Hendrix 2 731 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Za każdymi drzwiami jest kolejny dungeon, najniższy z nich ma sugerowany poziom 55 Lvl, najwyższy 99 Lvl. Co do sekretnego dungeonu, to niestety natknąłem się na spoiler z nim związany, szkoda bo było by najszczersze zdziwienie Edit:Obecnie jestem pod koniec 5 chapteru, muszę przyznać, że bawię się lepiej niż przypuszczałem. Edytowane 4 grudnia 2016 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Strefę, wszystko można zrobić przed lub po ostatnim bossie, nie ma nic co można by zepsuć/ominąć. Ficuś, znalazłem go, ale... Za cholerę nie wiem jak do niego wejść Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 latajaca regalia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Tak to wiem. Kufa, trzeba przylecieć w nocy No to grupę, zobaczymy czy to faktycznie taki boner jak piszą w internetach Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Mi się chyba zglitchowały bronie u Cid'a, to znaczy mam 4 questy i w każdych jest info, że musi trochę czasu upłynąć robią questy itp. Tylko, że już kilka ładnych godzin gram i oprócz pierwszego poziomu miecza żadnej innej broni nie mogłem upgrejdować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Spałeś gdzieś po drodze? Bo dopiero po wypoczynku rano Cid dzwoni do Ciebie z informacją, że przesyłka wyruszyła w drogę do Paczkomatu Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Jak zrobi to zadzwoni, trochę to trwa, więc odrobina cierpliwości i wszytko bedzie grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Przespij się kilka razy i powinien zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Bzduras - zbadałeś już jakiś cały dungeon co jest za tymi zamknietymi drzwiami? długo jeszcze się ciągnie? Jak coś napisze w spoilerze co tam znalazłeś Edytowane 4 grudnia 2016 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Na razie nie robiłem tego questa, jestem w tym sekretnym co do niego trzeba dofrunąć i z tego co widzę to prędko z niego nie wyjdę. Jakby mi ktoś to włączył bez mówienia co to jest to w życiu bym nie powiedział, że to FF. No i jest pogmatwany jak jasna cholera, jak wyjdę z początkowej lokacji to będzie dobrze Dobra, nie mam siły na takie rzeczy dzisiaj, jutro o normalnej porze dnia do tego podejdę, bo trzeba się skupić mocno. Fanek, zaraz Ci wrzucę w spoiler co znalazłem za drzwiami w pierwszym loszku Tak jak Hendrix pisał, kolejny loszek z własnym bossem i z utrudnieniem w postaci braku mapy Zrobiłem dwa i to bardziej killroomy połączone korytarzami Edytowane 4 grudnia 2016 przez Bzduras 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Czy ktoś jeszcze miał problemy w walce z Malboro? Pokonuje go po 8 razy, te jego Spawny się już nie odradzają a scenka z Ignisem nadal nie wchodzi. Co idzie nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 tez mialem z tym problem, az jakims cudem weszla scenka, sam nie wiem czemu i czy cos innego zrobilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 No i platynka wbita: Zostaly mi tylko high endowe dungeony i koniec post-game'u :x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Z ciekawości napiszcie ile godzin Wam zajęło splatynowanie Finala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 70-80h platyna choc platyna nie oznacza wymasterowania gry, jest sporo rzeczy do zrobienia nie potrzebnych do platyny i trudniejszych niz pucharki, np sa przeciwnicy trudniejsi niz ten za ktorego dostajemy pucharek z huntow, sa hardcorowe dungeony, za ktore nie ma trofika itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Coś pomijalnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 nic, nie ma trofika, ktorego mozna pominac Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) To faktycznie, łatwa platyna do zdobycia jak nic pomijalnego nie ma, na dniach załatwić trzeba będzie jak Tomb Raider przejdę Edytowane 4 grudnia 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 No to skończyłem grę. Calakować nie będę bo za leniwy na to jestem. Chętnie jednak sobie jeszcze troszkę huntów zrobię. Gra super ale fabularnie kiepsko. Troszkę jak mgs V. Tutaj tylko jeszcze bardziej chaotycznie i bez reżysera. Gra na szczęście broni się gameplayem i przygodą. Po raz pierwszy też główne postacie mnie nie wkurzają. Naprawdę fajnie wymyślona 4 przyjaciół. Noctis sam w sobie to najlepszy protagonista od lat mimo że za dużo płacze No ale to norma w jRPG. Grę mogę z czystym sumieniem polecić skoro po 30 h nadal chcę w tym świecie przebywać. 8/10 i znaczek jakości cd action. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 A na poczatku wszyscy narzekali, ze sausage party i ze czemu nie ma zadnej laski. A jednak wielu osobom sie podoba taki team jak widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Wolę taki sausage party niż laski pokroju luny z tego ff czy innych z wcześniejszych ff. Większość lasek w tej serii to chodzące mimozy. No Cindy mogła by z chłopakami pobiwakować Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Ja dopiero po 10h ruszyłem w ogóle z fabułą do przodu bo tak świetnie bawię się w poszukiwacza skarbów w dungeonach, robienie huntów czy zbieranie wszelakiego śmiecia aby mieć na kolejne naklejki i farbki dla Regalii. Po tym ruszyłem troszeczkę fabułę do przodu i dostaje to na co liczyłem, więc na razie jest perfekcyjnie. Warto było czekać 10 lat i teraz smakuje sobie tego Finala niczym dobre wino. W zasadzie to dobrze może że nie ma hardkorowych achievów/trofeów pokroju nabij 99lvl albo zbierze 1000000000000 Gil (jak to często w Talesach i pozostałych jRPGach jest). Szkoda może iż nie ma osiągnięć za przejście tych dungeonów o których jest mowa w ostatnich postach bzdurasa ale nie można mieć wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 427 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Za pokonanie hiperbossa z 5mln HP jest trofik i to w sumie tyle jeśli chodzi o takie lekko hardkorowe pucharki. Ale jako że kiedyś graliśmy w gierki bez nich to te czelendże można robić dla własnej satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Ktorych broni uzywacie? Chodzi mi o typ. W ktorym chapterze dostaje sie krolewski pierscien i czy zostaje on znami w post-game? Szukam tylko odpowiedzi nr chaptera i tak/nie w spoilerze. Pogralem przez weekend opor. Mam juz ultima blade <3 teraz urzadzilem sobie polowanie za Royal Arms. Z tego co moge teraz zdobyc zostala mi jeszcze bron w tym dungeonie 50+ i chyba zostawie to na pozniej. Gra bardzo fajna pod katem gameplayu, ale zadania poboczne to mega porazka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 13,tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi