Hendrix 2 731 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 (edytowane) Grywalne dla wszystkich - pewnie po konfie lub w trakcie.edit:Oczywiście ze store'a Edytowane 30 marca 2016 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Gamespot pieknie zaoral twoje plany Hendrix Dobre info z tym demkiem, chetnie sprawdze i porownam bezposrednio z pierwszym demem ktore znam na pamiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 tylko plejstejszon czy xboss też dostanie demo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 @BansaiHehe, w sumie nie czekałem na samą datę, bo to sucha wiadomość - chcę gameplay i przy dobrych wiatrach występ Shimomury z orkiestrą,@kovalPewnie na obydwu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 nice, data fajna premiery i jutro demko Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Za ile godzin ten Uncovered? Zazdroszczę wam, już jutro demko Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 o 4.00 czasu polskiego a tu to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 o 4.00 czasu polskiego a tu to ta gra nie może się nie udać Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Ale na pewno demko nie jest tylko dla jap? Do tego FF podchodze bardzo sceptycznie po słabej trzynastce i z przyjemnością sprawdziłbym chociaż system walki (ten w XIII mnie mocno nudził). Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 W koncu nadszedl czas ze bede musial kupic ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Show over oficjalna data premiery 30 wrzesien. Spadlem z sofy jak Hironobu Sakaguchi ojciec FF przemawial i szukalem szczeki przy gameplay'u. Juz w polowie streamingu moja reakcja byla taka przy utworze Stand By Me 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Mają rozmach sqrwisyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 S-E, ten tego - rozumiem już rozbicie FFVIIR, całe przedsięwzięcie związane z FF XV musi kosztować mnóstwo kasy, gawd damn - ogromny projekt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Ja do teraz jestem w szoku rozmachem tego calego show maja mnie calego. Juz dzis wieczorem mozna zasysac darmowe demko i skladac preordery na steelbooka lub na super limitke tylko 30 000 egzemplarzy na oficjalnym sklepie SE. Polecam obejrzec powtorke bo jest co ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Pięknie, 30.09 ogólnoświatowa premiera, dziś demo, chyba ze coś sie w tej kwestii zmieniło. SE zaskoczyło na duży plus, a jeszcze niedawno Ficus płakał, ze ta gra w tym roku na pewno nie wyjdzie. Niestety, ale siedze w pracy i nie mogą sprawdzić tego nowego gameplaya, ale z tego co czytam, to jest bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Nie mogę się doczekać, aż pojawią się materiały HQ, bo trailery prasa na pewno dostała. Pozamiatali. Staram się nie spoilować, w razie gdyby ktoś chciał obejrzeć powtórkę. Jakość CGI w Glaive - VS Studio przeszło samych siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Demo już do pobrania a tu trzeba w robocie do 17stej siedzieć. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 To wygląda naprawdę fajnie do tego premiera we wrześniu. Jestem ciekawy jakie będą pierwsze recenzje i opinie. Trochę złapałem hajp, dobrze by było jakby gra była tak dobra na jaką wygląda. Może SE rzeczywiście wraca do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) ja mam cały czas demko z tamtego roku nie ruszone. Jakoś po XIII moja wiara w Square zniknęła . Poczekam na pełną wersje poczytam recenzje i wtedy może kupię. Lubię jRPG ale FF XIII i XIII-2 to pomyłki . BTW : Zetta taki hajp bo w sumie sam wyglądasz jak ci metroseksualni chłopcy. Ja nie mogę na ten design. Mogę go zdzierżyć w anime style tales of ale daliby troszkę mniej pedalskie postacie w FF. @up FF XIII też wyglądało przed premierą za(pipi)iście. I hajp był i grafa wow a wyszło jak wyszło Edytowane 31 marca 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Dla mnie XIII i XIII-2 były całkiem ok, szczególnie XIII-2. Po ograniu dema XV wiem, że będzie preorder jak nic . A te filmiki tylko mnie utwierdzają w przekonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 (edytowane) ja mam cały czas demko z tamtego roku nie ruszone. Jakoś po XIII moja wiara w Square zniknęła . Poczekam na pełną wersje poczytam recenzje i wtedy może kupię. Lubię jRPG ale FF XIII i XIII-2 to pomyłki . BTW : Zetta taki hajp bo w sumie sam wyglądasz jak ci metroseksualni chłopcy. Ja nie mogę na ten design. Mogę go zdzierżyć w anime style tales of ale daliby troszkę mniej pedalskie postacie w FF. @up FF XIII też wyglądało przed premierą za(pipi)iście. I hajp był i grafa wow a wyszło jak wyszło Akurat mnie hajp na XIII ominął, ale zgadzam się, że trzeba poczekać. Dlatego napisałem, że zobaczymy pierwsze recenzje itd. Najbardziej mnie nahajpował moment jak samochód zmienia się w statek! Jak dadzą możliwość polatania sobie po mapce to biorę na premierę, ale pewnie niestety będzie tylko jakaś szybka podróż i to wszystko. Edytowane 31 marca 2016 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 jezusienku ale kosa stand by me Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 389 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 Im więcej takich klasycznych kawałków tym lepiej! W MGSV dali dużo fajnych starych piosenek i grało się przy nich ekstra. Już samo radio FF to genialny pomysł, a jakby jeszcze wrzucili stare kawałki to by było dopiero cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 FFXIII - 2 razy podchodziłem do tej gry i no nie mogłem przejść na takie klasyczne fajnale i po 2 razy kończyłem . Największe zarzuty to bezpłciowe postacie . Snow , hope i jeszcze kilka strasznie w(pipi)iające. W RPG postać musi mieć jakąś osobowość a w postaciach w ff było tyle osobowości co w moim taborecie kuchennym. No i ten nudny system walki. Boże full auto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 31 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2016 kule bele wymiata to co pokazali, jest rozmach, popoludniu obadam demko czy mieso czyli system walki jest znosny i powoli trzeba bedzie odliczac dni do koncowki wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi