Opublikowano 27 listopada 20168 l Ale fabuła w xiii była. Pamiętam jak dziś początek gry i film... 5 sekund chodzenia i znowu film. Tak w kółko chyba najwięcej przerywnikow filmowych na metr kwadratowy zaraz za mgs 4.
Opublikowano 27 listopada 20168 l co mi po guwnianej fabule? Chyba juz lepiej, zeby jej nie bylo, niz zeby byla jak w XIII
Opublikowano 27 listopada 20168 l jak gra ma dobry gameplay, to obojetne czy będzie to rpg, czy platformer. nadal będzie dobrą grą. z tym że FF15 to chyba nie jest gameplay z nawyższej półki dla osoby wychowanych na grach z lat 90'-00' Edytowane 27 listopada 20168 l przez nobody
Opublikowano 27 listopada 20168 l Po tym co bansai napisał sam przestaję wierzyć w dobrą fabułę w tej grze... Ch.uj, dobrze, że przynajmniej reszta mi siadła.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Bzduras ty jestes dalej w grze, bansai robi dalej hunty w trzecim chapterze, po prostu wspiera sie tez pewnie gafem
Opublikowano 27 listopada 20168 l Tak? Bo napisał o dwóch dużych miastach do zwiedzania - zakładam, że chodziło o Lestallum i Altissie, do której właśnie dotarłem , więc myślałem, że pognał dalej. Na razie był jeden prawdziwie mocny moment w grze, za chwilę z tego co wnioskuję o dialogach pojawi się drugi, ale... Na chwilę obecną Kingsglaive ma lepszą historię niż gra.
Opublikowano 28 listopada 20168 l to co napisales w spoilerze to juz tu bansai pisal zanim gre kupil serio jeszcze siedzi w 3 chapterze, ja wlasnie skonczylem przed chwila piaty czwarty chapter i starcie rox ale o ile same starcie jest epic to cala narracja doprowadzenia do niego i to co sie dzieje po to juz standardowy kryminal dla devow btw. jak z framerate tam gdzie dotarles? bo ludzie plakali w necie, ze umiera dalej nie umiem wyjsc z wrazenia jak malo zrobili przez ten czas, ta gra serio sprawia wrazenie ze ja na szybko robili w 2 lata - wielkosc swiata podobna do bialego sadu, a jak jeszcze potwierdza sie plotki, ze od polowy gry mamy rynne to juz calkiem jaja jedyne co im trzeba oddac ze jak dotychczas to ogarneli gierke technicznie i jest jako tako bez bugow co jakims tam osiagnieciem jest majac na uwadze jak dynamiczny jest ten system walki Edytowane 28 listopada 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 28 listopada 20168 l Co do frejmrejtu to jest lekko gorzej, ale bez spiny, nadal nie jest to poziom Platinum. I tu była pierwsza naprawdę, naprawdę ROZPIE.RDALAJACA akcja, przez chwilę miałem nawet ciary na plecach, no kur.wa, czemu ta gra dopiero teraz mi takie rzeczy pokazuje Od teraz zlewam sidequesty i jadę z historią, resztę zostawiam na post-game, może jakiś hunt od czasu do czasu żeby uzupełnić szmal Lol, nowy patch przed chwilą się pojawił - jeszcze premiery nie było, a tu już drugi do kolekcji Edytowane 28 listopada 20168 l przez Bzduras
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ja juz troche podgonilem ze story i ta fabula poki co nie jest najlepsza, sa epickie momenty, no ale nie mylmy tego z fabula, wprowadzane sa na odwal sie, a wydarzenia po nich tez amatorka. W jednej chwili gra chyba nie ogarnela ze to juz cutscenka i po super walce jeszcze muza mocno nawalala jak jeden typ sobie spokojnie o czyms gadal.
Opublikowano 28 listopada 20168 l jest nowy patch, juz drugi przed premiera i uwaga znowu ponad 7gb czyli juz 14gb trzeba bylo dociagnac z neta, a przekladali premiere w trosce o offlinowcow xDDDD trzymamy kciuki by byl to patch z fabula bzduras daj w spoiler, ktory to chapter taki epic
Opublikowano 28 listopada 20168 l Patch 1.02, 8gb [kwik]-various bug fixes-depeer game mechanics-new cutscenes-cutscene adjustments Moze oprocz samych scenek dodali jakas rezyserie dobra do tych wczesniejszych xd niezly cyrk, ciekaw jestem co bym inaczej teraz widzial w scenkach grajac od nowa.
Opublikowano 28 listopada 20168 l @Bansai czekaj to oni teraz w patchach filmiki z fabula dodaja? XD @Ficus widze ze zart rozkreciles fabula bedzie pewnie w kolejnym patchu do tego sama fabula gorsza od systemu walki XDDDD Aczkolwiek nadal wierze, dzis wlasnie mi chinczyki wyslaly z japonskiego squareenix stora jutro oczekiwanie na listonosza. @Tabata "spokojnie gra skonczona my tylko z frametem robimy i dlatego opoznienie bo nie kazdy ma internet w dzisiejszych czasach by patcha zassac" XDDDDDDDD To co on teraz powie tym gracza bez neta i poprzez to bez mozliwosci zassania fabuly do finala? Edytowane 28 listopada 20168 l przez Zetta
Opublikowano 28 listopada 20168 l uwaga - w spoilerze liczba summonow w grze i warunki by je wezwac Titan: Allies are in Danger state Ramuh: Fight goes for far too longLeviathan: Noctis is closer to Death or in Danger stateShiva: Depends on above three circumstancesIfrit or Bahamut are only story related, which is a shame. Edytowane 28 listopada 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 28 listopada 20168 l dobrze, ze nie gram w to na premiereza pol roku jak dodadza w patchach reszte cutscenek i mechanik bedzie jak znalazł :czesc:
Opublikowano 28 listopada 20168 l Grać w gry dla fabuły = Oglądać filmy dla gameplayu / Czytać książki dla grafiki. Ciekawe te patch noty, po 10 latach wydają szkielet gry, teraz będą dodawać. Za 5 lat wydadzą na nowo z wszystkimi patchami i dlc jako FF XV-2 ,,the true Final Fantasy XV experience'' Edytowane 28 listopada 20168 l przez musoil
Opublikowano 28 listopada 20168 l tzn dzisja dostanę grę ale zanim zagram na moim super łączu będę musiał ściągnąć 14 gb ? Ja (pipi)e to dzisiaj nie opisze swoich wrażeń z gry
Opublikowano 28 listopada 20168 l To ładne rzeczy z tymi patchami do cutscenek teraz się ciesze, że nie udało się gry wyrwać przed weekendem
Opublikowano 28 listopada 20168 l Bardzo dobre posunięcie ze strony SE. Bansai po przejściu zaraz będzie mógł rozpocząć zabawę od nowa. xDDD
Opublikowano 28 listopada 20168 l fabuła w paczu tego jeszcze nie grali, walic ta gierke jednak poczekam na TLG
Opublikowano 28 listopada 20168 l Haha, widać, gry multimplatformowe to totalny rak. Jedynie nadzieja to tylko w grach exlusive, tam żadnego partactwa nie ma vide U4, zaraz za rogiem TLG. Qwa, co z tymi devami dziś jest jeśli chodzi o multiplatform. 10 lat yebania, a wychodzi z tego średniak z bugami i patche z filmami, tego jeszcze nie grali. Edytowane 28 listopada 20168 l przez Faka
Opublikowano 28 listopada 20168 l TLG to też japońska szkoła dewelopingu więc wierzę w nią tak samo jak w ffXV
Opublikowano 28 listopada 20168 l Przeciez swietny zabieg ze strony Squere. Panowie teraz sobie przejda bez pacza a pozniej macie new game + z nowymi scenkami No i nie gadajcie ze w grze jest tylko tyle miast co pisal Bansai...