blantman 5 780 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Ale fabuła w xiii była. Pamiętam jak dziś początek gry i film... 5 sekund chodzenia i znowu film. Tak w kółko chyba najwięcej przerywnikow filmowych na metr kwadratowy zaraz za mgs 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 co mi po guwnianej fabule? Chyba juz lepiej, zeby jej nie bylo, niz zeby byla jak w XIII Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 (edytowane) jak gra ma dobry gameplay, to obojetne czy będzie to rpg, czy platformer. nadal będzie dobrą grą. z tym że FF15 to chyba nie jest gameplay z nawyższej półki dla osoby wychowanych na grach z lat 90'-00' Edytowane 27 listopada 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 442 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Po tym co bansai napisał sam przestaję wierzyć w dobrą fabułę w tej grze... Ch.uj, dobrze, że przynajmniej reszta mi siadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Bzduras ty jestes dalej w grze, bansai robi dalej hunty w trzecim chapterze, po prostu wspiera sie tez pewnie gafem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 442 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Tak? Bo napisał o dwóch dużych miastach do zwiedzania - zakładam, że chodziło o Lestallum i Altissie, do której właśnie dotarłem , więc myślałem, że pognał dalej. Na razie był jeden prawdziwie mocny moment w grze, za chwilę z tego co wnioskuję o dialogach pojawi się drugi, ale... Na chwilę obecną Kingsglaive ma lepszą historię niż gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) to co napisales w spoilerze to juz tu bansai pisal zanim gre kupil serio jeszcze siedzi w 3 chapterze, ja wlasnie skonczylem przed chwila piaty czwarty chapter i starcie rox ale o ile same starcie jest epic to cala narracja doprowadzenia do niego i to co sie dzieje po to juz standardowy kryminal dla devow btw. jak z framerate tam gdzie dotarles? bo ludzie plakali w necie, ze umiera dalej nie umiem wyjsc z wrazenia jak malo zrobili przez ten czas, ta gra serio sprawia wrazenie ze ja na szybko robili w 2 lata - wielkosc swiata podobna do bialego sadu, a jak jeszcze potwierdza sie plotki, ze od polowy gry mamy rynne to juz calkiem jaja jedyne co im trzeba oddac ze jak dotychczas to ogarneli gierke technicznie i jest jako tako bez bugow co jakims tam osiagnieciem jest majac na uwadze jak dynamiczny jest ten system walki Edytowane 28 listopada 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 442 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Co do frejmrejtu to jest lekko gorzej, ale bez spiny, nadal nie jest to poziom Platinum. I tu była pierwsza naprawdę, naprawdę ROZPIE.RDALAJACA akcja, przez chwilę miałem nawet ciary na plecach, no kur.wa, czemu ta gra dopiero teraz mi takie rzeczy pokazuje Od teraz zlewam sidequesty i jadę z historią, resztę zostawiam na post-game, może jakiś hunt od czasu do czasu żeby uzupełnić szmal Lol, nowy patch przed chwilą się pojawił - jeszcze premiery nie było, a tu już drugi do kolekcji Edytowane 28 listopada 2016 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Ja juz troche podgonilem ze story i ta fabula poki co nie jest najlepsza, sa epickie momenty, no ale nie mylmy tego z fabula, wprowadzane sa na odwal sie, a wydarzenia po nich tez amatorka. W jednej chwili gra chyba nie ogarnela ze to juz cutscenka i po super walce jeszcze muza mocno nawalala jak jeden typ sobie spokojnie o czyms gadal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 jest nowy patch, juz drugi przed premiera i uwaga znowu ponad 7gb czyli juz 14gb trzeba bylo dociagnac z neta, a przekladali premiere w trosce o offlinowcow xDDDD trzymamy kciuki by byl to patch z fabula bzduras daj w spoiler, ktory to chapter taki epic Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 442 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Ficuś 9 Edytowane 28 listopada 2016 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Patch 1.02, 8gb [kwik]-various bug fixes-depeer game mechanics-new cutscenes-cutscene adjustments Moze oprocz samych scenek dodali jakas rezyserie dobra do tych wczesniejszych xd niezly cyrk, ciekaw jestem co bym inaczej teraz widzial w scenkach grajac od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) @Bansai czekaj to oni teraz w patchach filmiki z fabula dodaja? XD @Ficus widze ze zart rozkreciles fabula bedzie pewnie w kolejnym patchu do tego sama fabula gorsza od systemu walki XDDDD Aczkolwiek nadal wierze, dzis wlasnie mi chinczyki wyslaly z japonskiego squareenix stora jutro oczekiwanie na listonosza. @Tabata "spokojnie gra skonczona my tylko z frametem robimy i dlatego opoznienie bo nie kazdy ma internet w dzisiejszych czasach by patcha zassac" XDDDDDDDD To co on teraz powie tym gracza bez neta i poprzez to bez mozliwosci zassania fabuly do finala? Edytowane 28 listopada 2016 przez Zetta Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) uwaga - w spoilerze liczba summonow w grze i warunki by je wezwac Titan: Allies are in Danger state Ramuh: Fight goes for far too longLeviathan: Noctis is closer to Death or in Danger stateShiva: Depends on above three circumstancesIfrit or Bahamut are only story related, which is a shame. Edytowane 28 listopada 2016 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 dobrze, ze nie gram w to na premiereza pol roku jak dodadza w patchach reszte cutscenek i mechanik bedzie jak znalazł :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Grać w gry dla fabuły = Oglądać filmy dla gameplayu / Czytać książki dla grafiki. Ciekawe te patch noty, po 10 latach wydają szkielet gry, teraz będą dodawać. Za 5 lat wydadzą na nowo z wszystkimi patchami i dlc jako FF XV-2 ,,the true Final Fantasy XV experience'' Edytowane 28 listopada 2016 przez musoil Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 tzn dzisja dostanę grę ale zanim zagram na moim super łączu będę musiał ściągnąć 14 gb ? Ja (pipi)e to dzisiaj nie opisze swoich wrażeń z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 To ładne rzeczy z tymi patchami do cutscenek teraz się ciesze, że nie udało się gry wyrwać przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Bardzo dobre posunięcie ze strony SE. Bansai po przejściu zaraz będzie mógł rozpocząć zabawę od nowa. xDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 fabuła w paczu tego jeszcze nie grali, walic ta gierke jednak poczekam na TLG Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Haha, widać, gry multimplatformowe to totalny rak. Jedynie nadzieja to tylko w grach exlusive, tam żadnego partactwa nie ma vide U4, zaraz za rogiem TLG. Qwa, co z tymi devami dziś jest jeśli chodzi o multiplatform. 10 lat yebania, a wychodzi z tego średniak z bugami i patche z filmami, tego jeszcze nie grali. Edytowane 28 listopada 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 no żebyś się nie zdziwił z tym TLG XD Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 TLG to też japońska szkoła dewelopingu więc wierzę w nią tak samo jak w ffXV Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Z tym TLG to też są obawy, że może wyjść i chryja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Przeciez swietny zabieg ze strony Squere. Panowie teraz sobie przejda bez pacza a pozniej macie new game + z nowymi scenkami No i nie gadajcie ze w grze jest tylko tyle miast co pisal Bansai... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi