Fanek 668 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Downgorad? a to wyglądało lepiej? Dla mnie nadal prezentuje sie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Gdzie ten downgrade? Poprosiłbym o zaznaczenie czerwonym kółeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Żaden downgorad, po prostu gra wciąż ma chuyowe IQ. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Najwyższy czas aby pochwaliła się datą premiery. Plotki mówiąc o czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Niech już dopieszczą na maxa i wyślą na półki w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Na powiekszeniach rzeczywiscie widac zabki, ale szczerze mowiac srednio mnie to interesuje. Nigdy nie jaralem sie jakos specjalnie grafika. Bardzo licze na tego Finala. Z tego co widzialem swiat jest ciekawy i podoba mi sie glowny motyw przewodni czyli podrozowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2016 Żaden downgorad, po prostu gra wciąż ma chuyowe IQ. Ta trawa czy tam pole na pierwszym screenie - FUJ.. w demie lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Żaden downgorad, po prostu gra wciąż ma chuyowe IQ. Ta trawa czy tam pole na pierwszym screenie - FUJ.. w demie lepiej to wygląda. AHA to teraz w rpg bardziej liczy się trawa 1080p/60 fps niż fabuła? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Zawsze w tematach o eRPeGach jak ktos wypomni grafike to jest bluzgany. Dlaczego? Chyba gosciu ma prawo oczekiwac fajnej grafiki od gry, ktora jest robiona od bog wie ilu lat. Poza tym ciezko po screenach oceniac fabule. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 Stronę wcześniej fabuła, postaci też już były zjeżdżane, więc pozostało chyba tylko jarać się grafiką? Ups. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 (edytowane) Niedługo model auta będzie nie ten, bo nie niemiecki :blum1: Edytowane 28 stycznia 2016 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 Fabułę już znają LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 framerate >>>> grafika, kiedy niektórzy w końcu ogarną że to pierwsze jest ważniejsze, na konsolach obydwu tych rzeczy naraz nie dostaną? niech już będzie downgorad byleby animacja trzymała solidny poziom myślę że spokojnie można wrócić do hejtowania wyglądu głównych bohaterów Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) Wlasnie zakonczylem ogladac oficjalny FF15 live z Taiwanu i jako fana ktory ukonczyl wszystkie czesci FF'ka to totalnie mnie wkoorwili. Pomijajac fakt ze nic nowego nie powiedzieli i pokazali oprocz jednego filmiku z infiltracji bazy. To owy filmik byl tak ubogi w detale ze po ograniu takiego W3 idzie sie rozesmiac. Jedyne co mnie nadal przy FF trzyma i puscic nie chce to Tetsuyi Nomury postaci design. Jakby go zabraklo to do zaorania. Nudny filmik zakonczyl sie dosc ladnie przez skaczaca jump komenda? blondynke w zbroi Dragoona? Mowili przy tym niezdrowo sie podniecajac ze ta panna to top secret aczkolwiek ow blondynka bardzo przypomina blondynke z pierwszych materialow i mam nadzieje ze wraz z Cindy bedzie mozna ja przylaczyc do druzyny tym samym rozbijajac ten gey band Edytowane 31 stycznia 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 W3 zamkniete lokacje tez ma bekowe, widze, ze duzo nowego dodali do systemu walki Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 (edytowane) Prześwietnie to wygląda, zrezygnowali z hit-stopów i walka jest ultra płynna, zresztą animacje w tym małym urywku to absolutnie czołówka branży. Co do marcowego eventu - jest już znana data: 30 marca, Los Angeles, 19:00 (PST). Wydarzenie będzie livestreamowane naturalnie.Ciekawe czy potwierdzą się plotki o końcu lata, imo premiera we wrześniu byłaby w sam raz.Co do Taipei - cóż nie można było się niczego innego spodziewać, tym bardziej, że ATR chwilę po jest, a grze będzie poświęcone ww. wydarzenie. Edytowane 31 stycznia 2016 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 W3 zamkniete lokacje tez ma bekowe, widze, ze duzo nowego dodali do systemu walki Wygląda super, będzie grane. Muzyka niszczy jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 animacja i efekty swietlne super, choc patrzac na te kilkudniowe screeny mam wrazenie ze ten gameplay leci z pc, a nie z konsoli (zwlaszcza chodzi o cienie) ATR tez juz dzisiaj byl Fire spreading when you cast it on grasslands If fire spreads enough, it'll burn wood objects like the shack nearby Fire will get extinguished quickly when it's raining Your party members and yourself will get burned if you get close to the fire Blizzard will freeze bodies of water so you can walk over them, slow down enemies or freeze them completely Thunder can spread through rain and bodies of water When you parry with a shield, Prompto climbs on the recoiling shield and starts shooting at foes while standing on it When Gladio uses his Hurricane technique, you can see Prompto duck when the blade is close to him Noctis destroys the leg of the Magitek armor and oil gushes out which you can use to your advantage and cause an explosion with Fire Noctis starts rolling on the floor in an attempt to free himself from a crocodile monster's bite Mesmerizes will start running alongside you when you're on Chocobos (chocobo ride and fishing footage) Noctis is holding the teeth of a monster that's on top of him and fighting it off (an UX screenshot I once saw posted here) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Właśnie kończę oglądać ATR - byle do marca. Nie spodziewałem się, że aż z taką pompą zrobią to wydarzenie. Stawiałem na Japonię i sporą konferencję - a tu Los Angeles, wynajęte kino/audytorium na 6300 ludzi, goście z Kinda Funny jako prowadzący i stream w prime timie.Z drugiej strony dobrze, że szefostwo S-E wie, że czas na pół środki się kończy - cała gra to gigantyczne przedsięwzięcie, 9 ekip z outsourcingu (plus dla firmy, że tak przejrzyście stawia sprawę, na zachodzie o outsourcingu cisza, mimo, że każdy to stosuje), 300 osób w ekipie i 3-4 lata pracy na pełnych obrotach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 ja tam sie jaram, day one zdecydowanie, bedzie to inna gra niz finale zlotej ery ale nie znaczy to ze im ona nie wyjdzie, ehhh gdyby tylko nie ta gejowa ekipa i po bozemu dali by ja mieszana Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 ja tam sie jaram, day one zdecydowanie, bedzie to inna gra niz finale zlotej ery ale nie znaczy to ze im ona nie wyjdzie, ehhh gdyby tylko nie ta gejowa ekipa i po bozemu dali by ja mieszana Może lepszych członków drużyny zostawiają jako DLC XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Jezu, a jak FFX-2 miało same laski, to już spoko było? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 nie bylo spoko, FFX-2 to spier.dolina przeciez z nawet niezlym systemem walki, j-pop i wygibasy panien tez przeciez byly glownie hejtowane w tej czesci dopijaj lepiej kakalko bo zas stulejarzowy tryb obroncy ci sie wlacza Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Jak mieli pomysł na road trip z brosami to niech się go trzymają, a nie mają na chama wciskać baby w fabułę bo hurr durr burza w necie. To tak jakby dodać laskę do serialu Entourage. No nie, po prostu nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 31 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2016 Wydaje się, że Fajnal wraca tam gdzie jego miejsce, na sam szczyt. Nowy kawałek i kolejny raz wpada od razu w ucho, animacja w tej grze to ścisła czołówka, podoba mi się wszystko, a design postaci jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi