Opublikowano 30 listopada 20168 l Ficuś jak chcesz wyciągać jakieś brudy to choć po południu na impreze i mi to powiedz, ja na ciebie nie chce yebać mimo, że beka była konkretna z twojej akcji z finalem
Opublikowano 30 listopada 20168 l Banzai juz obejrzal zakonczenie i tak kupił gre. Pewnie pomyślał ze w day one patchu beda dodatkowe zakonczenia
Opublikowano 30 listopada 20168 l oczywiscie mialem olac okazje kupna przed premiera za 150zl by stuleje na forum byly szczesliwe xDDD oczywiscie nikt nie pamieta postow gdzie pisalem ze pewnie i tak sie zlamie i wczesniej czy pozniej zagram w tego finala pomimo tego, ze koncepcja tej czesci calkowicie mi sie nie podoba (dalej tak samo uwazam) bansai wczesniej ode mnie po gafie chodzil i czytal jak to sie skonczyl i tez jakos kupil w pelnej cenie fanek solowka popoludniu na gole klaty na party tak? ja mam beke bo o demku gadales na forum, ze zalatuje past genem i nie wiesz czy jestes za stary na finale, a po 2h robienia TEGO SAMEGO w TEJ SAMEJ LOKACJI w fullu nagle uwazasz, ze widoki sa wspaniale, a gierka przywroci ci wiare w gaming
Opublikowano 30 listopada 20168 l Teraz zastanawiam się tylko czy późna podstawówka, czy wczesne gimnazjum bije z tej waszej rozmowy xDDDDD
Opublikowano 30 listopada 20168 l Czyli jednak jest tam trochę finala w finalu? Trzeba będzie szukać jakiejś cebuli jak spadną ceny. najlepsza cebula po premierze na xbox one u blantmana pamiętaj Podoba mi się gra ale wczoraj za bardzo skupiłem się na pobocznych. Dzisiaj mało czasu na granie mam bo żonę zaniedbałem i trzeba z nią spędzić czas (zaczynamy razem oglądać the wire ) . W 2 dni po pracy naklepałem 11h . Gra mi się podoba. Ostatni jrpg który podobał mi się bardziej to xenoblade x bo był chyba jednak bardziej różnorodny i ładniejszy (chodzi o deign a nie o jakość tekstur etc) . No ale jeżeli chodzi o te duże konsole xbox i playstation to ostatni jrpg który mnie tak wciągnął to chyba tales of vesperia a staram się grać we wszystko Edycja: 13 h :O teraz sprawdziłem Edytowane 30 listopada 20168 l przez blantman
Opublikowano 30 listopada 20168 l Czyli jednak jest tam trochę finala w finalu? Trzeba będzie szukać jakiejś cebuli jak spadną ceny. najlepsza cebula po premierze na xbox one u blantmana pamiętaj :rose: The Wire z żoną, to takie romantyczne... (Mojej serial się nie spodobał. ) Edytowane 30 listopada 20168 l przez Hum
Opublikowano 30 listopada 20168 l coś kłamiecie z tym narzekaniem, kumpel kupił dwa dni temu i jest zachwycony, mówi, że piękne, że walka zayebista, że multum subquestów i ciągle coś robi i generalnie najlepszy FF od lat z drugiej strony, ten sam człowiek psioczył na Xeno X, mówiąc, że pierwszy xenoblade na wii był lepszy... komu wierzyć?
Opublikowano 30 listopada 20168 l no fabularnie xeno 1 było lepsze ale gameplayowo to xeno 2 bije jedynkę. Może mu bardziej na fabule zależało. No ale wtedy czemu mu się FFxv podoba
Opublikowano 30 listopada 20168 l No ale z tym że najlepszy FF od lat to ma 100% racji @down: lel Edytowane 30 listopada 20168 l przez Bzduras
Opublikowano 30 listopada 20168 l Blantmanowi wierzę. Jedyny wiarygodny człowiek. (podobne opinie do moich) Jak trochę stanieje to kupię tego FF, ale pewnie dopiero w styczniu, bo na grudzień kupię albo Dishonored 2 albo Last Guardian albo to i to. O kurrr zapomniałem że wstyczniu Yakuza 0. No to kiedyś tam kiedyś kupię. Edytowane 30 listopada 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 30 listopada 20168 l Mam dokładnie te same priorytety Dishonored 2 TLG i Yakuz . I coś obstawiam że to będzie kolejny po LR "fajnal" którego nie kupię . Teraz jest trochę szumu, po głowie chodzi a może by sprawdzić? ale jak na trzeźwo same fakty przeanalizować to będzie jak z U4 u mnie, może kiedyś czyli nigdy
Opublikowano 30 listopada 20168 l Zaczalem ogrywac i... przekonala mnie ta gra poprzez pozytywna energie emanuujaca z tego finala. Samo bieganie w plenerze, luzackie gadki zgranej ekipy, walki wywoluja usmiech na twarzy juz o mojej zonie nie wspomne ktora jak finale uwielbia tak tutaj to juz w ogole przepadla jaka ta gra jest swietna. Gra nie jest do szybkiego grania ale raczej do wyluzowania sie i odgrwania swojej roli w tym pieknie wykreowanym i tetniacym swoim zyciem swiecie. Nastawialem sie negatywnie po ostatnich rewelacjach z patchami i na ogolna beke na szczescie okazalo sie ze bardzo dobrze mi sie gra.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ja powiem , ze narazie nic mnie nie w(pipi)ia tak mocno jak przesadnie wyeksponowane " Jedzenie"I jeszcze to (pipi)one EUREKA !!! WYNALAZŁEM NOWA RECEPTURE.... Kisne A tak to dupy nie urywa, wolno sie rozkręca, ale hunty i łazenie po mapie całkiem fajne w poczatkowych etapach.Mam jeszcze tylko zarzut, ze narazie ten final jest Turbo Łatwy ocenie dokladnie za jakies 20-30 h Edytowane 30 listopada 20168 l przez Welna
Opublikowano 30 listopada 20168 l Czyli jednak jest tam trochę finala w finalu? Trzeba będzie szukać jakiejś cebuli jak spadną ceny. najlepsza cebula po premierze na xbox one u blantmana pamiętaj Chyba się zapisze blantman. Coś czuje że z 2 tygodnie poczekam.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Dzisiaj jeden quest zawiódł mnie na walkę z potworkiem, który chyba przewijał się na trailerach: Liczę na więcej takich walk, bo mimo utrudniającej życie kamery pojedynki właśnie z takimi bydlakami są w tej grze dla mnie najbardziej satysfakcjonujące
Opublikowano 30 listopada 20168 l Znowu zamiast robić fabułę czyszcze mapę to silniejsze ode mnie. Mam już 30k expa chyba wyczyszcze mape z questów i dopiero wtedy fabułę rusze. Jedna rzacz wkurza loadingi niektóre przy fast travel zrobiły się po odkryciu większej części mapy długie. Właśnie piszę posta podczas loadingu;)
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ja wlasnie przegladam temat podczas loadingu Jak macie duzo expa, to nie idzcie do obozu, idzcie do Galdin Quay czy jakos tak i tam za 10k jest sypialnia ktora podwaja doswiadczenie
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ficuś, mówiłem że ten rozdział gniecie kule? Później również jest kilka akcji na zbliżonym poziomie
Opublikowano 30 listopada 20168 l Już o tym mówiłem myślisz że czemu w chapterze 3 miałem 40 lvl Noob, ja w 3cim mialem juz ponad 50
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Porównanie do Ep Duscae: Wciąż uważam, że mimo 900p i słabszego AA, demo Ep Duscae wyglądało na PS4 lepiej niż późniejsze dema ;> Grafika wydaje się być lepszej jakości, tekstury, filtrowanie, szczególnie roślinność. Oświetlenie też chyba bardziej mi się podoba, w finalnej wersji jest zbyt kontrastowo, przez co mniej realistycznie. W ogóle komentarz gościa z DF brzmi dla mnie mocno stronniczo. SE pewnie posmarowało, to teraz wychwala jakie to wszystko lepsze ;> Edytowane 1 grudnia 20168 l przez Masamune