Skocz do zawartości

Final Fantasy XV

Featured Replies

Opublikowano

Zamiast potion'a będzie cola, a ether'u hamburger. Jeśli cenega wyda to może w dlc pojawi się schaboszczak  :woot:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 449,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nic nie tracisz. Próbowałem ni no kuni, final xii-2, persone 4 golden, najwięcej wytrzymałem w personie bo jakieś 4 godziny. Niegrywalny gatunek, w 90% przypadków przez jałowy gameplay, a w 100% gier

• @Zetta Skłamałbym jakbym powiedział że nie żyłem tematem Fabula Nova Crystallis od jego momentu zapowiedzi (koncept mi się bardzo podobał i działał na wyobraźnie a wtedy jeszcze Square nie dawało tak

• Nie, to po prostu czekanie dosłownie 10 lat na jeden tytuł (drugi to Shenmue 3) i nie opieranie się na szmatławcu jakim jest Extreme czy PPE gdzie wszystkie newsy zżynają z Polygona, IGN'a czy Gamespo

Opublikowano

No a czego się spodziewaliście po takim adhd "gameplayu" jaki widać na fragmentach od E3 2013 ? Dookoła rozpier/dol, wszystko wybucha, lata, bohater ma granat w (pipi)e, co chwila lata po ścianach i suficie. Serio ktoś myślał, że to będzie wszystko manualnie kontrolowane ? Final Fantasy nie żyje i mam cichą, aczkolwiek nierealną nadzieję, że wyniki sprzedaży piętnastki wpędzą kretynów z SE w poważne tarapaty. 

Opublikowano

Nie grałeś? Nie oceniaj. Ja im daje ostatnia szanse.

Opublikowano

Nie grałeś? Nie oceniaj. Ja im daje ostatnia szanse.

Weź przestań, jest tylko doom. Eksperci po trailerze xD

Opublikowano

Ja też daje szanse, lightning returns podobało mi się.

Opublikowano

Jeśli XV będzie niewypałem, to i tak będziecie dawać kolejna ostatnią szansę dla XVI :yucky: , za dużo kwadratowi mieli tych szans, a przez ostatnie lata absolutnie niczego się nie nauczyli i nadal wypinają się na fanów.

Opublikowano

Jakby ta gra wyszła w tym roku to by była hitem a znając SE to wyjdzie w 2016 roku. Szczególnie, że oni demo zapowiadają na 2015 rok hahaha. 

Opublikowano

Do X wydawali same dobre FF, dopiero XII byla s(pipi)ona. W trzynastki jeszcze nie gralem, wiec tak wiele szans to im nie dawalem.

Opublikowano

Jakby ta gra wyszła w tym roku to by była hitem a znając SE to wyjdzie w 2016 roku. Szczególnie, że oni demo zapowiadają na 2015 rok hahaha.

Jeśli gra wyjdzie w 2015 to zostanie hitem, a jak rok później to szrotem? Ciekawe.

A dema często wychodzą parę dni przed premiera gry, więc gdzie tu beka?

Opublikowano

jakby XII byla taka jaka miala byc poczatkowo i dali ja dokonczyc matsuno to by byl prawdopodobnie najlepszy final ever

Opublikowano

Do X wydawali same dobre FF, dopiero XII byla s(pipi)ona. W trzynastki jeszcze nie gralem, wiec tak wiele szans to im nie dawalem.

Jak XII wg Ciebie była s(pipi)ona to radze nawet nie odpalac XIII

Opublikowano

FF12 i FF13 to crapy.

Opublikowano

grzeszysz jak porownujesz XII z XIII

Opublikowano

FF12 i FF13 to crapy.

FF12 to nie gra wybitna,  nie taka jak wcześniejsze finale, ale nadal bardzo fajna gra. A przy zestawieniu z FFXIII to nawet bym ja nazwał genialna.

Ale nie mozesz powiedziec ze FF12 to crap

Opublikowano

Jeżeli ktoś uważa, że to crap, to chyba może, na tym to przecież polega.

Osobiście nazwałbym tą część sporym rozczarowaniem, jedyny final, którego nie skończyłem.

Opublikowano

FF12 i FF13 to crapy.

FF12 to nie gra wybitna,  nie taka jak wcześniejsze finale, ale nadal bardzo fajna gra. A przy zestawieniu z FFXIII to nawet bym ja nazwał genialna.

Ale nie mozesz powiedziec ze FF12 to crap

Jedyny final z ktorego nie potrafie z miejsca wymienic calej ekipy, ten glowny bohater i ta jakas mloda laska tak nijacy ze nawet po namysle nie wiem jak sie nazywali. Jedynie Balthier i Fran mieli jakies osobowosci. Fabula i system wali tez leza, grajac w to czulem sie jakby to bylo jakies offline mmorpg, zmeczylem w bolach.
Opublikowano

Fakt w 12 fabuła i postacie były zrypane. Sam nawet nie wiem teraz o co tam chodziło.i kto był bohaterem. Tylko że w odróznieniu od ff13 grało sie w to naprawde przyjemnie. Wiec ja nie powiem ze ff12 to crap.

Opublikowano
 Fabula i system wali tez leza, grajac w to czulem sie jakby to bylo jakies offline mmorpg, zmeczylem w bolach.

Dokladnie te same uczucie mialem, jakbym grindowal w mmo jakims samotnie. Przejsc przeszedlem ale to by bylo na tyle, nigdy nie wrocilem i jedyne co z niej pamietam to "Sky Pirate Balthier" - tyle.

Opublikowano

XII; takie 8=. Nie idźmy w skrajności. Najlepiej zapowiadającym się jrpg jest Persona 5 i Xenoblade.

Opublikowano

Jest juz temat o ogóle serii FF moi drodzy.

Opublikowano

Czyli najpierw mowi:

With Final Fantasy 15, I do want to make it more casual

A teraz:

the game as a whole is not casual.

Well fuck logic.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Problemem jest raczej to, co przyznaje sam Tabata:

If our fans are uneasy about the information we have released, then our ways of issuing information may in fact be poor. Even though we didn’t have a lot of time, I wanted to make clear the current situation. In the future, our information releases might be poor, but I think we can receive your approval.

Nie chcę dramatyzować, ale ten wywiad + nowe 2 minuty gameplayu naprawdę zrobiły robotę i nakręciły mnie znowu, bo wywiad tuż po TGS naprawdę wypadł tragicznie i nakreślał słaby widok na walkę w FF15, a tutaj pokazano nam Vergil DLC do Fajnal Fantasy :D

Edytowane przez Qjon