Opublikowano 30 marca 20169 l Grywalne dla wszystkich - pewnie po konfie lub w trakcie.edit:Oczywiście ze store'a Edytowane 30 marca 20169 l przez Hendrix
Opublikowano 30 marca 20169 l Gamespot pieknie zaoral twoje plany Hendrix Dobre info z tym demkiem, chetnie sprawdze i porownam bezposrednio z pierwszym demem ktore znam na pamiec.
Opublikowano 30 marca 20169 l @BansaiHehe, w sumie nie czekałem na samą datę, bo to sucha wiadomość - chcę gameplay i przy dobrych wiatrach występ Shimomury z orkiestrą,@kovalPewnie na obydwu.
Opublikowano 30 marca 20169 l Ale na pewno demko nie jest tylko dla jap? Do tego FF podchodze bardzo sceptycznie po słabej trzynastce i z przyjemnością sprawdziłbym chociaż system walki (ten w XIII mnie mocno nudził).
Opublikowano 31 marca 20169 l Show over oficjalna data premiery 30 wrzesien. Spadlem z sofy jak Hironobu Sakaguchi ojciec FF przemawial i szukalem szczeki przy gameplay'u. Juz w polowie streamingu moja reakcja byla taka przy utworze Stand By Me
Opublikowano 31 marca 20169 l S-E, ten tego - rozumiem już rozbicie FFVIIR, całe przedsięwzięcie związane z FF XV musi kosztować mnóstwo kasy, gawd damn - ogromny projekt.
Opublikowano 31 marca 20169 l Ja do teraz jestem w szoku rozmachem tego calego show maja mnie calego. Juz dzis wieczorem mozna zasysac darmowe demko i skladac preordery na steelbooka lub na super limitke tylko 30 000 egzemplarzy na oficjalnym sklepie SE. Polecam obejrzec powtorke bo jest co ogladac.
Opublikowano 31 marca 20169 l Pięknie, 30.09 ogólnoświatowa premiera, dziś demo, chyba ze coś sie w tej kwestii zmieniło. SE zaskoczyło na duży plus, a jeszcze niedawno Ficus płakał, ze ta gra w tym roku na pewno nie wyjdzie. Niestety, ale siedze w pracy i nie mogą sprawdzić tego nowego gameplaya, ale z tego co czytam, to jest bardzo dobrze.
Opublikowano 31 marca 20169 l Nie mogę się doczekać, aż pojawią się materiały HQ, bo trailery prasa na pewno dostała. Pozamiatali. Staram się nie spoilować, w razie gdyby ktoś chciał obejrzeć powtórkę. Jakość CGI w Glaive - VS Studio przeszło samych siebie.
Opublikowano 31 marca 20169 l To wygląda naprawdę fajnie do tego premiera we wrześniu. Jestem ciekawy jakie będą pierwsze recenzje i opinie. Trochę złapałem hajp, dobrze by było jakby gra była tak dobra na jaką wygląda. Może SE rzeczywiście wraca do formy.
Opublikowano 31 marca 20169 l ja mam cały czas demko z tamtego roku nie ruszone. Jakoś po XIII moja wiara w Square zniknęła . Poczekam na pełną wersje poczytam recenzje i wtedy może kupię. Lubię jRPG ale FF XIII i XIII-2 to pomyłki . BTW : Zetta taki hajp bo w sumie sam wyglądasz jak ci metroseksualni chłopcy. Ja nie mogę na ten design. Mogę go zdzierżyć w anime style tales of ale daliby troszkę mniej pedalskie postacie w FF. @up FF XIII też wyglądało przed premierą za(pipi)iście. I hajp był i grafa wow a wyszło jak wyszło Edytowane 31 marca 20169 l przez blantman
Opublikowano 31 marca 20169 l Dla mnie XIII i XIII-2 były całkiem ok, szczególnie XIII-2. Po ograniu dema XV wiem, że będzie preorder jak nic . A te filmiki tylko mnie utwierdzają w przekonaniu.
Opublikowano 31 marca 20169 l ja mam cały czas demko z tamtego roku nie ruszone. Jakoś po XIII moja wiara w Square zniknęła . Poczekam na pełną wersje poczytam recenzje i wtedy może kupię. Lubię jRPG ale FF XIII i XIII-2 to pomyłki . BTW : Zetta taki hajp bo w sumie sam wyglądasz jak ci metroseksualni chłopcy. Ja nie mogę na ten design. Mogę go zdzierżyć w anime style tales of ale daliby troszkę mniej pedalskie postacie w FF. @up FF XIII też wyglądało przed premierą za(pipi)iście. I hajp był i grafa wow a wyszło jak wyszło Akurat mnie hajp na XIII ominął, ale zgadzam się, że trzeba poczekać. Dlatego napisałem, że zobaczymy pierwsze recenzje itd. Najbardziej mnie nahajpował moment jak samochód zmienia się w statek! Jak dadzą możliwość polatania sobie po mapce to biorę na premierę, ale pewnie niestety będzie tylko jakaś szybka podróż i to wszystko. Edytowane 31 marca 20169 l przez agst
Opublikowano 31 marca 20169 l Im więcej takich klasycznych kawałków tym lepiej! W MGSV dali dużo fajnych starych piosenek i grało się przy nich ekstra. Już samo radio FF to genialny pomysł, a jakby jeszcze wrzucili stare kawałki to by było dopiero cudnie.
Opublikowano 31 marca 20169 l FFXIII - 2 razy podchodziłem do tej gry i no nie mogłem przejść na takie klasyczne fajnale i po 2 razy kończyłem . Największe zarzuty to bezpłciowe postacie . Snow , hope i jeszcze kilka strasznie w(pipi)iające. W RPG postać musi mieć jakąś osobowość a w postaciach w ff było tyle osobowości co w moim taborecie kuchennym. No i ten nudny system walki. Boże full auto.
Opublikowano 31 marca 20169 l kule bele wymiata to co pokazali, jest rozmach, popoludniu obadam demko czy mieso czyli system walki jest znosny i powoli trzeba bedzie odliczac dni do koncowki wrzesnia