Opublikowano 8 września 20168 l Ale Square slynie z tego ze dobrze optymalizuja swoje gierki. Obsuwy terminow to jedno a optymalizacja to drugie dlatego FF15ka ma obsuwe.
Opublikowano 8 września 20168 l Wrazenia z Paxa sa pozytywne i ludzie mowia ze dobrze, plynnie dziala.
Opublikowano 8 września 20168 l To pozostaje się tylko cieszyć ze poradzili sobie z płynnością, tylko czy nie za szybko? Skoro teraz płynnie działa to mogli to wydać spokojnie w tym miechu.
Opublikowano 8 września 20168 l No nie wiem, ogladalem gameplaye z paxa i idealnie to na pewno nie chodzi
Opublikowano 8 września 20168 l Nie wiem czy się tam coś nie powtarza. Okej, część jest zdublowana. Edytowane 8 września 20168 l przez Masorz
Opublikowano 8 września 20168 l Spokojnie, zaraz ktoś wrzuci jeden gorzej wyglądający screen i znowu zaczną przepowiadać gó.wno stulecia.
Opublikowano 8 września 20168 l Widać że leci albo na pc albo na ps4 neo, wspolczuje tym co beda grac na ps4 a jeszcze bardziej tym z xbone.
Opublikowano 8 września 20168 l To może udowodnij ze to z PC lub neo lub jak to się ustroistwo nazywa.
Opublikowano 13 września 20168 l https://forum.finalfantasyxv.com/dis...tgs-trailer/p7 "Gameblog saw the PS4P version behind closed door at the TGS , the guy on the video is talking like he saw the best thing ever . For his the IQ is perfect and the draw distance is on another lvl , the PS4P pro version exploits the full potential of Luminous Engine . He also says it is the best PS4P upgrade he has seen (maybe the only one truly worthwhile according to him ) .
Opublikowano 13 września 20168 l Śmieszne,że konsole powoli zmieniają się w PCty,tylko zamiast wymiany samych podzespołów teraz co 2 lata konsole z nowymi bebechami będą wychodziły Edytowane 13 września 20168 l przez Ader
Opublikowano 13 września 20168 l Dobrze ze przesuneli premiere, bedzie mozna sobie ograc na nadkonsoli pro.
Opublikowano 13 września 20168 l Ten tytuł może właśnie najbardziej zyskać w wersji na "pro" i różnicę zapewne będą widoczne gołym okiem.
Opublikowano 13 września 20168 l bylo do przewidzenia, pomiedzy pokazami buildu z pc, a konsol byla przepasc wiec od roku bylo wiadomo, ze gierka rozwinie skrzydla dopiero na pro,pytanie teraz co z edycja na ps4/xone, ogarna do zjadliwego poziomu czy jednak jedyna sluszna opcja by oczy nie krwawily bedzie pro
Opublikowano 13 września 20168 l bylo do przewidzenia, pomiedzy pokazami buildu z pc, a konsol byla przepasc wiec od roku bylo wiadomo, ze gierka rozwinie skrzydla dopiero na pro,pytanie teraz co z edycja na ps4/xone, ogarna do zjadliwego poziomu czy jednak jedyna sluszna opcja by oczy nie krwawily bedzie pro Z tego co widać było w demku, to niestety ale gra lubi chrupnąć. Pop up obiektów na ekranie był również spory. Na stałe 30 fpsów bym nie liczył niestety... Edytowane 13 września 20168 l przez Starh
Opublikowano 13 września 20168 l Niezla zenada. Tyle lat to drobia, a tu jeszcze sie okazuje,ze musza sie ratowac mniej niedo(pipi)ana wersja konsoli by gierka jako tako chodzila. SE totalni nieudacznicy.
Opublikowano 14 września 20168 l Wiedziałem, że zacznie się wymuszanie kupna PS4 Prostak. Niech mnie w pupę całują, chyba wracam do backloga z ps3.
Opublikowano 14 września 20168 l Pre-order now, PS4 ~20fps 900p edition or PS4 Pro ~30fps 1080p edition.
Opublikowano 14 września 20168 l Przynajmniej Masamune nie będzie narzekał że włosy postaci mają za mało cieni na tym Pro
Opublikowano 14 września 20168 l Pewnie Ci, co mi wmawiali, że w grze jeździ się samochodem i w ruchu nie widać tych marnych tekstur i braku detali w mieście. To tak odnośnie dyskusji dotyczącej screenów na których gra wyglądała jak kaszalot.
Opublikowano 15 września 20168 l Chciałbym się jarać ale ta gra zupełnie mnie nie rusza. Jak zbierze dobre opinie to może kupię sobie w promo.