nobody 3 504 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) Pomijając kto czym się kieruje przy ewentualnym zakupie, ja jedynie piłem do tego dlaczego większość nawet najbardziej kontrowersyjnych ocen można określić miarodajnymi, nawet jeśli samemu się z nimi nie zgadza. EOT. Edytowane 22 listopada 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Ja tam liczę na po prostu dobrą grę. Szału nie będzie, ale po ograniu demek (Dema w 2016 jaka inna firma to robi?) jestem więcej niż pewny, że będę się dobrze bawił. Obstawiam 84-6 na meta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 OGRAMY i ocenimy juz w krotce. Cytuj Odnośnik do komentarza
DOA 0 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 sorry ze zapytam, ale czy na ps4 pojawilo sie jakies inne demo niz to pierwsze? bo szukalem na pstorze i nic nie znalazlem.. chyba ze to tylko dla plusa to wtedy lipa, bo go nie posiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 japonski store, caly pierwszy chapter z full wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Bizon jak zasadzi bomby prawdy to nie ma co zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Trafiłem przypadkiem właśnie leci live, gdyby ktoś chciał polukać - IGN Live: Exclusive Final Fantasy 15 Gameplay and Interviews Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Poza tym ficus mówi o jakiejś gejozie, a sam ma w avku nie lepsze cudo. Ekipa wraz z przebiegiem gry ostro się starzeje, więc sielanka zapewne utrzyma się tylko przez pierwszy chap. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) No Ficuś dziś najlepszy, który jara się tym finalem pewnie kilka lat, duża część postów w tym temacie należy do niego, wrzuca screeny i porównania graficzne kolejnych buildów, na imprezie mówi że demko fajne, a na koniec jednak że gierka chuowa edit: no Ficuś podejrzewam, że w temacie o Pro Twoich postów jest taka sama ilość co moich i ja od samego początku mówiłem, że biore na premiere więc nie wiem co Cie boli. Edytowane 22 listopada 2016 przez Fanek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) nie fanek (pipi), nie jaram sie ps4pro a pierdylion postow temacie, w kazdym innym pyta sie o roznice w grafie i oczywiscie zakup na premiere day one seria finali zawsze w serduszku, nie twierdze tez ze to zla gra, nie pisze nigdzie ze jest chuyyowa, nigdzie o tym nie pisalem, po prostu nie jara mnie ta wizja finala, a dlaczego nie jara to napisalem Edytowane 22 listopada 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Mnie tam też nie grzeje ten tytuł, kiedyś może się ogra na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 A mnie ta gra jara i kupię na premierę, a jak się da to i wcześniej. Mocno słabo jest w temacie jrpgów ostatnio więc nie ma co się zastanawiać, początkowo Persona miała wyjść w podobnym terminie no ale wyje*ali ją w kosmos na kwiecień więc nie mamy konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Mnie najbardziej robi oprawa dźwiękowa. Zaprezentowane kawałki mają w sobie trochę starej nuty. Mam nadzieję że OST będzie można kupić na CD kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Mnie najbardziej robi oprawa dźwiękowa. Zaprezentowane kawałki mają w sobie trochę starej nuty. Mam nadzieję że OST będzie można kupić na CD kiedyś. Będzie oczywiście i już 21 Grudnia dokładnie można będzie zakupić w 2 wersjach standard i lim.ed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Z tego co czytam, gry nie powinno się rushowac. Wiele cutscenek jest ukrytych jak w mgsie, dochodzą do tego opcjonalne rozmowy bohaterów etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 przedstawiono detale n.t. patcha day one http://www.ppe.pl/news/47683/teleportowanie-poza-walka-i-dodatkowe-manewry-taktyczne-imponujaca-lista-zmian-w-patchu-premierowym-ffxv.html imo najlepsze to: Modyfikacje w Walkach: - Wprowadzono manewry zainspirowane trailerem Omen (Warp Drop Kick oraz Backward Warp magic)- Przykłady zmian w Wait Mode: Libra Speed Increase - uzyskasz szybko informację poprzez Librę Wait Gauge Recovery - pasek Wait odnawia się po zabiciu wroga Surprise Attack Warp Break - w trakcie uderzania wroga, który cię nie namierza poprzez warp-strike, łatwo uzyskać wyższe obrażenia Final Blow Break - w trakcie warp-strikowania do wroga z HP mniejszym o połowę o maks. stanu, zwiększa się modyfikator obrażeń. .... Inne modyfikacje: - Dodano cutscenki z Kingsglaive oraz trailera Omen, które nie zmieściłyby się na dysku.- Różne poprawki bugów.- Poprawiony interfejs i kamera .... Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 (edytowane) Wiadomo coś czy będzie można dostać OST w PL czy to tylko na JAP? Mnie najbardziej robi oprawa dźwiękowa. Zaprezentowane kawałki mają w sobie trochę starej nuty. Mam nadzieję że OST będzie można kupić na CD kiedyś. Będzie oczywiście i już 21 Grudnia dokładnie można będzie zakupić w 2 wersjach standard i lim.ed. Edytowane 23 listopada 2016 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Będzie oczywiście i już 21 Grudnia dokładnie można będzie zakupić w 2 wersjach standard i lim.ed. Drogo w tym sklepiku SE. Taniej z przesyłką wyjdzie choćby z CD JAPAN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 21 stron oryginalnego guide'a - http://www.piggyback.com/downloadfile.php?id_download=1859&type=guide&mode=download 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Szczecin, Play&Go już ma na stanie jakby ktoś chciał sobie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Kurde a ja w Music Boxie zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 443 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 No to trochę spaliłeś, MB ma wywalone na premiery największych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Nie wiem czy bylo wczesniej podawane, ale mozna sobie odwrocic okladke: Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 nawet odwroconej okladki nie potrafia do porzadku kitajce zrobic, gdzie o gory napis playstation4? tyl przynajmniej normalny? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 >nawet odwroconej okladki nie potrafia >gdzie o gory napis playstation4? xDD pomijając ograniczenie coveru do samego logo, wyobrażasz sobie jakiś zyebany napis na niebieskim tle na jakichkolwiek alternatywnych coverach? no chyba bym zabił 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi