niestety, ale twórcy tych hitów też zaczynaj już spierdzielać z tej pożal się boże firmy. Zreszto co miesiąc mamy niusa, mówiącego nam, że SE zaczyna robić gry AAA dla hardkorowych graczy. Póżniej jest info, że cała ich para skupi się na mobilkach (srajfony i srajblety), mija kolejny miech i znowu pieprzą inną bajeczkę. Ta firma się skończyła. Dobre jRPGi to teraz tylko od utalentowanych ludzi, którzy w porę spieprzyli z tej żałosnej (od dłuższego czasu) firmy, i założyli nowe studia. Edytowane 13 maja 2014 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 13 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2014 Trudno sie nie zgodzic z toba. Jedyne co mi sie podoba w nowych FFach to dynamiczny widowiskowy system walk. Jezeli chodzi o fabule to gdzie sie podziala to ja nie wiem. Pelno jest tylko walk i farmienia aby nabic godziny na licznik i zastapic tym samym fabule:(( Dawniej fabula to byla podstawa a walki to byl tylko element jak sam na to tytul wskazuje Role Playing Games. Ale to zepsucie i puste bicie pieniedzy dotknelo juz wszystko lacznie z muzyka jak i filmami w dzisiejszych czasach. Zal i rozpacz... Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Mi sie podobaja postaci z tej XV ale reszta masakra dokat ta seria zaszla...Wolalbym zeby nie robili kolejnego kingdom hearts bo dla mnie ta seria jest sredniakiem i akurat osobiscie nie podeszla zupelnie a zrobili konkretnego Finala w starym stylu (niekoniecznie z turowym systemem,ale zeby mialo cos magicznego jak starsze odslony). Swoja droga gdzies czytalem ostatnio na czym sie ta firma zamierza skupic w obecnym czasie to totalnie nie rozumiem tej politykie jak majac takie serie w rekawie mozna robic gowniane gry na telefon albo jakies sredniaki do gry online. Zamiast wydac takie dragon quest X na ps3,ps4 itp to poszli na pc w to. Zamiast agito na ps vite wydac i bravely default to agito pojdzie na telefony lol. Stracilem zaufanie do tej firmy po moich doznaniach z finali XIII oraz XIII-2 na ten moment chyba co ich ratuje to to ze wykupili inne marki i wypuszczaja niezle gry pod swoim logiem typu ostatni tomb raider. Ja osobiscie zamiast FInala XV wolalbym dostac na moja vite Finala XII Hd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 14 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2014 Hey, SE wydało pare innych dobrych gier, których jednak nie zlokalizowali. Jeśli chodzi o AAA to rzeczywiście smierdzi od nich aż tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Hej, nadchodzi TGS. Myślicie że pokażą coś nowego? Hahaha. Tak btw, nazwiska postaci są naprawdę głupie ;p Noctis Lucis CaelumGladiolus AmicitiaIgnis Stupeo ScientiaPrompto ArgentumCor LeonisStella Nox FleuretRegis Lucis Caelum Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 http://www.kdramastars.com/articles/33186/20140814/final-fantasy-xv-release-date.htm Akurat dzisiaj czytalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Dobry zart:) Jak wyjdzie za 2 lata to bedzie dobrze. Tak jak o grafike jestem spokojny tak nie podoba mi sie rozgrywka w stylu kingdom hearts. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 swiezy trailer, jest pieknie i uroczo ale jak wiele razy pisalem - system walki i sama gra to chyba bedzie juz na pewno taka wariacja DMC w wzglednie otwartym swiecie przy okazji kolejne zamieszenie obok projektu - Tetsuya Nomura nie jest juz jego dyrektorem, teraz za sterami stanal Hajime Tabata Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Te samochody:D Bedzie Final Fantasy GTA. O oprawe nie ma sie co na pewno bac bo to square ale zeby nie przekombinowali tej gry i wlasnie tak jak piszesz nie zrobili dmc z tego bo to w sumie juz nie bedzie final jak dla mnie tylko kingdom hearts w wydaniu dla doroslych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 ten nowy szef projektu wczesniej odpowiadal za type-0 na psp wiec pewnie system walki to bedzie taka wariacja kingom hearts z tym z type-0 czy z crisis core, ja jestem fanem standardowych systemow walki w jrpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Ja tez, kingdom hearts mi zupelnie nie podszedl. W sumie najbardziej by pasowala wariacja z Finala XII fajnie sie to sprawdzalo z otwartym swiatem chociaz wiele osob hejtowalo te czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 w FFXII gralem w pauzowaniem na wydawanie polecen wiec tez poniekad wiernie starym systemom Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Type-0 dobra gra, biore na premiere, tak samo versusa. Edytowane 18 września 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 fajnie, ze najprawdopodobniej bedzie otwarty swiat, troche mi te duze potwory kojarza sie z xenoblade Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 A mi się bardzo podoba. Nie jestem fanem jRPGów, żadnego FF nie zaliczyłem choć parę rozgrzebanych wciąż mi zalega, a tutaj proszę, fajny action slasher się zapowiada z jakimś prostym systemem walki. Oficjalnie zaczynam się jarać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Uwielbiam jak SE robi postacie kobiet w swoich grach i jak łatwo się nimi zauroczyć http://youtu.be/fnDxg2afpCE?t=1m44s Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi