Skocz do zawartości

Final Fantasy XV

Featured Replies

Opublikowano

Ale Square slynie z tego ze dobrze optymalizuja swoje gierki. Obsuwy terminow to jedno a optymalizacja to drugie dlatego FF15ka ma obsuwe.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 449,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nic nie tracisz. Próbowałem ni no kuni, final xii-2, persone 4 golden, najwięcej wytrzymałem w personie bo jakieś 4 godziny. Niegrywalny gatunek, w 90% przypadków przez jałowy gameplay, a w 100% gier

• @Zetta Skłamałbym jakbym powiedział że nie żyłem tematem Fabula Nova Crystallis od jego momentu zapowiedzi (koncept mi się bardzo podobał i działał na wyobraźnie a wtedy jeszcze Square nie dawało tak

• Nie, to po prostu czekanie dosłownie 10 lat na jeden tytuł (drugi to Shenmue 3) i nie opieranie się na szmatławcu jakim jest Extreme czy PPE gdzie wszystkie newsy zżynają z Polygona, IGN'a czy Gamespo

Opublikowano

To pozostaje się tylko cieszyć ze poradzili sobie z płynnością, tylko czy nie za szybko? Skoro teraz płynnie działa to mogli to wydać spokojnie w tym miechu.

Opublikowano

No nie wiem, ogladalem gameplaye z paxa i idealnie to na pewno nie chodzi

Opublikowano

Nie wiem czy się tam coś nie powtarza.

Okej, część jest zdublowana.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Spokojnie, zaraz ktoś wrzuci jeden gorzej wyglądający screen i znowu zaczną przepowiadać gó.wno stulecia.

Opublikowano

Widać że leci albo na pc albo na ps4 neo, wspolczuje tym co beda grac na ps4 a jeszcze bardziej tym z xbone.

Opublikowano

To może udowodnij ze to z PC lub neo lub jak to się ustroistwo nazywa.

Opublikowano

https://forum.finalfantasyxv.com/dis...tgs-trailer/p7

"Gameblog saw the PS4P version behind closed door at the TGS , the guy on the video is talking like he saw the best thing ever .

For his the IQ is perfect and the draw distance is on another lvl , the PS4P pro version exploits the full potential of Luminous Engine .

He also says it is the best PS4P upgrade he has seen (maybe the only one truly worthwhile according to him ) .

Opublikowano

Śmieszne,że konsole powoli zmieniają się w PCty,tylko zamiast wymiany samych podzespołów teraz co 2 lata konsole z nowymi bebechami będą wychodziły :D

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Dobrze ze przesuneli premiere, bedzie mozna sobie ograc na nadkonsoli pro.

Opublikowano

Ten tytuł może właśnie najbardziej zyskać w wersji na "pro" i różnicę zapewne będą widoczne gołym okiem.

Opublikowano

bylo do przewidzenia, pomiedzy pokazami buildu z pc, a konsol byla przepasc wiec od roku bylo wiadomo, ze gierka rozwinie skrzydla dopiero na pro,pytanie teraz co z edycja na ps4/xone, ogarna do zjadliwego poziomu czy jednak jedyna sluszna opcja by oczy nie krwawily bedzie pro

Opublikowano

bylo do przewidzenia, pomiedzy pokazami buildu z pc, a konsol byla przepasc wiec od roku bylo wiadomo, ze gierka rozwinie skrzydla dopiero na pro,pytanie teraz co z edycja na ps4/xone, ogarna do zjadliwego poziomu czy jednak jedyna sluszna opcja by oczy nie krwawily bedzie pro

Z tego co widać było w demku, to niestety ale gra lubi chrupnąć. Pop up obiektów na ekranie był również spory.

Na stałe 30 fpsów bym nie liczył niestety...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Niezla zenada. Tyle lat to drobia, a tu jeszcze sie okazuje,ze musza sie ratowac mniej niedo(pipi)ana wersja konsoli by gierka jako tako chodzila. SE totalni nieudacznicy.

Opublikowano

Wiedziałem, że zacznie się wymuszanie kupna PS4 Prostak.

Niech mnie w pupę całują, chyba wracam do backloga z ps3.

Opublikowano

Pre-order now, PS4 ~20fps 900p edition or PS4 Pro ~30fps 1080p edition. :banderas:

Opublikowano

Przynajmniej Masamune nie będzie narzekał że włosy postaci mają za mało cieni na tym Pro :D

Opublikowano

Tak, już wszyscy na pewno polecą specjalnie pro kupować dla gry  :morning1:

Opublikowano

Pewnie Ci, co mi wmawiali, że w grze jeździ się samochodem i w ruchu nie widać tych marnych tekstur i braku detali w mieście. To tak odnośnie dyskusji dotyczącej screenów na których gra wyglądała jak kaszalot. 

Opublikowano

Chciałbym się jarać ale ta gra zupełnie mnie nie rusza. Jak zbierze dobre opinie to może kupię sobie w promo.