_Red_ 11 994 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 W dniu 18.01.2018 o 01:13, iks napisał: i chyba najgorsze i najnudniejsze subquesty jakie widziałem w grze RPG (nawet subquesty z DA: Inquisition wyglądały przy tym nieźle :P). Chciałbym, aby projektanci questów mieli upierdzielane premie, gdy tylko wychodzą z propozycjami typu: - pojedź na drugi koniec mapy, zabij 3 wilki i wróć po nagrodę - dostarcz warzywa z farmy dla sprzedawcy na straganie Jak tu wciągnąć się w powagę majestatu, gdy pastuch każe księciu dostarczyć mu marchew z jego pola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 19 minut temu, gekon napisał: serio to aż takie qoofno? bo nie wiem czy ściągać z pirat bej zjadłem zęby na jrpg i serio to jest jedna z gorszych gier z tego gatunku. Wydmuszka bez fabuły i systemem walki który polega na waleniu jednego przycisku. Bardzo żałuje zmarnowanego czasu, który mogłem przeznaczyć np na Person 5. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 57 minut temu, gekon napisał: serio to aż takie qoofno? bo nie wiem czy ściągać z pirat bej to już lepiej ff12 ściągaj z emulatorem a nie czas na podgry będziesz marnował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 jakbys shen zjadlbys zeby na jrpg to bys sie nie bal xeno2 ps. ffxxv to gooowno Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 W dniu 25.01.2018 o 18:27, Shen napisał: zjadłem zęby na jrpg i serio to jest jedna z gorszych gier z tego gatunku. Wydmuszka bez fabuły i systemem walki który polega na waleniu jednego przycisku. Bardzo żałuje zmarnowanego czasu, który mogłem przeznaczyć np na Person 5. Misiu, czy ty własnie cofałeś się 5 stron aby mi minusować posty? Dojrzale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 Czy Ty własnie wypominasz komuś że Cię minusem poszczuł? Słabeee to bardzo słabe Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Strife napisał: Czy Ty własnie wypominasz komuś że Cię minusem poszczuł? Słabeee to bardzo słabe Minusami I to rożne posty na różnych stronach Wyobraź sobie tą furię, którą mój minus wywołał, że dopiero po przeglądnięciu 5 stron mu przeszło. 5 stron go targało i szukał postów by minusy wcisnąć. Jak do dla niektorych form o giereczkach dla dzieci potrafi byc sensem zycia Edytowane 28 stycznia 2018 przez szczudel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 No ja tam się bawię przednio czasem na forum, a dzieciakiem się staję jak gram Pamiętaj że każdy ma różne zboczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierce 10 Opublikowano 3 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2018 (edytowane) Niezła beka - wychodząca w marcu edycja Royal Edition to... to sama płytka co wyszła w 2016 roku. Czyli 1.0. Innymi słowy trzeba będzie ściągnąć wszystkie updaty i DLCki (dostarczone w formie kodu w pudełku). Edytowane 3 lutego 2018 przez Pierce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 3 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2018 O tyle dobrze, ze moze sejwy z podstawki będą kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 3 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2018 2 godziny temu, Pierce napisał: Niezła beka - wychodząca w marcu edycja Royal Edition to... to sama płytka co wyszła w 2016 roku. Czyli 1.0. Innymi słowy trzeba będzie ściągnąć wszystkie updaty i DLCki (dostarczone w formie kodu w pudełku). To pewne? Bulwa, a myślałem nad zakupem. Teraz chyba sobie daruję, bo ile to ściągania, 50GB czy więcej? Internet, to nie problem, ale po prostu nie będę karmił tej ich głupoty pieniędzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierce 10 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 Pewne. Niestety już wersja 1.0 ledwo się mieściła na płycie BR. Musieliby dodać drugą płytę, albo jakoś zmniejszyć wielkość tych plików, ale najwyraźniej oznaczało to za dużo roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 (edytowane) no, po to wydaje się "kompletną" edycję gry, że wcisnąć to samo co na początku, a resztą i tak trzeba zassać. Tak bardzo gardzę Square Enix Edytowane 4 lutego 2018 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierce 10 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 No nieładnie się zachowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Gra ktoś w Pocket Edition? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Na razie wróciłem do podstawki. Jest w tej grze potem opcja NG+? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Nikt tego nie wie, bo po co wracać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Podobno jest. Ale nie wiem po co miałby ktoś odpalać NGplus. Masz postgame i dodali jakieś wyzwania wiec zdązysz się znudzić przed drugim podejściem. No chyba, że planujesz pezelot "po fabułę". W każdym razie podobno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Raczej będę próbował wymieść ile się da za pierwszym podejściem. Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 13 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2018 Jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 Dużo osób narzeka na XV a ja mimo wszystko lubię sobie czasem odpalić i pograć. Gra mi się mimo wszystko przyjemnie. Nie jest to hit na miarę takiego FFIX ale lubię tą gierke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Wczesniej darmowe patche do niekompletnej gry byly jeszcze ok ale by trzeba bylo od teraz placic za pacze uzupelniajace gre ktora sie kupilo za pelna cene...Kolejny final obstawiam ze bedzie w odcinkach juz oni beda miec wytlumaczenie na to ze wszyscy lykna. Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Czy to jest komentarz do jakiegoś konkretnego newsa? Nie wiem o co chodzi ,a chchiałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Zapewne jego post dotyczy Final Fantasy XV Royal Edition... Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 No tak, ale w Royal Edition płacisz za: Expanded Map: Insomnia City Ruins – all-new side quests and enemies such as Cerberus and Omega will be available through the expanded map of the Crown City of Insomnia. Players will also take on the Rulers of Yore. A fully-controllable Royal Vessel boat, expanding the world of Eos and allowing players to explore the area between Cape Caem and Altissia. Players will also be able to fish aboard the vessel and discover new fishes and dishes. A new accessory that can activate the new action “Armiger Unleashed” - players will be able to unleash powerful attacks while the Armiger is summoned. After collecting all of the royal arms, players will be able to find an accessory in an unidentified part of the world, enabling access to Armiger Unleashed. A new first-person camera mode, allowing players to experience the game from Noctis’ perspective. More than a dozen pieces of downloadable content including weapons, Regalia car skins and item sets Archive – players can review the “Cosmogony” stories scattered throughout the FINAL FANTASY XV world. Additional local myths and legends will also be placed in various new locations, allowing players to obtain more information about the world. Quest to obtain and Strengthen Regalia Type-D New Trophies A, nie za łatanie podstawki. To sa nowe bajery, nie poprawki starych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi