wet_willy 2 163 Opublikowano 18 listopada 2016 Opublikowano 18 listopada 2016 A ja zamiast marudzic jak baba z okresem odpale sobie Kingslave kiedy bedzie sciagal sie patch. A pozniej bede sie cieszyl gierka. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 kingslaive to jest wprowadzenie do ffXV? Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Ta, przedstawia wydarzenia przed gra jak i w trakcie gry tylko ze w innym miejscu. Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 kingslaive to jest wprowadzenie do ffXV? Tak, i całkiem niezły film akcji. Uwaga na yt ponieważ oglądałem materiały z XV teraz yt wstawił mi miniaturkę na której drobny spoiler. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 (edytowane) Ahh pobrałem Demo Judgment na XO i jezusmaryjo jak ja już bym chciał pełną wersje, żaden tytuł obecnie mnie tak nie jara i aż cieszę się że cierpliwie czekałem te 10 lat na ten tytuł. Skoro z krzakami gdzie nie raz klikam w ciemno sprawia mi to demo tyle frajdy to ja nawet nie wyobrażam sobie moją euforię gdy pełna wersja do mnie dotrze Edytowane 19 listopada 2016 przez chrno-x Cytuj
Masamune 157 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 No, ja na liczniku w demo wersji mam już przegrane 12h. Szkoda tylko, że nic nie rozumiem Full to musi być totalny pożeracz życia. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Szal finalkowy sie zaczal w Japonii nawet konbini nie wygladaja juz tak samo. Cup rameny, slodycze, napoje jak coca cola, mini figurki, ubrania itd, jak juz wkrotce otworze lodowke to bedzie lepiej wygladala anizeli niejednego konesera w europie XD Poluje na oficjalny napoj o nazwie elixir ktory bedzie juz niedlugo w normalnej sprzedazy czyli w kazdym supermarkecie i konbini. Taki pilem ladnych pare lat temu z okazji premiery FF13. Smakowal 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 FF XIII na puszce, czyli (pipi) w srodku musialo byc. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ale raczej nie az tak chuyowe jak Mafia 3 na day one. 7 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Mafia 3 za(pipi)ista, na pewno lepsza od wszystkiego z XIII w nazwie 1 1 Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Właśnie sobie zamówiłem w lokalnym sklepie. Cena - 210zł Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 (edytowane) Sklepy przed dużymi premierami często konkurują ze sobą. W sumie sam zastanawiam się nad anulowaniem pre-ordera i zamówieniu gdzie indziej. Niby tradycyjnie Finale zamawiam w Ultimie, ale coś mi mówi, że będzie można dostać grę wcześniej (i taniej). Edytowane 20 listopada 2016 przez Hendrix Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ponoc framerate umiera w altissi na zwyklej ps4 w chwili obecnej Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Na dodatek być może będę miał grę przed 29 Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Day 1 patch zawiera opcje słuchania ponad 200 klasycznych utworów z FF podczas biegania po świecie gry. Podczas walki muzyka się przycisza i włącza oryginalna nutka z XV po walce muzyczka znowu zaczyna grać. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ponoc framerate umiera w altissi na zwyklej ps4 w chwili obecnej Wiedziałem, że tak będzie. Tylko PROsię. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Ponoc framerate umiera w altissi na zwyklej ps4 w chwili obecnej Wiadomo jak na prosiaku? I w ogole skad ten news bo bym poczytal. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Pewnie Peru i 4chan :v Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Lista trofików, niekompletna bo dużo jest ukrytych, ponoć bez spoilerów ale kto tam wie http://www.finalfantasy.net/xv/view-incomplete-trophy-list-final-fantasy-xv/ Ten gość codziennie od kilku dni nagrywa coś o FF, odliczanie do dnia premiery. Całkiem fajnie to prowadzi można go posłuchać w tle Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Pewnie Peru i 4chan :v wyciek z peru i akurat nie 4chan, a neogaf, maja tam caly topic (czy nawet chyba juz dwa) o wczesnych kopiach, ktore trafily w rece graczy Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 No, ale jak wynika z drugiego tematu - do neogafa przywędrowało to z 4chana - a na samym gafie prawie nikt kopii nie ma jeszcze, zmieni to się pewnie na początku przyszłego tygodnia kiedy wyjdzie wcześniej w strefie Middle-East (Dubai i te sprawy).Zresztą to, że będą miejsca z gorszym frameratem było (i jest) raczej pewne - taki urok bardziej otwartego świata i dobrej oprawy (uprzedzając: Wiesiek cierpiał w sporej ilości miejsc, z bagnami na czele - a był technologicznie mniej zaawansowany niż twór od SE).Najbardziej i tak będą mnie ciekawiły glitche - pewnie sporo będzie zabawnych Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 wieska jako tako udalo im sie zalatac jesli chodzi o framerate i bugi choc zajelo im to na ps4 praktycznie pol roku (a dalej nie ma betonowego fps i bugi tez sie zdarzaja) mam nadzieje, ze z finalem nie bedzie powtorki z rozrywki i by nie okazalo sie, ze gierka bedzie warta zakupu ale pare miesiecy po premierze kiedy jako tako ja zalataja Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Pewnie będzie, ale sądzę, że szybciej to załatają niż w Wieśku.A propos Wiedźmina i bugów obecnie: jakiś czas temu chciałem dokończyć swój save z konsoli (bo ostatecznie Wieśka skończyłem na PC :v), żeby przygotować się do dodatków. Khem, ilość bugów z Płotką nawet mnie zaskoczyła, albo kilka dziwnych rzeczy na Skellige (zmiana Geralta w "krasnoluda" - gdzie perspektywa kamery zza niego dawała właśnie takie wyobrażenie,a czasem dosłownie Wiesiek ucięty był w kolanach, tak jak jego dzielny koń). Ale jeśli bug nie jest krytyczny, to jedyne co może mi zrobić, to rozśmieszyć xD (bug z questami za to nie śmieszył i przy premierze, po 40 godzinach musiałem zaczynać od nowa)Choć muszę przyznać, ostatecznie i tak stanąłem na początku drugiego aktu, więc dodatków nie mam ogranych, niestety. Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 Mnie na pewno nie rozśmieszył bug, którego wprowadził przedostatni ,,patch", a który awansował mi postać o dwadzieścia kilka leveli. Złapałem go grubo po 100 godzinach gry. CDProjekt zna problem, ale podobno nie da się z nim nic zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi